2009 Kasm Anneleri

bizmde 4 defa falan yapıuor kokusu düzelmiş ama sümüksü yapısı geçmedi ilaç kulanalı 10 oldu iki gün daha kulanacaz tedavi süresi 12 gün ilacı bıraktıktan 10 gün sonra tekrar kaka tahlili yaptıracaz bakalım düzelmiş olur inşalah bu biile onlar için sıkıntı oluşturuyor

Günaydın hatınlar ya bişey sorucam özellikle kız annelerine kızım 3 akşamdır resmen yırtınıyo ağlamaktan sancısı olduğu belli ya erkeklerde olmazmıydı bu bizim kızmı tuhaf hani uyumuyo diyonuzya benimki uyumuyosa çok ağlıyo öle durupta uyumamamzlık yapmıyo varmı aranızda böle fıstığı olan

sunways merhaba benimde kızımın kakası sümükümsü bide bişiler yemiş gibi taneler var bi sorun olduğuna işaretmi acaba sende öle yazmışsında merak ettim...

arkadaşlar kızım 48 günlük.ilk 4 -5 hafta içinde kolik ağrısından dolayı sıkıntımız hat safhadaydı.şimdi de nadiren yine oluyor ama yerini gece uykusuzluğu alıyor.bir türlü uykuya dalamıyor.ne önerirsiniz ?.

ahhh kelin ilacı olsaaaaaa:)))))
benimki kocaman açıyo gözlerini uyumuyo
gözler kıpkırmızı oluyo

sunways merhaba benimde kızımın kakası sümükümsü bide bişiler yemiş gibi taneler var bi sorun olduğuna işaretmi acaba sende öle yazmışsında merak ettim...

benım tanelı gıbıydı sumuksu degıldı ama bı tahlıl ıste bence

bacım olmazmı erkeklerde var tab
masaj yap bacaklarını hareket ettir gazı vardır

slm cnm
tünaydın bacım
oh maşallah hadi gözün aydın cnm

slm bacım
kız bak ne diycem ben iki yık önce fazla olan 6 kilomu hiç rejim spor yapmadan vermiştim
gerçi 5 ayda verdim ama rejim spor hiçbişey yok
sadece sabah kalktığımda bir yeşil elma bi bardak su içerdim 1 saat sonrada kahvaltımı yapardım bi güzel
acaba bunu denesek nasıl olur biraz uzun sürüyo ama süte zararı olmaz en azından
bide bunun yanında yürüyüş ve mekik çeksek tamamdır bacım
senin kaç kilo fazlan var

ya çok güsel diyetler var
ekmeği az ye yağı azalt bol sıvı salata
verirsin kiloyu canım yaaaa
hem uzun vadede kalıcı olsun diye ayda 1 1.5 kg vermek daha mantıklı
ama ben şubat gibi başlıycam bi 3 aylık olunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…