- 23 Aralık 2009
- 5.907
- 2.250
- 248
ya ben delırcecem bacım ya
sımdı gogsumu sagıyomda
elımle sutmu yok acaa nedenbebek durmı dıye
war gelıyo
bıse sorcam sız gogsunuzu sagınca sut fıskırıyomu yoksa damla damla mı akıyo
kahvaltımızı yaptık kızçemlen şimcik evi toparlayam furkan uyurkene
evde çok toz var onları alma lazım ha bide yemek olcek ama bunları nasıl yapcem işte onu bi:1no2::1no2:lmim
bendeee yazın heç eve girmiceeemmm :lepi::lepi::lepi:
vallaaa sezlongda yattığım günlerin hayaliyle yaşıyorumm :roflol::roflol::roflol:
hatınnaa k.valdeye gidiyom 3 gün yokum merak etmeyin haaa taammı cuma görüşürüss öptüm siziii
canım bende öle düşündüm acaba yetmiyomu diye ama aldığı kilo doyduğunun işaretidir
benim dolu göğsümden fışkırark eliyo ilk başta ama sonra damlalara dönüşüyo
az önce emzirdiğim göğsümden de damla damla geliyoa.sa.s
bence sütün yetiyodur sanırsam 1 kilodan fazla almıştı demi senin bebek
hayaller kralicesi eda. hayal kurmakta parayla degil ya. yazin 8-9 aylik bebeyle nasil sezlongta yatmayi dusunuyorsun deliiiiii.delikafaduldendelikafadulden
kızlar primanın 3 numarasını kullanan var mı? sızdırıyo ya
güle güle şeker hayde brehatınnaa k.valdeye gidiyom 3 gün yokum merak etmeyin haaa taammı cuma görüşürüss öptüm siziii
hoşgeldinmerhaba kızlar naber
buse otursun aşa başka bişe istemez yeterki dağıtmasına.sya canım valla benim sütüm öle fışkırmıyi damla dmala geliy
kıs ver busenın eline bezi kaydirigubbakcemile3 silsin küçük hanımefendi kaydirigubbakcemile3
vallaha bende 4 de yattım kociş devraldı sonra 8 de uyandımgunaydinlar.a.s.
gece 2-4 nobeti bendeydi. benden sonra kim aldi nobeti?akannehirdelikafadulden
ay evet accık rahat eder demi gıııebiiiiiiişşşşşşşşşşşş özlicük seni anacummm :gitme:
ama neyse sende biraz kendine gelüsün tosun paşayı satarsın kayganana kaydirigubbakcemile2
kendine ve tosununa ii bak hemi Şeniz
yaaa sızdırıyomukızlar primanın 3 numarasını kullanan var mı? sızdırıyo ya
ooohhh maşallah daha ne nasıl yetmesin paşayahehe 1.250 aldıı ama hıc memedem cekılmıyo versen 24 saat emer bızım cananvar
:roflol::roflol::roflol::roflol:wannaaaaaaa edoş plaja oyun halısını sercek egeyi atcak oraya kendine şezlongta guneşlencek :roflol::roflol::roflol:
neyse.. ben çıkim bari. hoşçakalın mirmirmirmir
kız bel bandıyla fln alkası yok. pijamasıdan bezine dokununca komple nemlilik hissediyom. bide kampanyalı ucuz diye çokça almıştım tansaştan zamanında akannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?