slm cnm ayva çekirdeği denedin mi ? walla sayesinde benim 15 günde geçti ik başta çok fenadımm parşalandıydı göğsüm resmen
yaremcım gunde 3 kere kaka yapıyo ama cıcı cok fazla bu gazmanın
alttan pırt yapmak ıcın cok ıkınıyo
kakası sarı renkte ama ıcınde sankı puturlu bıseler yemıs gıbı taneler wardı
ondan gıttık
daha ılaca dun basladık bakalım duzelecekmı
sanada cok gecmıs olsun sımdı durumu nasıl canım
nbr milleeeeeeet
çok enerjik gördüm dilmuhum senihihoyyyt
paşamız uyudu galiba bu akşam
arkadaşlar kızım 48 günlük.ilk 4 -5 hafta içinde kolik ağrısından dolayı sıkıntımız hat safhadaydı.şimdi de nadiren yine oluyor ama yerini gece uykusuzluğu alıyor.bir türlü uykuya dalamıyor.ne önerirsiniz ?.
sunways merhaba benimde kızımın kakası sümükümsü bide bişiler yemiş gibi taneler var bi sorun olduğuna işaretmi acaba sende öle yazmışsında merak ettim...
Günaydın hatınlar ya bişey sorucam özellikle kız annelerine kızım 3 akşamdır resmen yırtınıyo ağlamaktan sancısı olduğu belli ya erkeklerde olmazmıydı bu bizim kızmı tuhaf hani uyumuyo diyonuzya benimki uyumuyosa çok ağlıyo öle durupta uyumamamzlık yapmıyo varmı aranızda böle fıstığı olan
tünaydın kızlarrrr
slm cnmnbr milleeeeeeet
tünaydın bacımtünaydın kızlarrrr
oh maşallah hadi gözün aydın cnmgunaydinlar.
bizim dun kalca ultrasonumuz yapildi. cok sukur hersey normal.hihoyyyt
slm cnm
tünaydın bacım
oh maşallah hadi gözün aydın cnm
slm bacım
kız bak ne diycem ben iki yık önce fazla olan 6 kilomu hiç rejim spor yapmadan vermiştim
gerçi 5 ayda verdim ama rejim spor hiçbişey yok
sadece sabah kalktığımda bir yeşil elma bi bardak su içerdim 1 saat sonrada kahvaltımı yapardım bi güzel
acaba bunu denesek nasıl olur biraz uzun sürüyo ama süte zararı olmaz en azından
bide bunun yanında yürüyüş ve mekik çeksek tamamdır bacım
senin kaç kilo fazlan var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?