günaydın kızlar nasılsınız
gerçi gecemiz gündüzümüz kalmadı emme olsun adettendir ben söyleyem
oğluşum bu gece annesine acıdıda 3,4 saat de olsa uyudum vallaha 3,4 saate razıyım bile
çok uyanık kaldı biraz da ondan yapıyo benimki heralde akşamları böle nöbet geçiriyoz uzun süre uykusuz kalıncanazara mı uğrattın nann gelinimi :mymeka: kıyamam ben ona yaa cnm karnını saat yönünde ov ve sıcak su torbası koy karnına sırtına vur sıvazla bi süre sona gaz çıkardığını göreceksin ben de öle sebepsiz ağliyo diodum ama sonasında gaz çıkarıp rahatlayınca sesi tık die kesilince annadımm derdini
kız bana günaydın yok mu benim gibi birini görmiyon mu bir daha görmeyeyim
sunways bebişin kakası düzeldi mi
sunways bacımm sen 41 hafta 6 günlük hamilemisin nann? tickerini değiştirde hacıı bilek bebişkon kaç aylık oldu
canım daha kaa yapmadı bugun
1 hafta sonra kontole gıdecez
ınsallah tez gecer cok huzursuz
saol cnm yaaa ne bilem zaten elle muayene oldu bi de katatermi ne taktı bide karından ultrasonla bakıldı ay bacaklarım titriyodu ya muayenede... neden öyle gerildim bilmiyom sözde bide normal doğurdum heee alışık olmam lazımdı emme tırstım işte ne bilem.geçmiş olsun şekercikkk korkma bişey olmaz
bana da ister 6. haftada ister 2. ayda gel dediydi ben de bebişi götürürken gideyim dedim 2. ayda gitcem bakalımm
ebişim dilmuh destna günaydın hepinizee
anaam akşam benim kız inletti ortalığı biyerine bişey oldu deyü çok korktum yaa kucakta geziyoz oturunca başlıyo gezerken bi süre ii sonra gene başlıyo falan
burnu tıkalıydı ben ona yordum ama gaz da olabilir tabi kucağımda uyudu yatağına yatırınca gene başladı öle kucakta beraber yattık ben de uyumuşum heralde 1 saat falan sonra yerine koydum da uyudu çok şükür
saol cnm yaaa ne bilem zaten elle muayene oldu bi de katatermi ne taktı bide karından ultrasonla bakıldı ay bacaklarım titriyodu ya muayenede... neden öyle gerildim bilmiyom sözde bide normal doğurdum heee alışık olmam lazımdı emme tırstım işte ne bilem.
yav haftaya bidaha gitçem inş geçer kendiliğinden ama bence zorrrr
sanada günaydın işte bir ara uyuyup uyanıyoz gececek inaşalaha geçmeyecek gibi geliyor ama
günaydın kızlar.
ya bu meme ucu yaralarım ne zaman gececekmafoldumben
slm cnm ayva çekirdeği denedin mi ? walla sayesinde benim 15 günde geçti ik başta çok fenadımm parşalandıydı göğsüm resmengünaydın kızlar.
ya bu meme ucu yaralarım ne zaman gececekmafoldumben
benimkilerde geç iyileşti 1 ayda anca iyi oldu gıııı
slm cnm ayva çekirdeği denedin mi ? walla sayesinde benim 15 günde geçti ik başta çok fenadımm parşalandıydı göğsüm resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?