2009 Kasm Anneleri

günaydın kızlar nasılsınız
gerçi gecemiz gündüzümüz kalmadı emme olsun adettendir ben söyleyem
oğluşum bu gece annesine acıdıda 3,4 saat de olsa uyudum vallaha 3,4 saate razıyım bile

sanada günaydın işte bir ara uyuyup uyanıyoz gececek inaşalaha geçmeyecek gibi geliyor ama

çok uyanık kaldı biraz da ondan yapıyo benimki heralde akşamları böle nöbet geçiriyoz uzun süre uykusuz kalınca
kız bana günaydın yok mu benim gibi birini görmiyon mu bir daha görmeyeyim

günaydın datluum sen sonradan geldin heralde gıı

sunways bacımm sen 41 hafta 6 günlük hamilemisin nann? tickerini değiştirde hacıı bilek bebişkon kaç aylık oldu

ya bacım ben anlmıyom bu yenı tıcker sayfasını byunuda ı arkaaaaş yapmıstı
solım duzlır bugun 1 aylık olduk be yawww

canım daha kaa yapmadı bugun
1 hafta sonra kontole gıdecez
ınsallah tez gecer cok huzursuz

canım rengi nasıl birde gün içinde kaç defa yapıyor kötü kokusu var mı bizimde amip çıktı gerçi şimdi sayıda azalma oldu kokusuda kalmadı ama halen sümüksü

saol cnm yaaa ne bilem zaten elle muayene oldu bi de katatermi ne taktı bide karından ultrasonla bakıldı ay bacaklarım titriyodu ya muayenede... neden öyle gerildim bilmiyom sözde bide normal doğurdum heee alışık olmam lazımdı emme tırstım işte ne bilem.
yav haftaya bidaha gitçem inş geçer kendiliğinden ama bence zorrrr

geçmiş olsun canım ay o muaneden hepimiz korkuyoz salı günü bende gitim dok muane edcek dok diyom ben çıkmazsam buraya birde aletle alttan ultrasyonla bakıyorlar ya ödüm düştü ama korkulacak bir şey yok sonra anladım

yaremcım gunde 3 kere kaka yapıyo ama cıcı cok fazla bu gazmanın
alttan pırt yapmak ıcın cok ıkınıyo
kakası sarı renkte ama ıcınde sankı puturlu bıseler yemıs gıbı taneler wardı
ondan gıttık
daha ılaca dun basladık bakalım duzelecekmı
sanada cok gecmıs olsun sımdı durumu nasıl canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…