saol canım :sinifsinif:
kızlar ya neler görüyom rota virus aşısı mı 145 tl mişşşşşşşş akannehirakannehirakannehir
yav siz 3,5 şanslısınız benimki sabah 6 da en son 9 dauyudu yaaa yok böle bişe 3 de uyusa kendimi şanslı hissedecem haa o noktaya geldim ayol:1no2::1no2:
:roflol::roflol:kk beni gene masrafa sokcekkyok anam özel aşılar öle ucuz felan değil hele yeni çıkan aşıysa çok pahalı olilere
heee havuzxlu handa gördüydüm o aşıdan ben :roflol::roflol::roflol::roflol:
saol şekerimmŞenizilk defa giydirdim elbisede kıza benzedikaydirigubbakcemile3bu aradaaaaaaaaaa ipek böceeemi gördümm çok yakışmış elbisesi yirim onu ben yaa zeytun gııı sende hoş göründün gözüme he hatun :jeyyar: ikinize de maşallhhhhhhhhhhhhh
busede boylemiydi
buse de gaz olurdu emme beni hiç 6 ya kaaa 9 a kaa uykusuz bırakmamılştı en fazla 4 te yattığımı hatırlıyom
3,5 aya kadar sürdü şekerim
heç şaşmasın rotan daha ne masraflar görecen ne masraflar:roflol::roflol:kk beni gene masrafa sokcekk
nerden çıkardınız yaaaaaaaaaaa rotam şaştı yine:roflol:
saol şekerimmŞenizilk defa giydirdim elbisede kıza benzedikaydirigubbakcemile3
benim yazdıklarım bugun gorunmuyo herhalde
cnm bi arkadaşım sütü kesilince çörek otu yağı damlattı bi fincan suya her sabah içti sütü 1 haftada geri geldidi bilmiom ben denemedimkızlar ya sütümün artması lazım. sağıp biraz biriktirmek istiyom. işe başlayınca kullanmak için
çüşş nann sıştıkk iiimiisaol canım :sinifsinif:
kızlar ya neler görüyom rota virus aşısı mı 145 tl mişşşşşşşş akannehirakannehirakannehir
ayy Allah yardımıcınız olsun canım valla gazlı bebek cok zor yaa bizimki aglayınca hiç dayanamıyorum Allahtan beni üzen bi bebişim yok az kaldı ama 3. ayda bitiyrmus
seninkide gazdanmı uyumuyy gııı
topiğin en gazlı kızı bende
oğluda sendemi yoksam
çüşş nann sıştıkk iiimii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?