ege almamış emzüğü kızlar heves etmeyin gari hatta öğüriymişşşşşşş kaydirigubbakcemile3
kızlar devit3 veriyomusunuz
kızlar devit3 veriyomusunuz
Arkadaşlar gazı olan bebeklere bide rezeneyi deneyin ben denedim işe yarıyo hem ona veriyorum hem ben içiyorum işe yarıyo çok güzelde uyku yapıyo.
ne oldu hacı kime küstün ben annayamadım :uhm::uhm:
lan düdükkkk nolduuuuuuuuu neen surat yapisinnnnnnnnnnnnnn :roflol::roflol::roflol:
bütün topike küstüm :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:tugba nann napıyon kime kustun kııı
fox da deniz yıldızı var cnm onu izliim bi de ömre bedeli izliim bide arka sokakları bide annem bir melek i bide canım ailemii uyuyup kalmassam tabee
az soora benim dizi başlicek gızlaa ben gaçarr
benide güzel bi gece bekli hacı tüm gün uyuyan bebe napar gece uyumazözge uyuyii allam gene muhteşem bi gece beni bekliii gaabaaaaaaaaa -tatlicadiarzu-
yav ben hep unutuyom yaaaa gaz damlası o derken unutuyom hacı saat kuracam ben akıl kalmadı bendekızlar devit3 veriyomusunuz
ççüüüşşş bütün dizileri komuş sırayafox da deniz yıldızı var cnm onu izliim bi de ömre bedeli izliim bide arka sokakları bide annem bir melek i bide canım ailemii uyuyup kalmassam tabee
aboo gitti 36 dene emzik boşaa :ecrin_bebek:
bütün topike küstüm :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:
heç kimse beni görmiyii :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:
ahanda gidiyom dahada davosa gelmem :dilcikar:
bütün topike küstüm :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:
heç kimse beni görmiyii :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:
ahanda gidiyom dahada davosa gelmem :dilcikar:
ben vermeye çalışıyorum ama bazen unutuyorum canım
ben veriom kenyacım
zeytunun dr o da gaz yapar dedi deyu bende kestim bi ara ama hiç bi farkı olmadı bari vitamininden geri kalmasın didimmm malum bebeğin anne sutunden alamadığı tek şey oymuş mutlaka vermek lazımmmm vereliniortak
yav ben hep unutuyom yaaaa gaz damlası o derken unutuyom hacı saat kuracam ben akıl kalmadı bend:
bende veriyorum bikac kez unuttum ama olcak o kadar
gozumun onune koydum unutmıyım diye
1 yasına kadar verecekmisiz cok uzun sure değil mi yaa
delüüü aşşaadan bakmış bakmış daa izmir marşıynan çaarmamızımı beklemiişş hay yarebbbim daa neler görcez bakalımmm
lohusa ya gıı bu daha ondan beele zaar
allahtan tadını seviyo bebeler benim yeğenim 10 aylık ablam d vit verce zaman ağzını açıo yalanmaya başlıyo velettt :roflol::roflol::roflol:
aşkı memnuyu izleye izleye oğluşumu behlüle benzettim sarışın mavi gözlü bi uşak oldı çıktı
küçük behlülüm benim:roflol::roflol:
bi denede bihter araniiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?