2009 Kasm Anneleri

canım benimkide irkiliyodu çok
şimdide azaldı ama normal o canım
kundak işe yarıyomuş canım
elini kolunu oynattıkça irkilirmiş
ben kundakladım bi kere çok sıkıldı bi daha yapmadım

anam benim uykum geldi onun gelmi bu ne iştir ya biz üçümüz gece nöbetindeyiz ha birde karazeytin uyanık msn açık

masallah benimki uyuyo canım ben takılıyorum :)
iki saatte yada 1 saatte bir uyanıyo tam uyanmasına izin vermiyorum
kıpırdanmaya basladımı memeyi veriyorum uyumaya devam ediyo
gecede asla altını degiştirmiyorum sabaha kadar alıstırmadım yoksa dagılıyo uykusu
seninki uyanıkmı

ben değiştiriyom gıı
bazen 2 kez

oo bayanlar burdasınız ne tesadüf

anam benimkidde uyumuyooooooooooooooooooooooo

ayağımda sallıyom ama şimdi gözlerini kapattı inşallah dalar anam saat 9 dan beri uyumuyo habire emzir emzir sütüm bitti şimdi mama verdim iyicee doysun oda anlamıyomu neddir doyduğunu neyse 80 cc içti karnı gerilene herzaman böyle yapmıyodu bugün nolduysa uyumıycaa tuttu dünde 4 de yattım alıştım artık bende geceyi gündüzü karıştırır oldum ooooooooooooofffffffffffffffffffffffff oooooooofffffffffffffffffffffffffffff -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

ay uyudu inşallah dalar yaa ayaklarım kas yaptı valla emzikte almıyo hınzır:ecrin_bebek: şunun gibi emse

şimdide benim uykum kaçtı akşamın yemeğinimi yapsam nekafamçokkarıştı

kafayı sıyırdım gamyoncuiremsulaelaelaelaelae

ben değiştiriyom gıı
bazen 2 kez

uyanmıyomu o zaman ben degiştirdimmi gulucukler atmaya baslıyo uyku dagılıyo sonra sabaha kadar nobet tut :)
birde her turlu bezi kullanabilirim bebişin poposuna bişi olmadı masallah ama primadan memnunum onda kalıcam herhalde pişik kremini ozellikle gece yatarken sürüyorum suana kadar hiç sorun yasamadık

hoşgeldin canım biz karşılaşmamıştık
sık sık emzirmekte gaz yapıyomuş bu arada
benimki ıkınıp duruyo
ayy çıkamadı çıkacak şey
ayy çokta kibarım haa

uyanmazmı
uyanıyo gülücüklerr saçıyo e bence dayanamıyom konuşuyom dahada uyumuyo
ben huggies i hiç sevmedim çok kötü bence
çok kalın sert kaka yapınca yapışıyo poposuna
bende primayı beğendim bide kokusu olmasa
bende gece değiştirmeyeyim bide onu deneyeyim

bi film izlemeyi denicez bakalım esimle uyumazsak :)))
hadi gorusuruz ii gecelerrr

hadi iyigecer
bizde gündüzleri izliyoz
kız izlede güzewlse tavsiye et izleyecek film kalmadı
bak aşk doktoru,cennet gibi,göl evi var süper filmler aklıma geldi yeni değil bunlar
biz baya oldu izleyeli:))

ayyy bu bebek bi alem hem kucakta olacak henmde ben ayakta gezecem
aynen benimkide öyle yaa hınzır az önce babası gezdirdi biraz sonra sen git yat dedim işe gitcek yazık adam bu saatte sonra ben aldım doyurdum biraz masaj yaaptım bacaklara yordum onu öyle uyuyo anca
uyanmıyomu o zaman ben degiştirdimmi gulucukler atmaya baslıyo uyku dagılıyo sonra sabaha kadar nobet tut :)

kız zaten farklı bişey yapmıyoz ki öyle de nöbet tuuutt böylede kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin canım biz karşılaşmamıştık
sık sık emzirmekte gaz yapıyomuş bu arada
benimki ıkınıp duruyo
ayy çıkamadı çıkacak şey
ayy çokta kibarım haa

aslında epeydir burdayımda pek giremiorum nete fazla yazamıyorum bizimki kucakçı oturamıyosunda ayakta gezicen

valla emzrmeyincede basıyo çığlığı bu ses ondan mı çıkıyo şaşıyorum bazen :1shok: allaha şükür bizim gaz problemimiz yok ben çıkarmıyorum gazını o alttan salıveriyo habire :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…