2009 Kasm Anneleri

falla bizde işe yaradı emme nurse harvey daha iyi geldi sanki gı bilmiom sizde işe yarar mı anam sen muskat aldın acı elma yağı da aldın işe yaramadı mı ? aslında acı elma yağı en işe yarar diilerdi emme?

senin bebenin gazı yokmu hacı alahım vallaha şannslısın yaaaa maşallah
yok canım arada oluyor ama genelde uslu bir kızım var masallah
ne olduysa benim kız yemekteyizi izliy
ama masaj eşliğindekaydirigubbakcemile3
kız sakın baktırmayın tv ye cok zararlı saniyede bilmem kac bin kare seklinde goruyorlarmıs goruntuleri beyni yoruyormus

he nan sana dediy çıtırtı
he gııı herhalde en gazlı erkek benimki baksana 9 a kaa uyumayan ağlayan erkek varmı yok nasıl bi piyango bu yaaaaaa

bide gazı 6,7 ay süren bebeler vasr genelde erkek beler de olimiş ya bakalım o piyango kime vuracak heç bana uğramasın bana bu kaa piyango yeter hacı
yok canım arada oluyor ama genelde uslu bir kızım var masallah

kız sakın baktırmayın tv ye cok zararlı saniyede bilmem kac bin kare seklinde goruyorlarmıs goruntuleri beyni yoruyormus
maşallah maşallah

nan ne iyi komşun var oooooooh

kenyam ya doğru diyom tv zararlı da uzaktan izliy ama omamıı

cnm sen furkana rezene veriyonmu

verdim 2 kerde işe yaramadı hacı bağamısın demedi
fitil bile kullandım emme yok yok heç bi,şe fyada etmi gıı fön makinesiylede ilgilenmi süpürge makinesini açınca accuk ilgileni bende evi süpürmüş olim işte

benimkide fön makinası ve araba sesine alıştı daha doğrusu kendi ağlamasından duyamıyo o sesleri şimdide bağırıy
dur bir elektrik süpürgesine el atam hemide odayı süpürmüş olum bari

ölemidiiin gıı :asigim:
allah razı olsuuunnn zemuszemus
emmee netcez bu zillileri bilmiim haaa
o kaa 9 ay taşı gitsinler aynı baba olsunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…