kelin ilacı olsa kendi başına sürerdi bende bilmiyom gıııııya kıslar ipek böcüüüme bir ticker yaparmısınız
ben beceremedim işte .
eminönünde satsalardı alırdımdelikafadulden
kızlar bişey sorcam 1 aylıkken yapılan aşı ateş yapıyor mubirde aşı yaptırdıgınız gün banyo yaptırıyormusunuz benim veletin yarin aşısı varda ona göre gitmeden yaptırayım banyosunu....
kızlar rota virüsü aşısı 145 miş
ben sordum bugün hastaneye
heee öleymiş gııı bizde onu konuşidik
mecburen vurduracaz çaresi yok:1no2:
maşallah canım egeye
ayyy benimki daha 21 günlük yaaaa
seneye bugünleri hayal ediorum kaydirigubbakcemile2
oğlum uyudu kızlarrr :) bu gün öğlen oğluşu komşuya bırakıp yürüyüşe çıktım kuaföre uğrayı kaşımı bıyığımı aldırdımm :lepi: parlamışım demii 1 saat sürdü toplam geldim ki oğluşum uslu durmuşş emme acıkmış sinirlenmeğe başlamış eccükk ... emzirdim iras oynadık sona da uyuttum işte
kartanesiiiiiiii gıı berayın facedeki resmini gördümm ve sonuççç akannehirakannehirakannehirbayıldımmmmmmmm
ya çok tatlı çok ballı valla deli ediyo bu bebe beniiiiiiiii maşallah subhanallahh nazarlar gözler değmesin yaaaaaaaa kızım kıskancak ulan o kaa sevdimkiiiiiiiii :1ninca:
annemde bitti sora enişteyi gösterdim abuu diyy aynı babasıııııı kızlarda bu sene bu modayı çıkardı heral diy hepsi aynı babaya benziiyy kaydirigubbakcemile3
bide didikiiiiiiii eee dedi ana güzel baba güzel bebe afet olur tabe dedi senide eenişteyi de pek bi beğendi sositososito
seninkide gazdanmı uyumuyy gııı
topiğin en gazlı kızı bende
oğluda sendemi yoksam
ne olduysa benim kız yemekteyizi izliy
ama masaj eşliğindekaydirigubbakcemile3
he gııı herhalde en gazlı erkek benimki baksana 9 a kaa uyumayan ağlayan erkek varmı yok nasıl bi piyango bu yaaaaaa
bide gazı 6,7 ay süren bebeler vasr genelde erkek beler de olimiş ya bakalım o piyango kime vuracak heç bana uğramasın bana bu kaa piyango yeter hacı
maşallah maşallah
:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:
bakkal emziğini eda alcaydı işe yaradımı acaba
gazlı bebeler almazmış kıslar ya benimki ondan almıy
kenyacım sen bi dene seninkinde az gaz var belkim alır
benim eltimin oğluda onca emzik denenmiş almamış bakkal emzüğünü kabul etmiş
bakkal denen şeyde yok artık nerde bulcaz emziği
ege almamış emzüğü kızlar heves etmeyin gari hatta öğüriymişşşşşşş kaydirigubbakcemile3
aboo gitti 36 dene emzik boşaa :ecrin_bebek:
kızlar devit3 veriyomusunuz
leeennnnnnnn yürügit düdükk o cüsseylen görülmeme imkanın varmı senin :roflol::roflol:
kızımmmmm artık aşağıda isim görmek bişi ifade etmi zira bağlanıyos bebelerden sürekli başında olamıyos deyu şeeettmedikk gıııııı Şeniz
sende neeenn muabbete dalminn haaaaa darksea'dan mı özendin mannak aşaaada durup konuşmadan milleti dikizlemeyi haaaaaaaaaa :mymeka::1ninca:
kızlar benim bebegimin ozelliğimi bilmiyorum ama o kadar cok geriniyoki bide buyuk insan gibi ses cıkarıyo sizinkilerde boylemi
aşkı memnuyu izleye izleye oğluşumu behlüle benzettim sarışın mavi gözlü bi uşak oldı çıktı
küçük behlülüm benim:roflol::roflol:
bi denede bihter araniiiii
hee ben veriimkızlar devit3 veriyomusunuz
sorma gııı :kedi:kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
daha yokmudu hacımmmm arda olmasa nolucudun acabaaaaaaaaaaaaaaa delikafadulden
var işte nann gözünüz kaldı dizimde oğlanla beraber uyumuş kalmışımm hoffff kaçtı dizi yawww mert le deniz ne etti aceppne dizisi gıı bu saattee anca haberler var
nan zeytün gaz yapii dedi ya anlaşılan hepimiz devit ikesmişiz haa ben de 1 hafta vermedim korkumdan sona cesaretimi toplayıp verdümmm kaydirigubbakcemile3ayy ben de unutuyom o deviti bi de zeytin gaz yapi deyince iice hevesim kaçtıydıı dün unuttum böğün unutmasam baari
selam kızlar demın ızmıttekı cocuk dr aradım bagırsak enfeksıyonu ıcın werılen antıbıyotıgı weremyın dedı daha cok mınık dedı
anne sutu yeter gecer o kendılıgınden dedı kaka kokuuna dıkkat edın dedı
bıde sesı kısıldı oglumun ay usuttumu acaba bagırmaktanmı oldu bılmıyom cok korkuyom
esımde yarın ıs sıwasa gıdıyo ya
kızlar ben bugün gittin lcw çok şükür
ay 10 dk sürdü ama iyi geldi
oğluşa çok tatlı bi ayakkabı ve kot aldım ucuzdu valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?