2009 Kasm Anneleri

poposuna pit pitlayinca uyuyosa iyi.kaydirigubbakcemile3

sinir oluyorum bi gozu acik uyuyunca, ne var di mi? vur kafayi yat.kaydirigubbakcemile3

ayyyyy onu ben de hep düşünüyorum ... :roflol::roflol::roflol: bi ben diilmişim demekki... :lepi: sonra da hayret ediyorum kendime annemden ayrılmaya bile razıyım diye...ama gerçekten çatlatma noktasına getiriyo insanı yaa !!!!!!!!

ben annamadım zati hacı inanmadım evde ölçtüm bi daa dooru çıktı vallaa
babası seneye seni geçer dii :roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol:

poposuna pit pitlayinca uyuyosa iyi.kaydirigubbakcemile3

sinir oluyorum bi gozu acik uyuyunca, ne var di mi? vur kafayi yat.kaydirigubbakcemile3

yok kıs sabahtan beri evin içinde dört dönüyoruz...şarkılar ninniler sallamalar...en son yalvarmaya geçtim :roflol: büyük ihtimal o gene kaale almadı ama allah acıdı da uyuttu :roflol::roflol::roflol:
şimdi de gözünü araladığı anda popoya vuruyorum uyancak diye aklım çıkıyo :roflol::roflol:

kızlar ya bizimki tam uyuyamyor nedense tam dalıyor gibi oluyor ama gözler açık hafiften, sonra 5 dk geçiyor hop uyanıyor başlıyor ağlamya bikaç gündür böyle anlamadım valla.
bide arada öksürüyor dışarı da çıksa bari nasıl üşüdü bilmem göğsüne ve sırtına z.yağ sürüp peçete koyduk bakalım nolcak;;?

canım saolll

selam kızlar amaaan hanidir açık site ama emzirme molası vermek zorunda kaldım
özledim sizleri yavvv
nerdesin gıı sen
bizim nazlinin esinin babasi olmus. Allah rahmet eylesin.:sinifsinif:

aaaaaa
kocası için ne kaaa zor bi durum kızı doğdu babası öldü biri doğar biri ölür adamın sevinci kursağında kaldı:1no2:

canim bizde de durum cok farkli degil. uykudan bayiliyor ama en fazla yarim saat uyuyup uyaniyor. sonra da mizir mizir. ama onumuzdeki aylarda daha da uykusuzlasabilirler. etrasi kesfettikce uyumak istemiyorlar.

ay uniiiii bu kaynanalar adamı yurt dışına kaaa sürükliii demekki
:roflol::roflol::roflol:

kizlar, aksamlari minikleri uyutunca sizde yatiyormusunuz hemen? Naz uyur uyumaz bende yatiyorum. zaten pilim iyice bitmis oluyor ama bu seferde kocisimle hic vakit geciremiyoruz.mafoldumben

benim oğluşta uykusu geliyo uyumsk yerine ağlıyo ay bi alem
niye ağlıyon dimi yet uyu sanki bebek bakıyo:)))))

kizlar, aksamlari minikleri uyutunca sizde yatiyormusunuz hemen? Naz uyur uyumaz bende yatiyorum. zaten pilim iyice bitmis oluyor ama bu seferde kocisimle hic vakit geciremiyoruz.mafoldumben
ya ben yatıyom eğer oğlan dalarsa ne mutlu bağa bende hemen uyiimmm evet kocişlen vakit geçiremiyok emme ne yapalım şimdilik böle idare edecez
zaten bebişde uyumuyo malesef ben nöbete kalim çok nadiren 2 saat uyursa şanslı hissedim kendimi
hayat maalesef boyle devam ediyor.:sinifsinif:

he yaaa allah taksiratımızı affetsin gııı
allah bebelerimize uzn ömürler nasip etsin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ben belli olmuyo saatine bağlı
gündüz uyuduğunda uyumuyom kocişle zaman geçirmek için özlüyom valla
geceleri kociş uyuyo erken yağız uyumuyo
o yüzden gece uyuyamıyom gene

bence de bii sure idare etcez boyle. daha dogrusu kocisler edicek, napalim. oglumda 6 aydan sonra rahat etmistim ben.

ben belli olmuyo saatine bağlı
gündüz uyuduğunda uyumuyom kocişle zaman geçirmek için özlüyom valla
geceleri kociş uyuyo erken yağız uyumuyo
o yüzden gece uyuyamıyom gene

benim kociste gunduz biraz gec gidiyor ise, kahvalti vs. derken biraz gorusuyoruz o arada. gecicek, cocuklari uyutup ayaklarimizi uzatacagimiz gunlerde gelicek insallah.

kızlar muredanın bebeği gece ateşlenmiş 38 derece olmuş şurup vermiş hemen sonra geçmiş
hey allahım korktum vallaha bu aşılardan ben öööffffffffffffffffffffffff

benim oğluşta uykusu geliyo uyumsk yerine ağlıyo ay bi alem
niye ağlıyon dimi yet uyu sanki bebek bakıyo:)))))

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ben de onu diyom yaa bi de ağlıyolar uykuları gelince sanki tutan var kaydirigubbakcemile3
wannam ben de onu diyom yaa gün geçtikçe uyumak istemiyoo minnoşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…