- 23 Aralık 2009
- 5.907
- 2.250
- 248
ne yalan solım cok tuhaf hıssedıom bazen
hala alısamadım bebegımı cok sewıyorum ama bırden ewe kapanıp herseyı bı kenara ıtmek
sadece hayatı bebegın uzerıne kurmak tuhaf gelıyo alısamadım hala
ınsallah cabuk gecer bu gunelr
buyudukce hersey daha zr oluckak aslında ama hayırlıısıı
wannaaa 4 ay erken diil mii ya :uhm:
ilk 6 ay sadece anne sütü olmicak miiiiiiii
wannaaaaaaa edoş plaja oyun halısını sercek egeyi atcak oraya kendine şezlongta guneşlencek :roflol::roflol::roflol:
8 saatmiakannehir
nettin gı öle seninki uyuyo hethalde 8 saat
ben gecede olsa 3 saatte bir değiştiriyom
zattın dünden beri pişik sorunu yaşıyom şimdi daha sık değiştiriyom en azından pişiği geçene kdr
dün gece 2 kere değişti mesela
sızıyorsa cnm birde ıslak vücutta kurursa hasta eder yavyumuzu
çıtırtı nannn sen 2 çoçuklan nasıl olurda hep burdasın anamadım benkafamçokkarıştı
ben 1 bebeylen zor giriyom sen de 2 bıdıkla burdan zor çıkıyonkaydirigubbakcemile3
seni burdan tebrik ediyomalkisalkisalkis
ahanda ben yine sıkıştım:kedi:
kızda kucamda
ayy hasta bezi bağlıycaydım unuttum yine napcam ya ben zaten zor uyuduakannehir
canim gece degistirmeye devam edersen surekli ister haberin olsun. kaka yapmadigi surece ben asla acmiyorum altini.
kız benim pc hep açık duriii gidip bi oda toplim gelim yazim gidip mutfağı toplim gelim yazim gidip furkanı emzirim gelim yazim hep böle oturuyom kalkıyom
bide insan 2 cide daha pratik oluyo daha aktif oluyosun darısı başına:roflol::roflol::roflol:
bende kaka yapmadığı sürece gece değiştirmiyoma.s
aynen öle bacım bi yandan mutfağı toplarken mesela ayağımlada bulaşık makinesinin kapağını kapatabiliyorum:roflol::roflol::roflol:kesinlikle katiliyorum. ikincide insan daha pratiklesiyo. bende bir is yapiyorsam bir burdayim.
oglum dogdugunda annem bana pratik olmak zorundasin. elinle lavaboyu silerken, p.ponla yeri sileceksin demisti.:roflol:
seninki butun gece zaten ayakta. sende birsey fark etmez.:roflol:
kesinlikle katiliyorum. ikincide insan daha pratiklesiyo. bende bir is yapiyorsam bir burdayim.
oglum dogdugunda annem bana pratik olmak zorundasin. elinle lavaboyu silerken, p.ponla yeri sileceksin demisti.:roflol:
kız bel bandıyla fln alkası yok. pijamasıdan bezine dokununca komple nemlilik hissediyom. bide kampanyalı ucuz diye çokça almıştım tansaştan zamanında akannehir
ben de kaka yapınca değiştirmiyom bazen:kedi:canim gece degistirmeye devam edersen surekli ister haberin olsun. kaka yapmadigi surece ben asla acmiyorum altini.
desene kısmetse 3 sene sonra mastır yapacam:roflol:kız benim pc hep açık duriii gidip bi oda toplim gelim yazim gidip mutfağı toplim gelim yazim gidip furkanı emzirim gelim yazim hep böle oturuyom kalkıyom
bide insan 2 cide daha pratik oluyo daha aktif oluyosun darısı başına:roflol::roflol::roflol:
bende kaka yapmadığı sürece gece değiştirmiyoma.s
he nan farketmiii
ne olcek benim bu bebenin hali wana düzelecekmi yani uykuları dönecekmi gündüze ne dersin:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
:roflol: :roflol:
ay o zaman ben bi gidem de popomla banyoyu silemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?