2009 Kasm Anneleri

ya ben delırcecem bacım ya
sımdı gogsumu sagıyomda
elımle sutmu yok acaa nedenbebek durmı dıye
war gelıyo
bıse sorcam sız gogsunuzu sagınca sut fıskırıyomu yoksa damla damla mı akıyo

ya canım valla benim sütüm öle fışkırmıyi damla dmala geliy

kahvaltımızı yaptık kızçemlen şimcik evi toparlayam furkan uyurkene
evde çok toz var onları alma lazım ha bide yemek olcek ama bunları nasıl yapcem işte onu bi:1no2::1no2:lmim

kıs ver busenın eline bezi kaydirigubbakcemile3 silsin küçük hanımefendi kaydirigubbakcemile3

kızlar kilo alımlarını ayda bir öğreniyoruz o zamana kadarda en çok acaba doyuyo mu diye endişeleniyoruz gün içinde 5 veya 6 kez çiş yapması bebeğin doyduğuna işaretmiş ordan annarsınız bende özge emmiyo boğuşuyo diye üzülüyodum ama günde o kaa çiş yapiy demekki ihtiyacı olanı emiyo boğuşma esnasında

bendeee yazın heç eve girmiceeemmm :lepi::lepi::lepi:
vallaaa sezlongda yattığım günlerin hayaliyle yaşıyorumm :roflol::roflol::roflol:

hayaller kralicesi eda. hayal kurmakta parayla degil ya. yazin 8-9 aylik bebeyle nasil sezlongta yatmayi dusunuyorsun deliiiiii.delikafaduldendelikafadulden

hatınnaa k.valdeye gidiyom 3 gün yokum merak etmeyin haaa taammı cuma görüşürüss öptüm siziii

ebiiiiiiişşşşşşşşşşşş özlicük seni anacummm :gitme:
ama neyse sende biraz kendine gelüsün tosun paşayı satarsın kayganana kaydirigubbakcemile2
kendine ve tosununa ii bak hemi Şeniz

hehe 1.250 aldıı ama hıc memedem cekılmıyo versen 24 saat emer bızım cananvar

hayaller kralicesi eda. hayal kurmakta parayla degil ya. yazin 8-9 aylik bebeyle nasil sezlongta yatmayi dusunuyorsun deliiiiii.delikafaduldendelikafadulden

wannaaaaaaa edoş plaja oyun halısını sercek egeyi atcak oraya kendine şezlongta guneşlencek :roflol::roflol::roflol:

kızlar primanın 3 numarasını kullanan var mı? sızdırıyo ya

ben kullanıyommmmmm
sızdırmıyo gııııııııııııı valla butun gece aynı bezlen duruy gene sızdırmiy
bide benim zilli 5 günde bi kaka yapiy topluca önceden boğazına kaa çıkidi moku o bezden sora artık hiç çıkmiyy
amma velakin prima 3 ün iki çeşidi var birinin bel bant kısmı esnek o çok ii diğerinin bantları sabit o sızdırıyo olabülü ondan memnun kalmamıştım seninki ondan mı ki CADIARZU

hatınnaa k.valdeye gidiyom 3 gün yokum merak etmeyin haaa taammı cuma görüşürüss öptüm siziii
güle güle şeker hayde bre
merhaba kızlar naber
hoşgeldin
ya canım valla benim sütüm öle fışkırmıyi damla dmala geliy

kıs ver busenın eline bezi kaydirigubbakcemile3 silsin küçük hanımefendi kaydirigubbakcemile3
buse otursun aşa başka bişe istemez yeterki dağıtmasına.s
gunaydinlar.a.s.

gece 2-4 nobeti bendeydi. benden sonra kim aldi nobeti?akannehirdelikafadulden
vallaha bende 4 de yattım kociş devraldı sonra 8 de uyandım
ebiiiiiiişşşşşşşşşşşş özlicük seni anacummm :gitme:
ama neyse sende biraz kendine gelüsün tosun paşayı satarsın kayganana kaydirigubbakcemile2
kendine ve tosununa ii bak hemi Şeniz
ay evet accık rahat eder demi gııı
kızlar primanın 3 numarasını kullanan var mı? sızdırıyo ya
yaaa sızdırıyomu
hehe 1.250 aldıı ama hıc memedem cekılmıyo versen 24 saat emer bızım cananvar
ooohhh maşallah daha ne nasıl yetmesin paşaya
wannaaaaaaa edoş plaja oyun halısını sercek egeyi atcak oraya kendine şezlongta guneşlencek :roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol:
neyse.. ben çıkim bari. hoşçakalın mirmirmirmir

kız nereye delü:jeyyar::jeyyar:

kız bel bandıyla fln alkası yok. pijamasıdan bezine dokununca komple nemlilik hissediyom. bide kampanyalı ucuz diye çokça almıştım tansaştan zamanında akannehir

gündüzleri 3 4 saatte bir. gece kalıyo aynı bezle bi 8 saat fln. daya yeni geçtim 3 numeroya. dün bi baktım nemli. bugünde öyle. e kullanmasam bezlere yazık. kullansam bebeğim hasta olurmu ki

bozuk mallarımı kakaladılar yoksam kampanya diyerek kaydirigubbakcemile3
kardeşim oğluşuna kullanıyor 3 noyu bir şikayeti yok cnm
bizde bu akşam 2 noya elveda diyok başlıyacaz bakalım bizde ne olcek

ya benim hala kızı zamanında prima almayın sızdırıyo demişti de inanmamıştık. en pahalısı en iyi olur hesabıyla prima alalım dedik ama haklıymış.

8 saatmiakannehir
nettin gı öle seninki uyuyo hethalde 8 saat
ben gecede olsa 3 saatte bir değiştiriyom
zattın dünden beri pişik sorunu yaşıyom şimdi daha sık değiştiriyom en azından pişiği geçene kdr
dün gece 2 kere değişti mesela
sızıyorsa cnm birde ıslak vücutta kurursa hasta eder yavyumuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…