2009 Kasm Anneleri

heeeee bende öle didim hamileliğin tadını çıkarın deyüüü itekte hep içimde kalsa didi şimcik annadın demi:roflol::roflol::roflol:

hadi yaaa :1shok: ben bu gece 2 saat içinde 2 kere değiştirdim...akannehir

gece altini acmaya alistirma canim. actikca uykusu dagilir sana eziyet. alisinca da hep ister. ben ilk gunden beri kaka olmadigi surece acmiyorum. zaten bir sure sonra onlarda alisiyor ve geceleri pek kaka yapmiyorlar.

kızlar hangi bezi kulanıyonuz birde gece bezini değiştiriyormusunuz gece kaka yapmadıkça değiştirmiyom

heeeee bende öle didim hamileliğin tadını çıkarın deyüüü itekte hep içimde kalsa didi şimcik annadın demi:roflol::roflol::roflol:

annadım da ahkam kesmeye bile başladım : geçen hastanede bi hamile gördüm hemen diidm kıymetini bil kız da şaşırdı :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

kızlar hangi bezi kulanıyonuz birde gece bezini değiştiriyormusunuz gece kaka yapmadıkça değiştirmiyom

ben prima kullaniyorum ama burdaki primalar niye kokuyo onu anlamiyorum.CADIARZU ingilterede kullandiklarim kokmuyordu.

gece bende kaka olmazsa degistirmiyorum canim, dogru davranis.vereliniortak

ben prima kullaniyorum ama burdaki primalar niye kokuyo onu anlamiyorum.CADIARZU ingilterede kullandiklarim kokmuyordu.

gece bende kaka olmazsa degistirmiyorum canim, dogru davranis.vereliniortak

huggis kulanıyom biraz bacaklarının kenarında iz oluyor 3-6 olanı alıyom acab küçük mü geliyor ama benim kız daha 4.500 olmuş 6 kilo olmadı ki

gece altini acmaya alistirma canim. actikca uykusu dagilir sana eziyet. alisinca da hep ister. ben ilk gunden beri kaka olmadigi surece acmiyorum. zaten bir sure sonra onlarda alisiyor ve geceleri pek kaka yapmiyorlar.

anaammm bu şimdi mi sölenir bee...alıştı bile zilli... çişini yaptığı anda kıyamet koparıyo bezi değiştirdim mi benden iyisi yok...bi kahkaha bi neşe :roflol: ben de diyom bizim bezler niye bu kadar çabuk bitiyo :roflol: altını hep aynı yerde değiştiriyorum daha oraya yatırır yatırmaz gülmeye başlıyo.. opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ya benin kızıma hiç ateş olmadı aşılarda
bakalım oğlan ne yapacak ablası kaaa dayanıklı olcekmi

ben oglanin hic ateslenmesini beklemedim. asi oldumu verirdim fitil yada surup.

huggis kulanıyom biraz bacaklarının kenarında iz oluyor 3-6 olanı alıyom acab küçük mü geliyor ama benim kız daha 4.500 olmuş 6 kilo olmadı ki

ben prima 2 numara kullaniyorum. o bitince 3 numara molfix ve yine 3 numara huggies var elimde onceden stoklardan.kaydirigubbakcemile3

kolay gelsin o zaman.kaydirigubbakcemile3

hadi ben kaçtım kız uyudu bende azçık uyuyayım tabi uyanmazsa

iyi uykular.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…