2009 Kasm Anneleri

geçer canım üzülme
kocan ne iş yapıyodu bacım sivassa gidiyo ya

ya kaka kokusunu bilmiom hatırlamıom zira özgüş 5 gündür zıçmadı :bbo:
ama dünden beri gazı felaket kokuyo içi çürümüş olsa anca bu kaaa kokabülürdü yane akannehir
acaba bi sorun mu varki yaaa :uhm:

ya benim bildiğim barsak enfeksiyonunda ve amipte normal kakasundan farklı çok kötü koku oluyor benim kızın öyleydi ve sümüksü oluyordu

yarem benım bebegımde kac gundur sumuksu kakası ya delırcemne yapayım anlamadım

anaam cerenimoo gıı senin kız saa çok ii hatırlatacak kokuyu 5 gündür yapmıyosa kaydirigubbakcemile3
valla bizimki hep kokuyodu yani normal koku heraldee amaan bişe yoktur heraldee

anaam cerenimoo gıı senin kız saa çok ii hatırlatacak kokuyu 5 gündür yapmıyosa kaydirigubbakcemile3
valla bizimki hep kokuyodu yani normal koku heraldee amaan bişe yoktur heraldee

sorma hacı yarın yapar heralde boğazdan aşşaaaa boka bular kendünüüü kaydirigubbakcemile3

neysemm hadi canlar ben çıkayımm herkeşi öptm ii ggecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

canım dok söylemedin mi valla ben bildiğimi söylüyom ben geç fark ettim benim kızınkini amiplen baş etmek zor bebelerden kolay kolay geçmiyor
söledim canım adam hiç umursamadı vallaa bakalım ayın 7sinde gitcez bi daa sölerim

bu arada bu gün kırkımız çıktı
maşallaaah gözünüz aydın
sorma hacı yarın yapar heralde boğazdan aşşaaaa boka bular kendünüüü kaydirigubbakcemile3

neysemm hadi canlar ben çıkayımm herkeşi öptm ii ggecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

byeeee

benim eltimin oğluda onca emzik denenmiş almamış bakkal emzüğünü kabul etmiş
bakkal denen şeyde yok artık nerde bulcaz emziği

bende o kaaaaaa emzik aldım hanım emmedi ama bakal emziini aldı benim evin çevresindede yoktu taa çarşıdan aldı eşim bir kutu alam hepinize dağıtayım ne ediyim

onu takip et başka bir yerde daha yaptır olmazsa. kokusu normal kaka kokusundan farklı kokuyor bebekler bir kaptı mı geçmiyor ben çok üzülüyordum bizim kızda çıkınca

ellerımızı ıyı yıkamadıkmı ne bu basımıza gelen mınıcık bebek daha bunlar ya
yarın yıne yaptırıcam bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…