2009 Kasm Anneleri

[

kızz özlemm dellendinmi gııı ameliyatlı halinlen amaşırmı yıkadın gıııı :mymeka::mymeka:
he ya pişman oldum ağrı yaptı çünkü
ya su almasaydı yıkamazdım, acilleri anneme götürürdüm
su alınca yıkayım dedim ama
neyime benim çamaşır yıkama, tam da böle ters zamanda bozuldu mafoldumben

adas nıye sallıyonuz emerken uyumuyomumafoldumben
seninki uyuumi gıı sallamadannn?
tek bişi sölüyom sana "aynı durumdayız"
cnm yumurtlaman oluyo ve çok da kaliteli yumurtaların oluyo yane her an herşey mimkinn keşke ertesi gün hapı kullansaydınn ya mannaakk benimde annemm ben 3 aylıkken hamile kalmışşş

ya aynı durumdayız sabah 6 uyandı dahada doğru dürüst uyumadı uyuyor on daka sonra uyanıyor akşam banyoda yaptırdım uyur dedim ama malesef benim kız ters banyo yapınca hepten uyumuyor kıvranıyor yanmışım anam bu gün kızdım ona inanki büyük olsaydı tokstı yemişti belki sms sinir sistemlerim iflas etti

bende varım bende :bbo: 11 de bi uyandı kızım hiç uyumadı ya hiç. sinir sistemin çöktü artık walla. bi ağlıyo bi ağlıyo krizi gelince. nefes almadan morarırcasına. kucağımda susuyo. kucak delisi oldu walla. çok yoruldum yaa. şimdi sızdı ama gece 3 e kadar ayaktayız hep :gitme:

misafirim vardı tüm gün anca girebildim
bugün benimde kızımın banyo günüydü
banyo hazırlığı yaptım benim kızımın bu sefer uyuyacağı tuttu
hala onu bekliyodum ki heeeeeeeeeeee sesi geliy içerde
ne yapcağımı şaşırdım çok geç de oldu yıkasammı diye düşünüyom
yıkamazsamda sabaha kadar beni diker uykusunu da almıştır zilli
ağlıy şimdi offf önce bi karnını doyuram

günaydın hatınnaaa valla sorunlarımız hep aynı benim Ardam gündüz 2 saat uyii o yüzden gece biraz uyii de rahat ediokkk eli kullanda şimci kalkarrrr

ziiytüün gıı saat 1 buçuk ne yıkaması yıkamasaydın bacımm

nannn hepinizin mi bebesi uyumiii nerdesiniz gıııı saat 8 i geçtii avrat kısmı bu saate kadar yatrmı heççç

nannn hepinizin mi bebesi uyumiii nerdesiniz gıııı saat 8 i geçtii avrat kısmı bu saate kadar yatrmı heççç

haketen ya bu saatek kadar uyurmu avrat kısmı misal bakın bana sabahın körunde işimin başına gelmişim geve heççç uyumamışım
canım günaydın bu arada Şeniz

haketen ya bu saatek kadar uyurmu avrat kısmı misal bakın bana sabahın körunde işimin başına gelmişim geve heççç uyumamışım
canım günaydın bu arada Şeniz
günaydın dattlumm he bak seni örnek alak gııı çocuk da yapiin kariyer deeee ben şimdilik sadece çocuk bakiim nisan 15 de işbaşı kısmetse
canım önceki sayfaya baktın mı yeni konu açtım önerilerini tavsiyelerini bekliim haaa

dimi çocukta yaparım kariyerdeeeeeee :lepi: canım inan başlarda çok zor oluyo bırakıp gelmek gerçi hala öyle bu sabah bızı yolcu etti annemin kucağında bakışları görmen lazımdı :a015:
canım bende tam o sayfaya doğru yol almıştım.

günaydın hatınnaaa valla sorunlarımız hep aynı benim Ardam gündüz 2 saat uyii o yüzden gece biraz uyii de rahat ediokkk eli kullanda şimci kalkarrrr

ay vallaa neyse gee uyuyolar şükür ama gündüz uyumuyoo
bi de evde gezinmek istiyo kız benimki artık anam ööle etrafa bakınsın
otursam hemen başlıyoo
ay ağlamazdı heç bi haller oldu buna emiyo bırakıyo acık beklememe fırsat vermeden başlıyo gazını çıkartmam için ağlıyo bu seferde büyüdükçe zorlaşıyo bu iş gaabaa :bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…