2009 Kasm Anneleri

gunaydinlara.s.

oncelikle herkesin yeni yilini kutlayayim, sonra kiz aniden aglamaya falan basliyor cikmak zorunda kaliyorum.

2010 herkese saglik, mutluluk, nese ve bol uykulu geceler getirsin insallah.:asigim:a.s.

wannacım ek gıdalara geçince yaz burayada bizde senden örnek alalım ya
neyi nasıl yapıosun die

herseyi oldugu gibi onuda paylasicaz tabiki canim. herkesten degisik fikirler almak iyi olucak.yerimseniben

igg dün bana alisveris merkezinde genizirken nestle nin deneme hazir yemek paketini verdiler baktim tavuk ve sebze püresi yaziyo ama öyle tiksinc duruyo ki hayatta yedirmem ben onu kizima kendim pisiricem yemeklerini

tiksinc miksinc yedirecen birsey olmaz. ben oglumda bebe biskuvisinin icine neler koyardim. ablam bir gun gordu, iyyy tadi nasil onun dedi, bende tadi kimin umrunda, onemli olan beslemesi dedim tiktim valla.:roflol:

bende kraft aldım kızz ama çok memnunumm :lepi:
Hepsiburada.com : KRAFT STAR JOGGER | Anne & Bebek & Çocuk

bu bak bizim model renk böle değil tabee akannehir

edos, bende bundan alicam. yazi bekleyemem bende. araba yok diye bi yere cikamiyorum tek basima. oglustan kalan duruyo ama cok eskimis.

gunaydinlara.s.

oncelikle herkesin yeni yilini kutlayayim, sonra kiz aniden aglamaya falan basliyor cikmak zorunda kaliyorum.

2010 herkese saglik, mutluluk, nese ve bol uykulu geceler getirsin insallah.:asigim:a.s.
amiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnn seninde yeni yılın hayırlı olsun
slm kızlar nasılsınız bakalım...hepinizin yeni yılını kutlar mutlu huzurlu bir yıl geçirmenizi dilerim...
seninde canım yeni yılın kutlu olsuuuuuuuuuuun

bende buseye küçükken kahvaltısında sütün içine bebe bisküvisi peynir bal yarım haşlanmış yumurta sarısını tere yağı accıkta ekemk koyar blendırdan geçirirdim yuttururdum
banada ablam one iğreç grünüyo çocuğao lapayı nasıl veriyosun derdi bende napam çocuğa onları ayrı ayrı yedirmenin imkanı yok hepsini bir arada 5 dakkada yutturim

edoooş altta nediyon gııı
arabayı almışınn iyi yapmışın gıı biz de alcaz valla yazı mazı beklemicez lazımmm

niye yazı bekliyodunuzki koskoca kış hiçmi dışarı çıkmayı düşünmüyordun gııı
alın tabea.s benim var chicco nun buseden kalma fazla kullanmadım buse içinde heç durmazdı çift yönlü almadığıma çok pişman oldum:1no2::1no2:

selam kızlar nasılsınızz benim oğlum çok fazla kusuyor doktora gitmek istediğimdede herkes sütün fazlasını kusuyor diyordu reflüden şüpheleniyordum korktuğum başıma geldiii doktora dedim uykuddan kusarak uyanıyor dalamıyor bu yüzden kapsamlı bi muyaneden geçtii doktorun steleskopunu kaptı gülücükler attı etrafa gelişimini beğendii bu ay 600 grm almışş mafoldumben refluden dolayıı dedii doktor 1 aylık tedavi verdi inş düzelir yaa

bende aynisini yapip icine domates falanda ekliyordum. kim ugrascak tek tek yedircem diye. buyuyunce nasil olsa yiyorlar.kaydirigubbakcemile3

gecmis olsun canim. nasil bir tedavi basladiniz? benim kizda ara sira cikariyor am cok fazla degil, uykudanda kusarak uyanmiyor. bende hep sutun fazlasi diyorum. birde fiskirarak kusmadiklari surece sorun degilmis.

aaaaaa geçmiş olsun canım
ne olyor bu bebelere yaaaa biri kızamık çıkarıyo biri reflü oluyo öffffffffffffffffffff
inşallah düzelir canım:Saruboceq::Saruboceq:

kız tek tek o kaaa şeyleri yiyemezlerdiki 24 saatimi alır herhal:1no2::1no2:

saol canım inşş seninkinde bişey yoktur gavisconun toz halinde olanını verdi sulandırıp veriyosun 3 tatlı kaşığıı benimkii benii kendii üstünüü böyle şelale gibi kusuyordu canım

aaaaaa geçmiş olsun canım
ne olyor bu bebelere yaaaa biri kızamık çıkarıyo biri reflü oluyo öffffffffffffffffffff
inşallah düzelir canım:Saruboceq::Saruboceq:

mavi deniz buse furkan saolun canlarım ya ben giremedim kaç gündür doğru dürüst kiminki kızamık oldu çook geçmiş olsunn nazaramı geldik nedirr

mavi deniz buse furkan saolun canlarım ya ben giremedim kaç gündür doğru dürüst kiminki kızamık oldu çook geçmiş olsunn nazaramı geldik nedirr

sunways arkadaşımızın oğlu kızamık oldu canım o da kaç gündür onla uğraşıyo
hee gııı nazara geldik bacım

sen beni tanıdınmı gıı ben krispikaydirigubbakcemile3

sunways arkadaşımızın oğlu kızamık oldu canım o da kaç gündür onla uğraşıyo
hee gııı nazara geldik bacım

sen beni tanıdınmı gıı ben krispikaydirigubbakcemile3

off yaa canım çok geçmiş olsun opuyorumnanaktankıss senii nasıl tanımamm adın farklı olsada anlıyoruz çıtırtı hallerindennkaydirigubbakcemile3

selam kızlar belım kpuyyo artık ya emzırmek ıskence oldu
yenı yıl bana yaramadı
gece kutladım ama yıne kutluyrum
yenı yılınız kutlu olsun canıkolarım
bızımkı kucaktaaaaa destna sagol canım
gecıyo kızamıgı ama
40 cıkmasına son 3 gun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…