nie korktun gııı 40 die bişi yok ben inanmiiimmuyudumu ne sesı cıkmıı
bu gece kocam yoktu gorumcemle yattık
korktum gece ruyamda bı ara
oglumu emzırdım herzamankı gıbı yatakta ama hayal mıs bu
40 cıksa rahatlıycam walla korkutuyo herkes ne bıcım bısey bu 40 ya
2 çay kaşıı ver bakemm 1 çay kaşıı anasonu 1 çay bardaa su ile demle bekle eccük süz 2 çay kaşıı ver ama bunu sürekli yapmaa alışmasın ben anasonu gazı için verdimdi emmee uyutunca bıraktımuyumadı gııııı
bacım gece toplamda 2 saatr uyuduk
gündüz uyuyo kesik kesik
kucağımda iyi uyuyo ama benim kol dayanmıyo
dur kız bi kaşık verem olmadı
ayy inşallah verirsin hepsini işe başlayana kadar
bende verebilseem
yok bacım lohusalıkla 40la alakası yok
ben lohusalık dönemşnde rahattım ama geçen gece kociş iişteydi
uyumakla uyanıklkık arasında sözüm ona iki adam beni silahla vuruyo oğlulşta ağlıyo ama ben bakamıyom ölmüşüm
ayyyyyyyy nasıl kötü oldıum
şi
mdi gece kociş işteyken zor oluyo
nie korktun gııı 40 die bişi yok ben inanmiiimm
2 çay kaşıı ver bakemm 1 çay kaşıı anasonu 1 çay bardaa su ile demle bekle eccük süz 2 çay kaşıı ver ama bunu sürekli yapmaa alışmasın ben anasonu gazı için verdimdi emmee uyutunca bıraktım
kiloyu da takma sen bu tempoyla ip gibi olursursun
gı ben kafayı yıcem bu bebe yuzunden bacım
ıkı dk uyudu bende camasırları topladım katladım yerlestıremedım wc yı camasır suuyla yıkadım hrepsı bu sımdı yıne emiiii
altına yaptı rahatladı bebişim şükür
nie korktun gııı 40 die bişi yok ben inanmiiimm
2 çay kaşıı ver bakemm 1 çay kaşıı anasonu 1 çay bardaa su ile demle bekle eccük süz 2 çay kaşıı ver ama bunu sürekli yapmaa alışmasın ben anasonu gazı için verdimdi emmee uyutunca bıraktım
kiloyu da takma sen bu tempoyla ip gibi olursursun
gı ben kafayı yıcem bu bebe yuzunden bacım
ıkı dk uyudu bende camasırları topladım katladım yerlestıremedım wc yı camasır suuyla yıkadım hrepsı bu sımdı yıne emiiii
altına yaptı rahatladı bebişim şükür
TEMELİN BABASI NASIL ÖLDÜ?
Temel'in babası vefat eder... Cenazeye gelen bir aile dostu Temel'e sorar: Nasıl oldu? Cevap: 30.kattan aşağıya düştü... Adam: Vah vah desene çok feci ölmüş... Temel: Yok yok öyle ölmedi... tam yere düşecekken manavın tentesine çarpıp tekrar yükseldi... Adam: Vah Vaah! Daha şiddetli çakıldı o zaman. Temel: Yok! Karşıdaki kasabın tenteden zıpladı bu sefer karşı binanın çatısına... Adam: Demek çatıya çarpıp öldü. Temel: Yok ya! Çatıdan yuvarlanıp elektrik tellerine gitti... Adam: Deme ya! Çarpıldı o zaman... Temel: Yok canım teller yaylandı babamı 200 metre yukarı fırlattı. Adam: 200 metreden yere çakıldı öyle mi? Yazık... Temel: Yok ya yine en baştaki bakkalın tenteye... Adam: Orda mı öldü? Temel: Yooo... Ordanda yine kasaba... En sonunda bunalan adam Temel'e bağırarak sordu: Ulan nasıl öldü bu adam? Temel: "Baktık durmuyo... Vurduk!"
anam kismee yok buralarda
beni satan sattaşım ne örüyon gızz
özgem napıyo
babaya mı postaladın yoksam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?