selam kızlar napıosunuz.ayyy ben cok kotuyum yaaa cok canım sıkılıo moralım bozuk kocama patlıom sureklı atısma halındeyıs sureklı.hersey canımı sıkı.allaha cok sukur ama ıkız anası olmak cok zormus kızlar yaa.bırı uyusa dığerı uyumuo.bırı gazlı bırı kabız.depresyonamı gırıom acaba ya???sus dıe bağırıom cocuklara onlarda daha cok bagırıo...mafoldumben denız kabızdı 5 gundur sonunda fıtıl attık yaptı ama hale huysuz.ruzgar zaten hep gazlı hep huysuz.nolur bana bıseyler soleyın yaa moraım bozukkkkkkkkkk
cerin nannn özgeye gülüoduk şimdi bizimkilerde aynı iimii sallamayınca uyumıyyy
cerin nannn özgeye gülüoduk şimdi bizimkilerde aynı iimii sallamayınca uyumıyyy
ne bilim canim yaa bir anlik gaflet iste salak kafammafoldumbenahh elifcim ben zannetmiyom hamile kalasın ama bellide olmaz kız
niye korunmadan olduki önlemini alırsın bundan sonra
ama sıkma canını olmaz bence
ooooooooo elif gııııııı pistlere hızlı bi giriş yapmışındaaa emniyet kemerini bağlamamışın hacııııı :jeyyar::jeyyar::jeyyar:
valla bebeeem kanımca hamiş kalmazsın zira süt korur derler yani rahim daha kendini toparlıyo yımırta üretcek vakti olmamıştır gıı kaydirigubbakcemile3
sen gönlünü ferah tut kardeş gelcek korkusuna bebenin sütünü kaçırmayasun haaaalmaz:
ikinci itek mi olacun gııııııı :roflol:
şimdi böle olursa sen 2010 eylül anasımı olacuuunnn :roflol::roflol:
çok gıcııııımm deemiiiiiii şaka yapıyom hacı bi cacık olmaz korkma sennnnnnn sırnaşık şey
annamm kimsecikler yok bugün pazar ondan mi acaba
kizlar yaa emzirme döneminde hapla korunulmuyo demi
ben bi halt ettim simdi kara kara düsünüyorummafoldumben
esimle korunmadan birlikte olduksanki yumurtlama günlerindeymisim gibi karnim agriyodu birkacgündür acaba adet mi olucam diyodum ama olmadim simdi icim icimi kemiriyo ya yumurtlama olduysada yine hamile kalirsam diyeakannehir
annem ablami dogurmus o birbucuk aylikken bana hamile kalmis
ablam garibim ne bebekligini yasabilmis nede cocuklugunu yasayabildi ya benimde basima gelirse aynisi offfffff yaaaaaaaaaaaa
nisa ma yazik olur eger kardes gelirse
bi akil verin ne olur bukadar cabuk hamile kalinmaz deyinmafoldumben
3 hafta gecsin test yapicam ama bu arada icim icimi kemiriyo sütüm kacicak allah korusun
selam kızlar napıosunuz.ayyy ben cok kotuyum yaaa cok canım sıkılıo moralım bozuk kocama patlıom sureklı atısma halındeyıs sureklı.hersey canımı sıkı.allaha cok sukur ama ıkız anası olmak cok zormus kızlar yaa.bırı uyusa dığerı uyumuo.bırı gazlı bırı kabız.depresyonamı gırıom acaba ya???sus dıe bağırıom cocuklara onlarda daha cok bagırıo...mafoldumben denız kabızdı 5 gundur sonunda fıtıl attık yaptı ama hale huysuz.ruzgar zaten hep gazlı hep huysuz.nolur bana bıseyler soleyın yaa moraım bozukkkkkkkkkk
selam kızlar neler yapıyonuz
benim alçak makina bozuldu :bbo:
bari su almasaydı, mecbur elimde yıkadım delikafadulden
belim kopuyo, valla makina deyip geçmemek lazım :hulya:
ütüler var bissürü bi damla isteğim yok depresyona girdim kanımca
annamm kimsecikler yok bugün pazar ondan mi acaba
kizlar yaa emzirme döneminde hapla korunulmuyo demi
ben bi halt ettim simdi kara kara düsünüyorummafoldumben
esimle korunmadan birlikte olduksanki yumurtlama günlerindeymisim gibi karnim agriyodu birkacgündür acaba adet mi olucam diyodum ama olmadim simdi icim icimi kemiriyo ya yumurtlama olduysada yine hamile kalirsam diyeakannehir
annem ablami dogurmus o birbucuk aylikken bana hamile kalmis
ablam garibim ne bebekligini yasabilmis nede cocuklugunu yasayabildi ya benimde basima gelirse aynisi offfffff yaaaaaaaaaaaa
nisa ma yazik olur eger kardes gelirse
bi akil verin ne olur bukadar cabuk hamile kalinmaz deyinmafoldumben
3 hafta gecsin test yapicam ama bu arada icim icimi kemiriyo sütüm kacicak allah korusun
ooooooooo elif gııııııı pistlere hızlı bi giriş yapmışındaaa emniyet kemerini bağlamamışın hacııııı :jeyyar::jeyyar::jeyyar:
valla bebeeem kanımca hamiş kalmazsın zira süt korur derler yani rahim daha kendini toparlıyo yımırta üretcek vakti olmamıştır gıı kaydirigubbakcemile3
sen gönlünü ferah tut kardeş gelcek korkusuna bebenin sütünü kaçırmayasun haaaalmaz:
slm nediniz
nassınız
bizde kolikiz 4 haftadırr
Allahım yardım etsin hepimize
çok zor mafoldumben
bebeğinizin kolik ağlaması tuttummu nası sakinleştiriyonuss
napıyonuss çok zor oliyy yavv yavrum bar bar bağırıyo fıtık olcek diye korkuyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?