2009 Kasm Anneleri

ege paşaya da bak hele gece 2de uyumalaar :ecrin_bebek:
beeray da hep 2de uyuyodu ilk başlarda tizeesi
şimcik 11de uyuyo 1,3,6 nöbetlerine kalkıyoz biz de

hee gııı ama bebede haklı bacımm 10da uyanıyo 4 saat oyalanmak istiyo oyun istiyo çene istiyooo kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

anaaam. benim oğlan da 2 de uyuyoo. ya aslında 1 haftadır böle. aslında 12 ddinmi uyurdu. :bbo:

valla benimkinin hala bi düzeni yok
inşallah kolik geçince olcakkk :Saruboceq::Saruboceq:

kızımın dili biraz beyaz olmuş
acaba pamukcukmu
dilinin ortasında beyazlık var
karbonatlı su yapsammı kıslarr
sizinkilerde dil üzerinde beyazlık varmı

benimkinde de var. babasına gösterdim pamukçuk değildir dedi. bide internetten araştırdım yeni doğanlarda olurmuş o. emmede filan zorlanırmış bebekler ozaman. bizim öyle bi problemimiz yok ama pamukçuk mu diye bende korkuyom:sinifsinif:

delüüü
zeytün naaan bulursan baa da yolla hacı be hayrınaa
bak cerenimomun aldıklarıynan büyütüyom berayımı kaydirigubbakcemile3
aşılara da sen el atıver gari

yolllum gızzz ayı ettinyerimseniben
anam benim kız elimi kolumu bağladı yoksam ucuzunu bulmuştum şimdidenlülülülülülü
ne kaaapahalı yaww
kartanem sen yaptıracanmı
benim hastane yapıyomu bilmiyom soracaz olmadı
aynı gün yaptırmak gerekiyomuş ya bide
özge dediydi eczaneden alıncak diye de bi sormak lazımCADIARZU

emmede zorlanmıyodu acırmış diye duydum ilerde canını acıtmasa bari
aslında her emzirmedn sonra ağzına az bi su verin diylerdi ben yapmadım

yaptırcam canım ben zaten aşıları hastanede takip ettiriyom bu gidişte dra sölerim yok derlerse ordaki eczaneden alırız benim minnoşun da sağlık sigortası var ama eczaneden al gel derlerse nasıl olur bilmiyom bize patlar heralde
ben yaptırmadım rotavirüs. bide geç kaldık heralde. ufff ya kafaya takarım ben şimdimafoldumben

ilk 3 ay oluyomuş diye okumuştum bi yerde
ekim analarında gaaba
rota beklemede öbü ay olcaz falan diyodu biri takma yani

SARAÇOĞLU DEREOTU KÜRÜ
Anne Sütünü Arttırıcı Kür

Bir hafta boyunca öğle ve akşam yemeklerinden önce birer tutam (dört-beş gram) taze dereotu tüketilmesi anne sütünü artırmakta etkili olabilmektedir. ıleri dönemlerde tekrar azalma olduğunda aynı şekilde bir haftalık taze dereotu tüketimi yeterli olacaktır.

selaaamm millet ben geldüm
ayyyyyyyyyy gece dunden beri özgüşüm resmen delirdi böle bişi olamaz ya nası bi sancı pırtlıyo pırtladıkça feryat figan ağliyo ay bide dunden beri bi kokuyo pırtlayınca üşüttümü acaba çok kötuydu sabahı sabah ettükkk mafoldumben
anam geldi saolsun sardı sarmaladı ilgilenio bende dinlendim şukur bebişte şimdi biras daha ii

gçmiş olsun cerin

bu aradaaaaaaaaaa ipek böceeemi gördümm çok yakışmış elbisesi yirim onu ben yaa zeytun gııı sende hoş göründün gözüme he hatun :jeyyar: ikinize de maşallhhhhhhhhhhhhh

maşallah canım egeye
ayyy benimki daha 21 günlük yaaaa
seneye bugünleri hayal ediorum kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…