bence de bii sure idare etcez boyle. daha dogrusu kocisler edicek, napalim. oglumda 6 aydan sonra rahat etmistim ben.
kızlar muredanın bebeği gece ateşlenmiş 38 derece olmuş şurup vermiş hemen sonra geçmiş
hey allahım korktum vallaha bu aşılardan ben öööffffffffffffffffffffffff
hadi yaaa :1shok: ben bu gece 2 saat içinde 2 kere değiştirdim...akannehir
ay uniiiii bu kaynanalar adamı yurt dışına kaaa sürükliii demekki
:roflol::roflol::roflol:
kıs benimki acaip bişey ... anlatması zor ... onla aynı ortamda 5 dk duran biri hemen bana sabır diliyo düşün yani !!
kizlar, aksamlari minikleri uyutunca sizde yatiyormusunuz hemen? Naz uyur uyumaz bende yatiyorum. zaten pilim iyice bitmis oluyor ama bu seferde kocisimle hic vakit geciremiyoruz.mafoldumben
ooff sorma yaa... yatsam bi dert yatmasam başka dert...:1no2: valla hamilelik sultanlıkmış şimdi anladım :roflol::roflol: millet hamileliğin tadını çıkar diyince ters ters bakıyodum bunun tadı mı olur diye...meğer balından yenmiyomuş :roflol::roflol::roflol:
kiyamam ya, demek ki asi oldugu gun surup veya fitil verilecek onlem olarak.
kıs benimki acaip bişey ... anlatması zor ... onla aynı ortamda 5 dk duran biri hemen bana sabır diliyo düşün yani !!
ooff sorma yaa... yatsam bi dert yatmasam başka dert...:1no2: valla hamilelik sultanlıkmış şimdi anladım :roflol::roflol: millet hamileliğin tadını çıkar diyince ters ters bakıyodum bunun tadı mı olur diye...meğer balından yenmiyomuş :roflol::roflol::roflol:
bencede ben vericem vallaha hem gaz hem ateş abbaaaoooovvv nederim ben sonra doğru tımarhaneye:1no2::1no2::1no2:akannehirakannehirdelikafaduldendelikafadulden
gece altini acmaya alistirma canim. actikca uykusu dagilir sana eziyet. alisinca da hep ister. ben ilk gunden beri kaka olmadigi surece acmiyorum. zaten bir sure sonra onlarda alisiyor ve geceleri pek kaka yapmiyorlar.
heeeee bende öle didim hamileliğin tadını çıkarın deyüüü itekte hep içimde kalsa didi şimcik annadın demi:roflol::roflol::roflol:
kızlar hangi bezi kulanıyonuz birde gece bezini değiştiriyormusunuz gece kaka yapmadıkça değiştirmiyom
bende veririm. oglumda da doktor verme dese bile verirdim ben. nolur nolmaz diye.
annadım da ahkam kesmeye bile başladım : geçen hastanede bi hamile gördüm hemen diidm kıymetini bil kız da şaşırdı :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ben prima kullaniyorum ama burdaki primalar niye kokuyo onu anlamiyorum.CADIARZU ingilterede kullandiklarim kokmuyordu.
gece bende kaka olmazsa degistirmiyorum canim, dogru davranis.vereliniortak
gece altini acmaya alistirma canim. actikca uykusu dagilir sana eziyet. alisinca da hep ister. ben ilk gunden beri kaka olmadigi surece acmiyorum. zaten bir sure sonra onlarda alisiyor ve geceleri pek kaka yapmiyorlar.
ya benin kızıma hiç ateş olmadı aşılarda
bakalım oğlan ne yapacak ablası kaaa dayanıklı olcekmi
annadım da ahkam kesmeye bile başladım : geçen hastanede bi hamile gördüm hemen diidm kıymetini bil kız da şaşırdı :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ya benin kızıma hiç ateş olmadı aşılarda
bakalım oğlan ne yapacak ablası kaaa dayanıklı olcekmi
huggis kulanıyom biraz bacaklarının kenarında iz oluyor 3-6 olanı alıyom acab küçük mü geliyor ama benim kız daha 4.500 olmuş 6 kilo olmadı ki
anaammm bu şimdi mi sölenir bee...alıştı bile zilli... çişini yaptığı anda kıyamet koparıyo bezi değiştirdim mi benden iyisi yok...bi kahkaha bi neşe :roflol: ben de diyom bizim bezler niye bu kadar çabuk bitiyo :roflol: altını hep aynı yerde değiştiriyorum daha oraya yatırır yatırmaz gülmeye başlıyo.. opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hadi ben kaçtım kız uyudu bende azçık uyuyayım tabi uyanmazsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?