2009 Kasm Anneleri

ay al benden de o kadar bizimde cumartesiye gelio yarın sağlık ocağına gidip sorcam haftasonuna denk gelio napim diye sanada yazarım yarın akşam musait olursan bak şekerim

bir şey olmaz pazartesi yaptırın bizim hemişire söyledi aşı günü hafta sonuna denk gelirse hafta içi getir diye ve banyosunu bir gün önceden yaptır dedi üç gün banyo yapılmayacakmış aşıdan sonra bilginize

slm ben geldüm sunways bebişin nasıl oldu

sagol canımcım ya
daha ıyıce
ama sag gogsumu wermeye calısırken delırıyo bıde gazı ıcın ıkınınca facıa sag kolumda agrıyo ben kan ter ıcınd ekalıyom onu emzırene kadar
yarım fıtıl werdık son kez atesı cıkmasın dıye
ınsa yarına ıyıce gecer
sen nasılsın canım
bı dus alım gelıyom

sunways kuşum duş alacak vaktin var
benim yoooooooook

ay canım benım
ama benım bebe hasta ya bugun uyumadı fıtıl werım emzırdım yattı sımdı babası yanında
gırdım cıktım bıle
bıde yanımızda duruyo yatana kadar oturma odası ona tapulu

edoooş altta nediyon gııı
arabayı almışınn iyi yapmışın gıı biz de alcaz valla yazı mazı beklemicez lazımmm

slmm kızlar eskisi kadar giremıorum umarım herkes iyidir...
efendım yenı yılınızı kutluyorum hepiniz...sağlıklı,huzurlu ve mutlu bir yıl diliyorum hepinize...
sizi ve bebişleri öptük poyrazımlaaaaaaa

benimkide uyumuyo yaaa noldu bu kıza kucaktan inince hemen anlıyoooooooooooooooooooooooooooo belim koptu yaaaa

benimkide uyumuyo yaaa noldu bu kıza kucaktan inince hemen anlıyoooooooooooooooooooooooooooo belim koptu yaaaa

bende aynı kenyacım yaaa emiyo uyuyo kucamda koyuyorum yerine anında uyani yaaaa
napcaz böle bilmimki dün gece göğsümde uyudu hiç indirmedim öle uyumuşum bende 2 saat kadar bi uyandım omuzum uyuşmuş kodum yerine yine uyandı

uyumuyo nan bu bebe
yenı yılımız cumleten hayırlı olsun yorucu gunler beklııı bızıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…