deniycem bacımkız zeytin yağını deneycen mi altta yazmıştım
abbaaaoooovvvvv allah kurtarmış desene:roflol::roflol:
nan daha anesteziden ayılamadınmı dilmuh:roflol::roflol::roflol::roflol:
napıyosunuz gevezeler ??
gene hızla ilerlemeye başlamış sayfalar :lepi: azcık geçmşe bakim ...benimki gene tavşan uykusunda bi göz açık gi böz kapalı... poposuna pıt pıtlamaktan kolum koptu valla :))) şimdi bin tane alıntı yaparım yazamadan çıkarım kaydirigubbakcemile3
abbaaaoooovvvvv allah kurtarmış desene:roflol::roflol:
şekercik face de resimlerinizi gördüm çok ttatlı olmuş büyümüş paşa maşallahhh
benimki yanımdaydı güyaaa sadece sinir ettiler
düşündükçe hala sinirleniiim hatta yurtdışına yerleşmeyi bile düşünüyomm
kocişe evlenmeden önce hep teklifler geliyoduu
acep kurcalasam yine teklif gelirmi deyüü düşüneyomm
ailemide çok özliyecem ama burda yanlarında kalıp kafayı yemekten iyidir
diye gitmek istiyommm
bakalım bi araştırma yapcemm
ben annamadım zati hacı inanmadım evde ölçtüm bi daa dooru çıktı vallaa
babası seneye seni geçer dii :roflol:
poposuna pit pitlayinca uyuyosa iyi.kaydirigubbakcemile3
sinir oluyorum bi gozu acik uyuyunca, ne var di mi? vur kafayi yat.kaydirigubbakcemile3
nerdesin gıı sencanım saolll
selam kızlar amaaan hanidir açık site ama emzirme molası vermek zorunda kaldım
özledim sizleri yavvv
bizim nazlinin esinin babasi olmus. Allah rahmet eylesin.:sinifsinif:
kızlar ya bizimki tam uyuyamyor nedense tam dalıyor gibi oluyor ama gözler açık hafiften, sonra 5 dk geçiyor hop uyanıyor başlıyor ağlamya bikaç gündür böyle anlamadım valla.
bide arada öksürüyor dışarı da çıksa bari nasıl üşüdü bilmem göğsüne ve sırtına z.yağ sürüp peçete koyduk bakalım nolcak;;?
ayyyyy onu ben de hep düşünüyorum ... :roflol::roflol::roflol: bi ben diilmişim demekki... :lepi: sonra da hayret ediyorum kendime annemden ayrılmaya bile razıyım diye...ama gerçekten çatlatma noktasına getiriyo insanı yaa !!!!!!!!
:roflol::roflol::roflol::roflol:
yok kıs sabahtan beri evin içinde dört dönüyoruz...şarkılar ninniler sallamalar...en son yalvarmaya geçtim :roflol: büyük ihtimal o gene kaale almadı ama allah acıdı da uyuttu :roflol::roflol::roflol:
şimdi de gözünü araladığı anda popoya vuruyorum uyancak diye aklım çıkıyo :roflol::roflol:
aaaaaa
kocası için ne kaaa zor bi durum kızı doğdu babası öldü biri doğar biri ölür adamın sevinci kursağında kaldı:1no2:
ya ben yatıyom eğer oğlan dalarsa ne mutlu bağa bende hemen uyiimmm evet kocişlen vakit geçiremiyok emme ne yapalım şimdilik böle idare edecezkizlar, aksamlari minikleri uyutunca sizde yatiyormusunuz hemen? Naz uyur uyumaz bende yatiyorum. zaten pilim iyice bitmis oluyor ama bu seferde kocisimle hic vakit geciremiyoruz.mafoldumben
hayat maalesef boyle devam ediyor.:sinifsinif:
kizlar, aksamlari minikleri uyutunca sizde yatiyormusunuz hemen? Naz uyur uyumaz bende yatiyorum. zaten pilim iyice bitmis oluyor ama bu seferde kocisimle hic vakit geciremiyoruz.mafoldumben
ya ben yatıyom eğer oğlan dalarsa ne mutlu bağa bende hemen uyiimmm evet kocişlen vakit geçiremiyok emme ne yapalım şimdilik böle idare edecez
zaten bebişde uyumuyo malesef ben nöbete kalim çok nadiren 2 saat uyursa şanslı hissedim kendimi
ben belli olmuyo saatine bağlı
gündüz uyuduğunda uyumuyom kocişle zaman geçirmek için özlüyom valla
geceleri kociş uyuyo erken yağız uyumuyo
o yüzden gece uyuyamıyom gene
benim oğluşta uykusu geliyo uyumsk yerine ağlıyo ay bi alem
niye ağlıyon dimi yet uyu sanki bebek bakıyo:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?