2009 Kasm Anneleri

nie korktun gııı 40 die bişi yok ben inanmiiimm
2 çay kaşıı ver bakemm 1 çay kaşıı anasonu 1 çay bardaa su ile demle bekle eccük süz 2 çay kaşıı ver ama bunu sürekli yapmaa alışmasın ben anasonu gazı için verdimdi emmee uyutunca bıraktım
kiloyu da takma sen bu tempoyla ip gibi olursursun

gı ben kafayı yıcem bu bebe yuzunden bacım
ıkı dk uyudu bende camasırları topladım katladım yerlestıremedım wc yı camasır suuyla yıkadım hrepsı bu sımdı yıne emiiii
altına yaptı rahatladı bebişim şükür

bende "inanmıyom 40 a

kız dün anason iyi değil dediler bende vermekkten vazgeçtim
ama bugün çıkarsam alayım
vereyim bi kere
sonralarıda ben içerim dimi ama
bacım allah razı olsun çok yardımcı oluyon

benimkide uyusun uyumasın hep sallanacak ana kucağında durmuyo yoksa
şimdi kısık gözle bakınıyo sallıyom anakucağında

huzursuz uyudum bacım
bıde ben cok terlıyom dogumberı su gıbıyım uc kez ust degısıyomhergun dus alıyom çişe cıkmaya gerek kalmiii:lepi:
bıtmezmı bu ter ya
hıc terlemeyen elıf ter ıcınde
kötükedihüso

dusundumde kızlar
40 ımızı cıkarmaya anacım gelecıydı
en ıyıs ben hazırlanıyım ben ızmıte gıdeyım hemı anam ıkı gun bakar bana
kafam dagılır bunaldım burda tek basıma ewe kapandım 1 aydır ya
hawalar sogukta olsa alacım oglumu cıkacam anasını satam

dılos sen gelde bız beraber bebelerı alıp yazın kahwaltıya gıdek anacım
bıse fayda yok kımseden
gercı kocam hergun hazırlıyı sag olsun emme
dun fırca kaydı annemı yada annenı bekleme basımızın caresıne baksıcaz gelmıyolar ıste dedı
o zaman bebegıde sewmesın anan dedım de
az kala kawga edıyıdık

TEMELıN BABASI NASIL ÖLDÜ?

Temel'in babası vefat eder... Cenazeye gelen bir aile dostu Temel'e sorar: Nasıl oldu? Cevap: 30.kattan aşağıya düştü... Adam: Vah vah desene çok feci ölmüş... Temel: Yok yok öyle ölmedi... tam yere düşecekken manavın tentesine çarpıp tekrar yükseldi... Adam: Vah Vaah! Daha şiddetli çakıldı o zaman. Temel: Yok! Karşıdaki kasabın tenteden zıpladı bu sefer karşı binanın çatısına... Adam: Demek çatıya çarpıp öldü. Temel: Yok ya! Çatıdan yuvarlanıp elektrik tellerine gitti... Adam: Deme ya! Çarpıldı o zaman... Temel: Yok canım teller yaylandı babamı 200 metre yukarı fırlattı. Adam: 200 metreden yere çakıldı öyle mi? Yazık... Temel: Yok ya yine en baştaki bakkalın tenteye... Adam: Orda mı öldü? Temel: Yooo... Ordanda yine kasaba... En sonunda bunalan adam Temel'e bağırarak sordu: Ulan nasıl öldü bu adam? Temel: "Baktık durmuyo... Vurduk!"

ay benimde öyle iş yapamadım ya her şey bir tarafta

tubişim nannnnnnnnnn ne güselmiş :roflol::roflol::roflol:
gönderme ney yapmıyon dimi gııııı
gel anacım gel :gitme:
biz kimseyi vurmuyok:mymeka:
özledik seni gızzz küsme gel işte
kızımız nasıl bakem üzüyomu seni cnm

:roflol::roflol::roflol:
mannak çiçkoo senüüüüü nerdesin nan sen haaaaaa :mymeka:
gıııııı bezoşum bugun 1 aylık olmuşşşşşşş maşallah kuşumaaaaaaaaaa

anam kismee yok buralarda
beni satan sattaşım ne örüyon gızz
özgem napıyo
babaya mı postaladın yoksam

hacı özge nerde olur tabeke ayaklarımda kafamçokkarıştı
emziğini homur homur çiğnio resmen velet aç meme veriom ağlıyo bende verdim emsin boş düdüğü napamm keyfi bilir :1closedeyes:
nasılsa bi ara açlık canına tak edicik o zaman tıkarım artık ağzına kaydirigubbakcemile3

ay bu aradaaa şu nurse harveys midir nedir bizde de işe yaradı sanki ya çok ümitlenmek istemiom ama dünden beri daha iyi sanki özgüş

http://www.kadinlarkulubu.com/ekim-anneleri/334799-2009-un-catlak-ekim-anneleri-yine-bulustu.html
baktım kimseden ses yok bende ekim analarına göz atam dedim
ayy ne güsel ya soğuk hava demeden bebeleriyle çıkmışlar yolaa
kıslar ya bizlerde buluşalım hele bir düzene girsinlerde bebişlerimiz

cerinim ya keşkem benimkide emzik alsaydı
gız senin bebende gaz yok herhalde
gazlı bebeler almıy di hani emzik
benim tüm çabalarım boşa gitti valla
nurse denen şurubu da çıtırtı kullanıyomuş onda etki etmemiş alsammı diye düşünüyodum bende
nasıl gaz çıkıyomu peki özgemde

selam kızlar napıosunuz.ayyy ben cok kotuyum yaaa cok canım sıkılıo moralım bozuk kocama patlıom sureklı atısma halındeyıs sureklı.hersey canımı sıkı.allaha cok sukur ama ıkız anası olmak cok zormus kızlar yaa.bırı uyusa dığerı uyumuo.bırı gazlı bırı kabız.depresyonamı gırıom acaba ya???sus dıe bağırıom cocuklara onlarda daha cok bagırıo...mafoldumben denız kabızdı 5 gundur sonunda fıtıl attık yaptı ama hale huysuz.ruzgar zaten hep gazlı hep huysuz.nolur bana bıseyler soleyın yaa moraım bozukkkkkkkkkk

zeytün özgüşümün gazı var olmamı benimki de emzik aliy ama normal memeyi istemi tepişiyoh bu da böle cins bi gazlı kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…