falla bizde işe yaradı emme nurse harvey daha iyi geldi sanki gı bilmiom sizde işe yarar mı anam sen muskat aldın acı elma yağı da aldın işe yaramadı mı ? aslında acı elma yağı en işe yarar diilerdi emme?hemide nasııııııı akannehirakannehir
gıııııı ebiiiiiiiiiiiş çörek otu yağından memnun musun alacumda kaydirigubbakcemile3 aktar beni görünce gülüy artık ama napam herşey özgem içün zemuszemus
yok canım arada oluyor ama genelde uslu bir kızım var masallahsenin bebenin gazı yokmu hacı alahım vallaha şannslısın yaaaa maşallah
kız sakın baktırmayın tv ye cok zararlı saniyede bilmem kac bin kare seklinde goruyorlarmıs goruntuleri beyni yoruyormusne olduysa benim kız yemekteyizi izliy
ama masaj eşliğindekaydirigubbakcemile3
he gııı herhalde en gazlı erkek benimki baksana 9 a kaa uyumayan ağlayan erkek varmı yok nasıl bi piyango bu yaaaaaahe nan sana dediy çıtırtı
maşallah maşallahyok canım arada oluyor ama genelde uslu bir kızım var masallah
kız sakın baktırmayın tv ye cok zararlı saniyede bilmem kac bin kare seklinde goruyorlarmıs goruntuleri beyni yoruyormus
oğlum uyudu kızlarrr :) bu gün öğlen oğluşu komşuya bırakıp yürüyüşe çıktım kuaföre uğrayı kaşımı bıyığımı aldırdımm :lepi: parlamışım demii 1 saat sürdü toplam geldim ki oğluşum uslu durmuşş emme acıkmış sinirlenmeğe başlamış eccükk ... emzirdim iras oynadık sona da uyuttum işte
kenyam ya doğru diyom tv zararlı da uzaktan izliy ama omamıı
cnm sen furkana rezene veriyonmu
kenyam ya doğru diyom tv zararlı da uzaktan izliy ama omamıı
cnm sen furkana rezene veriyonmu
ay bizimki tv yi oyle bi yakalıyoki odanın en ucunda olsa kafayı dondurup oraya bakıyo ben baktırmıyorum baktırma canım
kartanesiiiiiiii gıı berayın facedeki resmini gördümm ve sonuççç akannehirakannehirakannehirbayıldımmmmmmmm
ya çok tatlı çok ballı valla deli ediyo bu bebe beniiiiiiiii maşallah subhanallahh nazarlar gözler değmesin yaaaaaaaa kızım kıskancak ulan o kaa sevdimkiiiiiiiii :1ninca:
annemde bitti sora enişteyi gösterdim abuu diyy aynı babasıııııı kızlarda bu sene bu modayı çıkardı heral diy hepsi aynı babaya benziiyy kaydirigubbakcemile3
bide didikiiiiiiii eee dedi ana güzel baba güzel bebe afet olur tabe dedi senide eenişteyi de pek bi beğendi sositososito
benimkide fön makinası ve araba sesine alıştı daha doğrusu kendi ağlamasından duyamıyo o sesleri şimdide bağırıy
dur bir elektrik süpürgesine el atam hemide odayı süpürmüş olum bari
ölemidiiin gıı :asigim:
allah razı olsuuunnn zemuszemus
emmee netcez bu zillileri bilmiim haaa
o kaa 9 ay taşı gitsinler aynı baba olsunlar
kız sen bebeden 9 ay çekisin ya babası hem senden hem bebeden 9 ay çekii bırakta benzesin:roflol::roflol:
hem ben sana benzettim kıı kızınıa.sa.sa.s
bencede kartanesi sana benziii
vallaha gııı sana benziiiiia.sa.sa.svallamı gıı :lepi:
gelin bi öpem gari :1hug:
:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:
ya kıslar kızımın gazı var
oyüzden devamlı emio
emdikçede kusuo napabilirim
:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?