ege paşaya da bak hele gece 2de uyumalaar :ecrin_bebek:
beeray da hep 2de uyuyodu ilk başlarda tizeesi
şimcik 11de uyuyo 1,3,6 nöbetlerine kalkıyoz biz de
anaaam. benim oğlan da 2 de uyuyoo. ya aslında 1 haftadır böle. aslında 12 ddinmi uyurdu. :bbo:
kızımın dili biraz beyaz olmuş
acaba pamukcukmu
dilinin ortasında beyazlık var
karbonatlı su yapsammı kıslarr
sizinkilerde dil üzerinde beyazlık varmı
kızımın dili biraz beyaz olmuş
acaba pamukcukmu
dilinin ortasında beyazlık var
karbonatlı su yapsammı kıslarr
sizinkilerde dil üzerinde beyazlık varmı
delüüü
zeytün naaan bulursan baa da yolla hacı be hayrınaa
bak cerenimomun aldıklarıynan büyütüyom berayımı kaydirigubbakcemile3
aşılara da sen el atıver gari
yaptırcam canım ben zaten aşıları hastanede takip ettiriyom bu gidişte dra sölerim yok derlerse ordaki eczaneden alırız benim minnoşun da sağlık sigortası var ama eczaneden al gel derlerse nasıl olur bilmiyom bize patlar heraldeyolllum gızzz ayı ettinyerimseniben
anam benim kız elimi kolumu bağladı yoksam ucuzunu bulmuştum şimdidenlülülülülülü
ne kaaapahalı yaww
kartanem sen yaptıracanmı
benim hastane yapıyomu bilmiyom soracaz olmadı
aynı gün yaptırmak gerekiyomuş ya bide
özge dediydi eczaneden alıncak diye de bi sormak lazımCADIARZU
ben yaptırmadım rotavirüs. bide geç kaldık heralde. ufff ya kafaya takarım ben şimdimafoldumben
ben yaptırmadım rotavirüs. bide geç kaldık heralde. ufff ya kafaya takarım ben şimdimafoldumben
he nan özge dediydi 145 abowwww çok pahalı
ben eminönüde bulurum belkim ucuza deyy sorduydum
sositososito
selaaamm millet ben geldüm
ayyyyyyyyyy gece dunden beri özgüşüm resmen delirdi böle bişi olamaz ya nası bi sancı pırtlıyo pırtladıkça feryat figan ağliyo ay bide dunden beri bi kokuyo pırtlayınca üşüttümü acaba çok kötuydu sabahı sabah ettükkk mafoldumben
anam geldi saolsun sardı sarmaladı ilgilenio bende dinlendim şukur bebişte şimdi biras daha ii
bu aradaaaaaaaaaa ipek böceeemi gördümm çok yakışmış elbisesi yirim onu ben yaa zeytun gııı sende hoş göründün gözüme he hatun :jeyyar: ikinize de maşallhhhhhhhhhhhhh
gçmiş olsun cerin
bizim 2 ayımızı doldurduk biliyosunuz.Bugün sabahtan anasağlığına gittik ayyyy 3 yerinden aşı yaptılar bebeme yaaaa akannehir 2 bacağından bide kolundann abowww sinir oldum allahtan oğlum ağlamıyoda ilk batırınca bi bağırıyo hemen susuyoo ama ben deli oldum vallaamafoldumben.
sonrada dr.umuza gittik oda rota aşısını yaptı allahtan o ağızdanmış zemuszemus
oğluşum 5350gr.61cm olmuşkilomuza yine olması gerekenden fazla dedi akannehirakannehir
15 gün daha sabretceksin dedi kolik içinde 15 gün sonra bıçak gibi kesilicek ve ikinizde acayip rahatlıcaksınız dedii :lepi::lepi: :Saruboceq:
allahtan tek dileğim şu aşılar ateş yapmasın yaaa :Saruboceq:
cerinimmmm ben her gün ölyim gızz
alıştım artık bana normal geliyyy
3.ayı beklim bende
dün 3.5 da yatabildim 5 de hemen kalktı
saol canım :sinifsinif:
kızlar ya neler görüyom rota virus aşısı mı 145 tl mişşşşşşşş akannehirakannehirakannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?