sağol dattlımmebişimm seni azminden dolayı tebrik ediyorum bacııımm kaydirigubbakcemile5
fatooommm bravoooo valla başardın
nan bu furkan ne datlu olmuş beeeleee
sarı uşak maşallah subhanallah
maşallah çok şeker olmuşş fatoooabaaaoooovvvv başardım başardım yupppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:lepi:hihoyyythihoyyythihoyyyt
canım yaa nerden ve kaç tl ye aldın?
bacım o periler bize niye uğramıyo((
dün bide banyo yaptırıp yatırdım yarım saat uyudu sonra sabaha kadar uyumadı
şimdide uyuyo ama kalkıyo ıkınıyo ağlıyo tekrar uyuyo
gözler açılmıyo
offf ben yarın mutlaka dışarı çıkıp anason alcam deneyecem
senin periler van a kadar gidemiyo herhal soğuk hava koşullarından dolayı
bende busenin küçüklük eteklerini elbiselerini pembiş kıyafetlerini ablamın küçük kızına yolluyom her sene bi valiz gidiyo şimdi alışveriş yaparken daha dikkatli yapıyom iki cinsinde giyebileceği türden renkten seçmeye çalışıyoma.sa.sbenim oglanda az giymedi ablamin kizindan kuculenleri.kaydirigubbakcemile3
sağol dattlımm
maşallah çok şeker olmuşş fatooo
o kadar valla. hicccc ugrasamiycam, olan bize oluyo. ancak yemek yapabilirsem ne ala, yapamazsam domates peynire razilar.kaydirigubbakcemile3
karakiz, senin kiz 4 aylik olmus masallah. ek besinlere basliycakmisin?
senin periler van a kadar gidemiyo herhal soğuk hava koşullarından dolayı
canım yaa nerden ve kaç tl ye aldın?
oyy masallah.
ya canım kafam bu konuda açıkçası karısık prematüre doğduğu için ne yapacağımı bilemiyorum yani doğum tarihine göremi başlamalıyım yoksa düzeltilmiş yaşa göremi bilemedim kafamçokkarışti.
üffff kizlaaaaaar uyumuyooo bu kiz yaa.. noldu anlamadim.. 40dan sonra huyu suyu degisti.. dün annemlere gittik.. gelene kadar uyudu.. evvelki gün abimlerde yine öyle yapti.. eve gelince viyak viyak agliyoo sanki bi yerini kestik.. töbe yarabbim yaa.. ben bu kadar gezme meraklisi degildim bu kiz kime cekti acep.. evi sevmiyooo uyumuyoo..mafoldumben
sağol teyzesi buda benim küçük bihterim:roflol::roflol::roflol:
ay şunlara bak ya maşallah
hey maşallah kocaman olmuş kıı oğlun ne güzel
kızçende bi içim su
hee kız kızçem güzeldir ayıptır sölemesikıs fato senın kızında pek bi tatlıymış maşallah boncuk boncuk oğluşunada maşallah kızın kıskanıyomu kardeşini kıs
tabi doktorunuz bilir ama ben 4 aylik olmasini dort gozle bekliyorum hayirlisiyla. ne bulursam tikicam.kaydirigubbakcemile3
saliver annesi sokaklara uyusun kiz.kaydirigubbakcemile3
ask-i memnuyu sizin evde cevirisiniz artik.kaydirigubbakcemile3
tabi doktorunuz bilir ama ben 4 aylik olmasini dort gozle bekliyorum hayirlisiyla. ne bulursam tikicam.kaydirigubbakcemile3
ya aslında bende 4 aylık olmasını dörtgözle bekliyodum ama şimdi kafam çok karıştı başlasammı başlamasaamı bilemiyorum dr randevumuzda bir dahaki ay ne yapsam acep kafamçokkarıştı
masallah gii ikisinide.. buse kocaman abla olmus masallah.. kücük behlülüde öp koka benim icin.. biraz daha büyüsün bakalim o zaman begenmicek o pembeleri.. bari resim cekmede cocugun büyünce psikolojisi bozulmasin kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?