valla popomla banyoda silsem hergün aynıııı. niye bukadar dağılır yahu bir ev
katılıyom vallakaydirigubbakcemile5
geçen gece kız bir uyandı gülüyo bana hareketler yapıyo
ben hiç oralı olmadım
ama içim gitti çok üzüldüm ama taviz yok dedim kendi kendime başardım
sonunda dayanamadı sızdı kaldı ölece:lepi:
kayfaltı masam öle duruy
yatam toplanmadı
ev süpürüecek ama bunları kim yapacak bilmiyomakannehir
allahtan yimem varda aç kalmıycaz
kızım düş yakamdan artık yaaaaaaaaaaaaa
aferin, her gece kalkip oynamak istemiyorsan dogru yoldasin.:lepi:
kız bebeklerinki sızmıyo erkek bebeklerin pipisi yukarıda işediklerinden sızıyoben de kullanıyom 3 numara ama sızdırma falan yok akannehir
canım kakada pişik yapar bırakma bence ben buseden çok çektim pişik konusunda ıslakmendilleri yıkamadan kullanamazdım alkollü oldukları için çok çabuk pişik yaparlaroffffffffffffffffffffff ya bi kıçımı tutamadım uyuyan çoçuğu uyandırdım yaamafoldumben
napım buraya girince rahatlıyom herhalde hemen wc yolu gözüküy banakaydirigubbakcemile3
ben de kaka yapınca değiştirmiyom bazen:kedi:
çiş pişik yapıyo diye çişliye değiştiriyomkafamçokkarıştı
yanlışmı yapıyom acaba
ama benim kızın altını değiştiriyom tam sonra kaka yapıy bende sadece kaka var diye bekletiyom bazen.gece uzun geçiyosa 2 sefer yoksam 1 sefer değiştiriyom
benim kız çabuk pişik oluy yoksam
desene kısmetse 3 sene sonra mastır yapacam:roflol:
delüüüüü senin gecen gündüzün belli sanki laelaelaelaelae
butun gece hicmi uyumuyor? kucaktami geziyorsunuz yoksa yattiginiz yerden mi emisiyorsunuz? gunduz uyanik tutmaya calistin mi?
yakininda yardim edecek kimse yok mu canim?
hos benimde yok.mafoldumben
nan delü zeytiin kaka bekletilirmii
ben kaka yapar yapmaz değiştiriyom valla
enfeksiyon falan olur heleki kızlarda çok önemli idrar yolları enfeksiyonu kaptırırsın mazallaah bekletme bi daa :mymeka:
canım evet gittikçe az kilo alırlar ama sende benim gibi önce kendin basküle çıkıp sonrada bebişle çıkıyosan muhtemelen yanlış ölçmüştür. çünkü kadarda hassas değil evdeki basküller. sıkma canını hastanede öltür bakalım bideya milleeeet benim kızım kesin olmayan sonuçlara göre 3 haftada sadece 400 gr almııış mafoldumben
daha dra gitmedik tabi de evde yaptıım ölçümler bunnar
2. ayda daha mı az alıyolar
ya milleeeet benim kızım kesin olmayan sonuçlara göre 3 haftada sadece 400 gr almııış mafoldumben
daha dra gitmedik tabi de evde yaptıım ölçümler bunnar
2. ayda daha mı az alıyolar
şöle gece 5 dakika dalıyo hemen uyanıyo oturarak durmuyo emiyo gazını çıkarıyom dolaşıyoz kucağımda dalıyo 5 dakka tekrar uyanıyo hep gezecez sağa sola otururken durmaz emziğide pek almıyo bazen alıyo gece boyu böle devam 5 dakka uyur uyanır dolaş emzir derken saat sabahıon 5 i olii eşim gelip elii benden işe gidene kadar tutyop sonrada uyuyo kerata ben bu arada 3 saat anca bazen 1 saat uyim gııı
gündüzleri ayakta tutmaya çalışim ama kendisi afayı hemen omuzuma vurup dali uykuya kıyamıyomda uyandırmaya bide buseyle beraber gündüz bebek hiç çekilmiyor ikisi birden kafam allak pullak olii gııııı
kesinlikle katiliyorum. ikincide insan daha pratiklesiyo. bende bir is yapiyorsam bir burdayim.
oglum dogdugunda annem bana pratik olmak zorundasin. elinle lavaboyu silerken, p.ponla yeri sileceksin demisti.:roflol:
popoyla yer silcez haaaa o da ii nannnnnn :roflol::roflol::roflol:
en yakınımda ipek hele büyüsün yapacak her şeyi
popoyla yer silcez haaaa o da ii nannnnnn :roflol::roflol::roflol:
kıslar ya hani doğum çizgisi vardı ya o hala bende kaldı gtmiy sinir şeyy
ben onla yaşamak istemim bağanee:kedi:
yaza kadar gidermi kıslar
ayy bide göbüş delim de iğrençççççççççççmafoldumben
selam kıslar
kızıma asla yapmıycam dediğim şeylerin hepsini yaptım
ayakta sallama
emzik verme
kucakta sallama
biberon kullanma
ay bide çocuk sahibi olmadan önce milletin çocuk yetiştirmesini eleştirirdim
tövbe bidaha kimseyi eleştirmem eleştirdiğim herşeyi çaresizlikten yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?