seninki uyuumi gıı sallamadannn?adas nıye sallıyonuz emerken uyumuyomumafoldumben
tek bişi sölüyom sana "aynı durumdayız"alaaaaaaaaaam kafayı yiyeceeeemmmmm
sabahtan beri uyumadı bu zilliii uyuyo hemen uyanıyo yaaa
gözü açıldı iicene heç uyumak istemii heraldee
allam anakucanda sızıp kalıyodu bu yaa artık anakuağında hayatta uyumuyoo
bunaldım zaten hep ev hep ev
cnm yumurtlaman oluyo ve çok da kaliteli yumurtaların oluyo yane her an herşey mimkinn keşke ertesi gün hapı kullansaydınn ya mannaakk benimde annemm ben 3 aylıkken hamile kalmışşşannamm kimsecikler yok bugün pazar ondan mi acaba
kizlar yaa emzirme döneminde hapla korunulmuyo demi
ben bi halt ettim simdi kara kara düsünüyorummafoldumben
esimle korunmadan birlikte olduksanki yumurtlama günlerindeymisim gibi karnim agriyodu birkacgündür acaba adet mi olucam diyodum ama olmadim simdi icim icimi kemiriyo ya yumurtlama olduysada yine hamile kalirsam diyeakannehir
annem ablami dogurmus o birbucuk aylikken bana hamile kalmis
ablam garibim ne bebekligini yasabilmis nede cocuklugunu yasayabildi ya benimde basima gelirse aynisi offfffff yaaaaaaaaaaaa
nisa ma yazik olur eger kardes gelirse
bi akil verin ne olur bukadar cabuk hamile kalinmaz deyinmafoldumben
3 hafta gecsin test yapicam ama bu arada icim icimi kemiriyo sütüm kacicak allah korusun
alaaaaaaaaaam kafayı yiyeceeeemmmmm
sabahtan beri uyumadı bu zilliii uyuyo hemen uyanıyo yaaa
gözü açıldı iicene heç uyumak istemii heraldee
allam anakucanda sızıp kalıyodu bu yaa artık anakuağında hayatta uyumuyoo
bunaldım zaten hep ev hep ev
ya aynı durumdayız sabah 6 uyandı dahada doğru dürüst uyumadı uyuyor on daka sonra uyanıyor akşam banyoda yaptırdım uyur dedim ama malesef benim kız ters banyo yapınca hepten uyumuyor kıvranıyor yanmışım anam bu gün kızdım ona inanki büyük olsaydı tokstı yemişti belki sms sinir sistemlerim iflas etti
seninki uyuumi gıı sallamadannn?
ben hıc sallamadım bacım
emerken uyumasını bekledım hep uyudu koydum yerıne uyudugu kadar bazende hec uyumadı
ama sallamadım arada kucaga alınıyo aglayınca ama cok almamaya gayret eıdyom
emzır koy bunu yapıyom
ama bazen krız gelınce napıcamı sasırıyom emmekten helak oluyom gogus uclarımda beynıme baskı yapıyo ya sınırım zıplıyo o zaman dunyam ters donuyo
bugun hıc uyumadı
daha yenı yattı uyanır sımdı gerı yandım ben yandım sutte kalmadı -tatlicadiarzu-
ziiytüün gıı saat 1 buçuk ne yıkaması yıkamasaydın bacımmmisafirim vardı tüm gün anca girebildim
bugün benimde kızımın banyo günüydü
banyo hazırlığı yaptım benim kızımın bu sefer uyuyacağı tuttu
hala onu bekliyodum ki heeeeeeeeeeee sesi geliy içerde
ne yapcağımı şaşırdım çok geç de oldu yıkasammı diye düşünüyom
yıkamazsamda sabaha kadar beni diker uykusunu da almıştır zilli
ağlıy şimdi offf önce bi karnını doyuram
nannn hepinizin mi bebesi uyumiii nerdesiniz gıııı saat 8 i geçtii avrat kısmı bu saate kadar yatrmı heççç
nannn hepinizin mi bebesi uyumiii nerdesiniz gıııı saat 8 i geçtii avrat kısmı bu saate kadar yatrmı heççç
günaydın dattlumm he bak seni örnek alak gııı çocuk da yapiin kariyer deeee ben şimdilik sadece çocuk bakiim nisan 15 de işbaşı kısmetsehaketen ya bu saatek kadar uyurmu avrat kısmı misal bakın bana sabahın körunde işimin başına gelmişim geve heççç uyumamışım
canım günaydın bu arada Şeniz
kızlaaarrr yeni konu açtım hele bi bakınnn 2009 kasım hatınlarıı hadi zayıflayalımm - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
günaydın dattlumm he bak seni örnek alak gııı çocuk da yapiin kariyer deeee ben şimdilik sadece çocuk bakiim nisan 15 de işbaşı kısmetse
canım önceki sayfaya baktın mı yeni konu açtım önerilerini tavsiyelerini bekliim haaa
günaydın hatınnaaa valla sorunlarımız hep aynı benim Ardam gündüz 2 saat uyii o yüzden gece biraz uyii de rahat ediokkk eli kullanda şimci kalkarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?