edoş nan kaça yapıldı rotaaaaa
kız aşıyıdamı ucuza getirecen heee:roflol::roflol::roflol:
sağol zerencimm opuyorumnanaktan yok kızz benim oğlan tam sınır zemuszemus ama ana iri baba iri :roflol: kime çekcekki çocukta iri olcek eninde sonundaa :roflol:
özelmiş bu aşı canım özel dr.da yaptırısın ancak sanırım yada hastanedee :1rolleyes:
mannakkk :kedi:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3huhuuu kizlar nasilsinizz
biz bugece birazcik rahat bi gece gecirdik diyebilirim sadece iki kere uyandi benim minik kuklam:lepi:ama sabah bi uyanisi vardi ki resmen gaz bombasi olmus:bbo:altini actim göbiine masaj ettim atti gazini simdi salliyorum uyuyo sallamayi birakinca ayiliyo...
biz dün aksam kocisle karsilikli vizeleri kaldiralim dedik:kedi: tam vusalata 5 vardi ki nisa bi cirladi hersey yalan oldukaydirigubbakcemile3 meger gazi gelmis minnosumun bizim isi yarida böldü cikardi gazini döndü poposunu yatti uyudu:roflol::roflol::roflol:
eeemmm bide galiba tochtor beni biraz fazla mi dikmis ne eccükün acidibide kan geldi cok hafif pesten..acaba doktor o gazla kizligimida mi geri dikti ne:uhm:
benimki ii vallaya belki iyi kaynanalar vardır ama olmuyo işteee. en iyisi bile oğlunu kıskanıyo gelinden. en iyisi çok taviz vermemek. mesafeyi korumak. oğlunun hatrına saygı duyulduğunu göstermek
k.valdem bakcak gı o bakmasaydı da çok ii bi bakıcı buldum du mühye de oturiikızlar bebeklere işe başlayınca kim bakacak. bakıcı düşünen var mı? yoksa anne yada kayınvalide mi
hade geçmiş olsun cnmbizim 2 ayımızı doldurduk biliyosunuz.Bugün sabahtan anasağlığına gittik ayyyy 3 yerinden aşı yaptılar bebeme yaaaa akannehir 2 bacağından bide kolundann abowww sinir oldum allahtan oğlum ağlamıyoda ilk batırınca bi bağırıyo hemen susuyoo ama ben deli oldum vallaamafoldumben.
sonrada dr.umuza gittik oda rota aşısını yaptı allahtan o ağızdanmış zemuszemus
oğluşum 5350gr.61cm olmuşkilomuza yine olması gerekenden fazla dedi akannehirakannehir
15 gün daha sabretceksin dedi kolik içinde 15 gün sonra bıçak gibi kesilicek ve ikinizde acayip rahatlıcaksınız dedii :lepi::lepi: :Saruboceq:
allahtan tek dileğim şu aşılar ateş yapmasın yaaa :Saruboceq:
cnm ii geldi bize ama ben nurse harvey den çok daa memnunummebişim ordamısın nan
gelsene yaaaaaa
şu çörek otu yağını hala kullanıyonmu
nasıl
anlatda eşim alınca bende kullanam
dün geberdik kızla ben
ne gaz varya çıkar çıkar bitmiyy
kızlar bebişleri nasıl emziriyosunuz yani nasıl tutuyosunuz
he nan özge dediydi 145 abowwww çok pahalıkız aşıyıdamı ucuza getirecen heee:roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol: delüüüü :roflol:
zeytün gıı teşhirde neyin bulusun belkiii :roflol::roflol: sen den korkulurrrr
eda ege geceleri nas? kaçta uyuyo, kaç defa kalkıyo
he nan özge dediydi 145 abowwww çok pahalı
ben eminönüde bulurum belkim ucuza deyy sorduydum
sositososito
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?