2009 Kasm Anneleri

süt için mercimek yesil mercimek gercekten faydalı canım birde boza
eger denersen faydasını goreceksin

oğlum uyudu kızlarrr :) bu gün öğlen oğluşu komşuya bırakıp yürüyüşe çıktım kuaföre uğrayı kaşımı bıyığımı aldırdımm :lepi: parlamışım demii 1 saat sürdü toplam geldim ki oğluşum uslu durmuşş emme acıkmış sinirlenmeğe başlamış eccükk ... emzirdim iras oynadık sona da uyuttum işte

yok anam özel aşılar öle ucuz felan değil hele yeni çıkan aşıysa çok pahalı olilere
heee havuzxlu handa gördüydüm o aşıdan ben :roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol:kk beni gene masrafa sokcekk
nerden çıkardınız yaaaaaaaaaaa rotam şaştı yine:roflol:
bu aradaaaaaaaaaa ipek böceeemi gördümm çok yakışmış elbisesi yirim onu ben yaa zeytun gııı sende hoş göründün gözüme he hatun :jeyyar: ikinize de maşallhhhhhhhhhhhhh
saol şekerimmŞenizilk defa giydirdim elbisede kıza benzedikaydirigubbakcemile3

hadi iyi akşamlar arkadaşlar. öptüm tüm kuzuları. uyku melekleri sizinle olsun. opuyorumnanaktan hoççakalıııın

buse de gaz olurdu emme beni hiç 6 ya kaaa 9 a kaa uykusuz bırakmamılştı en fazla 4 te yattığımı hatırlıyom
3,5 aya kadar sürdü şekerim

ayy Allah yardımıcınız olsun canım valla gazlı bebek cok zor yaa bizimki aglayınca hiç dayanamıyorum Allahtan beni üzen bi bebişim yok az kaldı ama 3. ayda bitiyrmus

:roflol::roflol:kk beni gene masrafa sokcekk
nerden çıkardınız yaaaaaaaaaaa rotam şaştı yine:roflol:

saol şekerimmŞenizilk defa giydirdim elbisede kıza benzedikaydirigubbakcemile3
heç şaşmasın rotan daha ne masraflar görecen ne masraflar

rotanı dik tut hacı:roflol::roflol::roflol:
benim yazdıklarım bugun gorunmuyo herhalde

görini hacı senindemi rotan şaştı:roflol::roflol::roflol:

kartanesiiiiiiii gıı berayın facedeki resmini gördümm ve sonuççç akannehirakannehirakannehirbayıldımmmmmmmm
ya çok tatlı çok ballı valla deli ediyo bu bebe beniiiiiiiii maşallah subhanallahh nazarlar gözler değmesin yaaaaaaaa kızım kıskancak ulan o kaa sevdimkiiiiiiiii :1ninca:
annemde bitti sora enişteyi gösterdim abuu diyy aynı babasıııııı kızlarda bu sene bu modayı çıkardı heral diy hepsi aynı babaya benziiyy kaydirigubbakcemile3
bide didikiiiiiiii eee dedi ana güzel baba güzel bebe afet olur tabe dedi senide eenişteyi de pek bi beğendi sositososito

kızlar ya sütümün artması lazım. sağıp biraz biriktirmek istiyom. işe başlayınca kullanmak için
cnm bi arkadaşım sütü kesilince çörek otu yağı damlattı bi fincan suya her sabah içti sütü 1 haftada geri geldidi bilmiom ben denemedim
saol canım :sinifsinif:

kızlar ya neler görüyom rota virus aşısı mı 145 tl mişşşşşşşş akannehirakannehirakannehir
çüşş nann sıştıkk iiimii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…