2009 Kasm Anneleri

bizim gaz kaka sorunumuz var
bende emzirmeyince çığlığı basıyo ama ben en azında saat başı emziriyom beklemiyo tabi

günaydın millet
biz uyandık gene erkenden
ay bu bebe elini emmeyi nerden öğrendi yaa
eldivenini emiyo dikkat etmeye çalışıyom ama yok kaçamak kaçamak emiyo

günaydın millet
biz uyandık gene erkenden
ay bu bebe elini emmeyi nerden öğrendi yaa
eldivenini emiyo dikkat etmeye çalışıyom ama yok kaçamak kaçamak emiyo
günaydın cm o sorun bizde de var elini emio eğer gece uynıp emzirmezsem ağlamii battaniyeleri, emmeye uğraşii

günaydın cm o sorun bizde de var elini emio eğer gece uynıp emzirmezsem ağlamii battaniyeleri, emmeye uğraşii

günaydın kızlarr nasılsınızz bizimkide acıkıncaa eldivenli elini bastırıyo ağzına bi yandanda var gücüyle bağırıyrr gece marazlanarak fırlıyom yatağımdan bu gece hamdolsun uyudu biraz bu seferde ben uyuyamadım bi tanıdığıız doğuma gittii dün gündüzden bu sabah namazında doğurdu normal doğumlaa aklım hep ondaydıı şu doğum meselesii hala aklımda daha yenii sayılırız dimi çıkamadım şu psikolojidenn

günaydın millet
kızlar ya biz kaka sorununu çözdük hala inanamıyorum evin içinde halay çektim sevinçten ya varmı böyle birşey ya bu bebeler bizi iyice maskaraya çevirdiler :roflol:
kaka problemini z.yağı ile çözdük bu arada mamasına hergün 1 damla z.yağ damlatıyoduk azcık bir kaç gün sonra birde baktık kakasını yaptı sonra ertesi gün vermedik yağı o günde yaptı şimdi ise bir gün z.yağı damlatıcaz bir gün damlatmayacaz mamaya inşallah düzene girer bundan sonra

karakız gözün aydın cnm
kızlar selam biz gittik kayınvaldeye geldik mevlitimiz de okundu evdeyim işte dün de ben gittim dr.a 6. hafta muayenesine kızlar yaaa benm rahmimde yara varmış dr smear için örnek aldı geçmesse yakıcakmış ödüm koptu yavv

geçmiş olsun şekercikkk korkma bişey olmaz
bana da ister 6. haftada ister 2. ayda gel dediydi ben de bebişi götürürken gideyim dedim 2. ayda gitcem bakalımm

ebişim dilmuh destna günaydın hepinizee
anaam akşam benim kız inletti ortalığı biyerine bişey oldu deyü çok korktum yaa kucakta geziyoz oturunca başlıyo gezerken bi süre ii sonra gene başlıyo falan
burnu tıkalıydı ben ona yordum ama gaz da olabilir tabi kucağımda uyudu yatağına yatırınca gene başladı öle kucakta beraber yattık ben de uyumuşum heralde 1 saat falan sonra yerine koydum da uyudu çok şükür

yeniiz tabe nann cnm başka şeylere odaklan bak gel biz senne ikimiz zayıflıyak ha hacııı kaydirigubbakcemile2
gözlerin aydın gııııı anam biri mıştı die bu kadar sevineceğimiz aklımıza gelirmidi yaww
günaydın millet
günaydın cnmm naberr?

sabah bibuçuk saat oğluşa jimnastik yaptırdım masaj yaptım sırtına vurdum uğraştım durdum nihayet gazını çıkardı şükür bide üstüne kaka yaptıkk sona da bi güsel yıkadım bebe yağı ile masaj yaptım sona emzirdim uyudu maşallah oğluşuma

gunaydın karılar dun butun gun benımkı agladı emdı uyumadı gece 3 oldu bız hala ayaktayız

aboooowwwww ne bu ya ıflaım kesıldı ıkınmaktan kıpkırmızı oldu ne ıyıydı gecelerı en azıdan uyurdu odaa bıttı pehhhhhhhhh zıçtık yaneeee
emıyo su an sımde bakırkoye gıttı adam uykusuz kaldı walla

nazara mı uğrattın nann gelinimi :mymeka: kıyamam ben ona yaa cnm karnını saat yönünde ov ve sıcak su torbası koy karnına sırtına vur sıvazla bi süre sona gaz çıkardığını göreceksin ben de öle sebepsiz ağliyo diodum ama sonasında gaz çıkarıp rahatlayınca sesi tık die kesilince annadımm derdini

maşalah uyusun kı bunlar bizden ne istiler gece dilmu karazeytinlen birlikte nöbetteydik saat 2 geçiyordu ben uyudum.bu gün kırkmızı çıkaracaz yengemi bekliyom

bıdeeeeeee abah yuzustu yatırdım elbıselerını degıstım terlemıştı dun yıkadıydık
camasır hec bıtmııı yaw

sunways bacımm sen 41 hafta 6 günlük hamilemisin nann? tickerini değiştirde hacıı bilek bebişkon kaç aylık oldu

kız bana günaydın yok mu benim gibi birini görmiyon mu bir daha görmeyeyim

günaydın kızlar nasılsınız
gerçi gecemiz gündüzümüz kalmadı emme olsun adettendir ben söyleyem
oğluşum bu gece annesine acıdıda 3,4 saat de olsa uyudum vallaha 3,4 saate razıyım bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…