2009 Kasm Anneleri

ebişimm seni azminden dolayı tebrik ediyorum bacııımm kaydirigubbakcemile5
fatooommm bravoooo valla başardın
nan bu furkan ne datlu olmuş beeeleee
sarı uşak maşallah subhanallah
sağol dattlımm
abaaaoooovvvv başardım başardım yupppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:lepi:hihoyyythihoyyythihoyyyt
maşallah çok şeker olmuşş fatooo

canim, dene bakalim bide anasonu. aktara sor bakalim ne kadar verebilecegini. gun icinde azar azar icirirsin.

senin periler van a kadar gidemiyo herhal soğuk hava koşullarından dolayı

herhalde.:sinifsinif:

benim oglanda az giymedi ablamin kizindan kuculenleri.kaydirigubbakcemile3
bende busenin küçüklük eteklerini elbiselerini pembiş kıyafetlerini ablamın küçük kızına yolluyom her sene bi valiz gidiyo şimdi alışveriş yaparken daha dikkatli yapıyom iki cinsinde giyebileceği türden renkten seçmeye çalışıyoma.sa.s
sağol dattlımm
maşallah çok şeker olmuşş fatooo

sağol canımhepsi şeker bu veletlerina.s

o kadar valla. hicccc ugrasamiycam, olan bize oluyo. ancak yemek yapabilirsem ne ala, yapamazsam domates peynire razilar.kaydirigubbakcemile3

karakiz, senin kiz 4 aylik olmus masallah. ek besinlere basliycakmisin?

ya canım kafam bu konuda açıkçası karısık prematüre doğduğu için ne yapacağımı bilemiyorum yani doğum tarihine göremi başlamalıyım yoksa düzeltilmiş yaşa göremi bilemedim kafamçokkarıştı

senin periler van a kadar gidemiyo herhal soğuk hava koşullarından dolayı

:roflol: :roflol: :roflol:

canım yaa nerden ve kaç tl ye aldın?

ya ebisce ben ebebkte gördüm bir tane oyun halısı harika birşey istersen linki vereyimde bak bir ben bayıldım özelikleri falan çok güzel

üffff kizlaaaaaar uyumuyooo bu kiz yaa.. noldu anlamadim.. 40dan sonra huyu suyu degisti.. dün annemlere gittik.. gelene kadar uyudu.. evvelki gün abimlerde yine öyle yapti.. eve gelince viyak viyak agliyoo sanki bi yerini kestik.. töbe yarabbim yaa.. ben bu kadar gezme meraklisi degildim bu kiz kime cekti acep.. evi sevmiyooo uyumuyoo..mafoldumben

kıs fato senın kızında pek bi tatlıymış maşallah boncuk boncuk oğluşunada maşallah kızın kıskanıyomu kardeşini kıs

tabi doktorunuz bilir ama ben 4 aylik olmasini dort gozle bekliyorum hayirlisiyla. ne bulursam tikicam.kaydirigubbakcemile3

saliver annesi sokaklara uyusun kiz.kaydirigubbakcemile3

sağol teyzesi buda benim küçük bihterim:roflol::roflol::roflol:

ask-i memnuyu sizin evde cevirisiniz artik.kaydirigubbakcemile3

kıs fato senın kızında pek bi tatlıymış maşallah boncuk boncuk oğluşunada maşallah kızın kıskanıyomu kardeşini kıs
hee kız kızçem güzeldir ayıptır sölemesi
hem çok kıslanıyo hem çok seviyo eve gelen k,mseyi elletmez kardeşine kıyameti koparır

abboooo bacım benim ev o köşkün anca 10 da 1 kadar anca :roflol::roflol::roflol:

sağol canım uyanınca öperim gııı şimcik uynır mazallah yoksam yanarım gerçi mırıldanmaya başladı emme senimi duydu nedir

oğluşum büyüyene kadar pembişler erkeklere moda olur bacım:roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…