2009 Kasm Anneleri

bu güzel emziğide almıstı benim kız ne akla hizmet vermedim bilmiyorum simdi mememi kullanıyo uyurken sırtım cok ama cok agrıyo bi denicem bakalım

canim bebelerimiz daha cok kucuk, bu yuzden uyumak icin mememizi kullanmalari cok normal. gecen dr. 15dk bir memeden, 5dk bir memeden emzir yerine koy uyusun dedi. sonuc 2 gun boyunca dogru durust uyumayan ve uyumadikca huysuzlanan bir bebek, stresli ve stresi bebege gecen bir anne.akannehir

baslarim boyle ise dedim, koydum memeye. yavrum mutlu ben mutlu. ileride bir sekilde ogreniyorlar baska turlu uyumayi ama simdilik cok kucukler. ogluma hem gunduz hem gece uykusunu 5-6 ayliktan sonra ogretmistim. bakalim bu sefer ne olur.

yarem cnm benim düzeldi hatta bu sabahki kakası sarı ve normaldi
ya cnm bu arada o gün kriz yaşadık aniden kaçmak zorunda kaldım
ipek o gün delirtti beni acısına uyuyamadı kızım
seninki nasıl oldu kaka düzeldimi

hadi hadi yakinda acarsin gobisi yine sen.kaydirigubbakcemile3

anlamıştım hata yazdım kriz mi geldi diye bizimkide uyumuştu çıktım

bu arada dr. bizede dvit verdi. ben gaz yapiyormus dedim. herkese yapmaz, yaparsa onu o zaman dusunuruz dedi. birde sana gaz yapmayan hicbirsey bebegede yapmaz dedi.

furkanı emzirirken ocağı kapatmayı unuttum soğanları yaktım yaaa
işin yoksa tekrar başla öööffffffffffffffffffffffff

ben gecen gun emzikleri koymustum, emzirip uyutuyorum derken unutmusum. su bitmis, emzikler yaniyormus nerdeyse. son anda kurtardim. cok uzulurdum cunku zar zor aldigi tek emzik onlar.

ondan degilder be, bosuna uzulme. sen ac gez yine canim.opuyorumnanaktan

benimki öğlen 12 :10 da doğdua.s
kız boyu moyu kaç doğdu bakalım annar tutacakmı
gerçi sen selvi boylusun emme bakalım

furkan 50 cm boyunda
baş çevreside 35 cm doğdu
boyu 51 cm di canım ay baş çevresini hatırlamıyom gııı
bu arada gece 3lere kadar nasil yazisiyorsunuz burda ya? bebisler uyumasa bile, bi kenara koyup siz burdami yazisiyorsunuz?

ben bi yandan ana kucağında sallıyom bi yandan yazıyom şimdi olduğu gibi

napıyosunuz gevezeler ??
gene hızla ilerlemeye başlamış sayfalar :lepi: azcık geçmşe bakim ...benimki gene tavşan uykusunda bi göz açık gi böz kapalı... poposuna pıt pıtlamaktan kolum koptu valla :))) şimdi bin tane alıntı yaparım yazamadan çıkarım kaydirigubbakcemile3

ben gecen gun emzikleri koymustum, emzirip uyutuyorum derken unutmusum. su bitmis, emzikler yaniyormus nerdeyse. son anda kurtardim. cok uzulurdum cunku zar zor aldigi tek emzik onlar.
abbaaaoooovvvvv allah kurtarmış desene:roflol::roflol:
boyu 51 cm di canım ay baş çevresini hatırlamıyom gııı

ben bi yandan ana kucağında sallıyom bi yandan yazıyom şimdi olduğu gibi

nan daha anesteziden ayılamadınmı dilmuh:roflol::roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…