2009 Kasm Anneleri

kızlar devit3 veriyomusunuz

ben veriom kenyacım
zeytunun dr o da gaz yapar dedi deyu bende kestim bi ara ama hiç bi farkı olmadı bari vitamininden geri kalmasın didimmm malum bebeğin anne sutunden alamadığı tek şey oymuş mutlaka vermek lazımmmm vereliniortak

fox da deniz yıldızı var cnm onu izliim bi de ömre bedeli izliim bide arka sokakları bide annem bir melek i bide canım ailemii uyuyup kalmassam tabee

kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
daha yokmudu hacımmmm arda olmasa nolucudun acabaaaaaaaaaaaaaaa delikafadulden

özge uyuyii allam gene muhteşem bi gece beni bekliii gaabaaaaaaaaa -tatlicadiarzu-
benide güzel bi gece bekli hacı tüm gün uyuyan bebe napar gece uyumaz
kızlar devit3 veriyomusunuz
yav ben hep unutuyom yaaaa gaz damlası o derken unutuyom hacı saat kuracam ben akıl kalmadı bende
fox da deniz yıldızı var cnm onu izliim bi de ömre bedeli izliim bide arka sokakları bide annem bir melek i bide canım ailemii uyuyup kalmassam tabee
ççüüüşşş bütün dizileri komuş sıraya
aboo gitti 36 dene emzik boşaa :ecrin_bebek:

:roflol::roflol::roflol::roflol:

bütün topike küstüm :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:
heç kimse beni görmiyii :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:
ahanda gidiyom dahada davosa gelmem :dilcikar:

leeennnnnnnn yürügit düdükk o cüsseylen görülmeme imkanın varmı senin :roflol::roflol:
kızımmmmm artık aşağıda isim görmek bişi ifade etmi zira bağlanıyos bebelerden sürekli başında olamıyos deyu şeeettmedikk gıııııı Şeniz
sende neeenn muabbete dalminn haaaaa darksea'dan mı özendin mannak aşaaada durup konuşmadan milleti dikizlemeyi haaaaaaaaaa :mymeka::1ninca:

bütün topike küstüm :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:
heç kimse beni görmiyii :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:
ahanda gidiyom dahada davosa gelmem :dilcikar:

sen kendini başbakanmı sandın nan delü neyn iki saattir burdasında içeri gelmisin:mymeka::mymeka: zorlamı sokacaz seni davosa :roflol::roflol::roflol::roflol:

ben vermeye çalışıyorum ama bazen unutuyorum canım

bende veriyorum bikac kez unuttum ama olcak o kadar
gozumun onune koydum unutmıyım diye
1 yasına kadar verecekmisiz cok uzun sure değil mi yaa

delüüü aşşaadan bakmış bakmış daa izmir marşıynan çaarmamızımı beklemiişş hay yarebbbim daa neler görcez bakalımmm
lohusa ya gıı bu daha ondan beele zaar

ayy ben de unutuyom o deviti bi de zeytin gaz yapi deyince iice hevesim kaçtıydıı dün unuttum böğün unutmasam baari

bende veriyorum bikac kez unuttum ama olcak o kadar
gozumun onune koydum unutmıyım diye
1 yasına kadar verecekmisiz cok uzun sure değil mi yaa

allahtan tadını seviyo bebeler benim yeğenim 10 aylık ablam d vit verce zaman ağzını açıo yalanmaya başlıyo velettt :roflol::roflol::roflol:

kızlar benim bebegimin ozelliğimi bilmiyorum ama o kadar cok geriniyoki bide buyuk insan gibi ses cıkarıyo sizinkilerde boylemi

aşkı memnuyu izleye izleye oğluşumu behlüle benzettim sarışın mavi gözlü bi uşak oldı çıktı
küçük behlülüm benim:roflol::roflol:
bi denede bihter araniiiii

delüüü aşşaadan bakmış bakmış daa izmir marşıynan çaarmamızımı beklemiişş hay yarebbbim daa neler görcez bakalımmm
lohusa ya gıı bu daha ondan beele zaar

ayyyyyyyy nası da böcük muamelesi yapıyy karuya görin miiii ele deme gıııııııı bak daha gelmez yosam davosaaaaaaa lülülülülülü

allahtan tadını seviyo bebeler benim yeğenim 10 aylık ablam d vit verce zaman ağzını açıo yalanmaya başlıyo velettt :roflol::roflol::roflol:

ay benimki suratını ekşitiyo gecen gun kusacaktı gene hiç sevmedi damlayı ben agu falan derken guldurup oyle damlatıyorum anlamasın nefret etmesin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…