2009 Kasm Anneleri

ya zaten kafalar karışık haliyle unutuluyo. bende unutup duruyorum. zaten bugün sıkıntıdan patladım evde alışkın değilim haliyle olacak. bebişlede çıkamıyoruz soğuk.

tuhaf sesler cıkarıyo gulmekten kırılıyoruz sanki buyuk insan küçülmüşte geriniyo kaydirigubbakcemile3

ben vermim hala devit 3 1 ay vermesek bişey olmas eskiden takviyemi vardı sankim
önümüzdeki ay başlarım artık
gerçi gaz kesilmedi ama napim daha kötü olur diye vermiyom
abowww 1 sene verilirmi ya çok bence

anam benimki de acaip geriniyoo bi de uyancak ya yarım saat sürünüyo gerinmesi kaydirigubbakcemile3
babası dii sanki 5 gün uyumuşş
naan dubaa gel bi öpem gııı özlemişimm

kız bırak uyusun işte uyudukca artıcak uykusu
bacım uyusunda gündüz uyuyunca gece uyumuyo kıı hiç uyumuyo gece 11 sabah 6 ben nasıl dayanacam
ben vermim hala devit 3 1 ay vermesek bişey olmas eskiden takviyemi vardı sankim
önümüzdeki ay başlarım artık
gerçi gaz kesilmedi ama napim daha kötü olur diye vermiyom
abowww 1 sene verilirmi ya çok bence

evet 1 yaşına kadar veriliyo busede kullandım
birde 4 cü ayında ferro sanol diye bi kan damlası eklenecek bacım

anam benimki de acaip geriniyoo bi de uyancak ya yarım saat sürünüyo gerinmesi kaydirigubbakcemile3
babası dii sanki 5 gün uyumuşş
naan dubaa gel bi öpem gııı özlemişimm

kız hakkat darıldı mannak bu yaaaa
şimdi accuk yağ yakalım demi
tubiş gel bende öpem balım yaaa sensiz naparız biz bu davosta :roflol::roflol:

tubişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
ŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz:gitme::gitme::gitme::gitme:
:çok üzgünüm:gel kız gitme nolaaaaaarrrr

he yazıydı ferro sanal diye bişeyde
o niye eklencekse kansız olduklarını nerden bilyorlarki
kız minnacık bebelerde nerden kan olsun
canım bende gündüz uyusun diye dua ediyom gece çok güzel uyuyo ama gündüzleri wc ye bile zor gidiyom:Saruboceq:kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

yaaa benim kızımda öleydi gündüz uyumazdı bende wc ye bile gidemezdim
bu oğlanda gündüz hep uyuyo ama gece hiç uyumuyo ben dayanamim uykusuz kalim yaaa 2 yada 3 saat bu kaaa yani bazen o kadar bile değil hiç uyumadan sabahı yapıyom

kızlar bişey sorcam 1 aylıkken yapılan aşı ateş yapıyor mubirde aşı yaptırdıgınız gün banyo yaptırıyormusunuz benim veletin yarin aşısı varda ona göre gitmeden yaptırayım banyosunu....

ateş yapmazmış bu aşı cnm
banyo da sorun değilmiş ama ben 2 gün sonra yaptım banyosunu
aşıdan da huzursuz olmadı asıl karma aşı kötüymüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…