wannacım ek gıdalara geçince yaz burayada bizde senden örnek alalım ya
neyi nasıl yapıosun die
igg dün bana alisveris merkezinde genizirken nestle nin deneme hazir yemek paketini verdiler baktim tavuk ve sebze püresi yaziyo ama öyle tiksinc duruyo ki hayatta yedirmem ben onu kizima kendim pisiricem yemeklerini
bende kraft aldım kızz ama çok memnunumm :lepi:
Hepsiburada.com : KRAFT STAR JOGGER | Anne & Bebek & Çocuk
bu bak bizim model renk böle değil tabee akannehir
:1shok: sende popomu var nann :mymeka:
o minnicik şeylen yer silcen ha bizim kocaman popo bi halta yaramıy iyimii :roflol::roflol::roflol::roflol:
amiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnn seninde yeni yılın hayırlı olsungunaydinlara.s.
oncelikle herkesin yeni yilini kutlayayim, sonra kiz aniden aglamaya falan basliyor cikmak zorunda kaliyorum.
2010 herkese saglik, mutluluk, nese ve bol uykulu geceler getirsin insallah.:asigim:a.s.
seninde canım yeni yılın kutlu olsuuuuuuuuuuunslm kızlar nasılsınız bakalım...hepinizin yeni yılını kutlar mutlu huzurlu bir yıl geçirmenizi dilerim...
herseyi oldugu gibi onuda paylasicaz tabiki canim. herkesten degisik fikirler almak iyi olucak.yerimseniben
tiksinc miksinc yedirecen birsey olmaz. ben oglumda bebe biskuvisinin icine neler koyardim. ablam bir gun gordu, iyyy tadi nasil onun dedi, bende tadi kimin umrunda, onemli olan beslemesi dedim tiktim valla.:roflol:
edos, bende bundan alicam. yazi bekleyemem bende. araba yok diye bi yere cikamiyorum tek basima. oglustan kalan duruyo ama cok eskimis.
edoooş altta nediyon gııı
arabayı almışınn iyi yapmışın gıı biz de alcaz valla yazı mazı beklemicez lazımmm
bende buseye küçükken kahvaltısında sütün içine bebe bisküvisi peynir bal yarım haşlanmış yumurta sarısını tere yağı accıkta ekemk koyar blendırdan geçirirdim yuttururdum
banada ablam one iğreç grünüyo çocuğao lapayı nasıl veriyosun derdi bende napam çocuğa onları ayrı ayrı yedirmenin imkanı yok hepsini bir arada 5 dakkada yutturim
selam kızlar nasılsınızz benim oğlum çok fazla kusuyor doktora gitmek istediğimdede herkes sütün fazlasını kusuyor diyordu reflüden şüpheleniyordum korktuğum başıma geldiii doktora dedim uykuddan kusarak uyanıyor dalamıyor bu yüzden kapsamlı bi muyaneden geçtii doktorun steleskopunu kaptı gülücükler attı etrafa gelişimini beğendii bu ay 600 grm almışş mafoldumben refluden dolayıı dedii doktor 1 aylık tedavi verdi inş düzelir yaa
selam kızlar nasılsınızz benim oğlum çok fazla kusuyor doktora gitmek istediğimdede herkes sütün fazlasını kusuyor diyordu reflüden şüpheleniyordum korktuğum başıma geldiii doktora dedim uykuddan kusarak uyanıyor dalamıyor bu yüzden kapsamlı bi muyaneden geçtii doktorun steleskopunu kaptı gülücükler attı etrafa gelişimini beğendii bu ay 600 grm almışş mafoldumben refluden dolayıı dedii doktor 1 aylık tedavi verdi inş düzelir yaa
bende aynisini yapip icine domates falanda ekliyordum. kim ugrascak tek tek yedircem diye. buyuyunce nasil olsa yiyorlar.kaydirigubbakcemile3
gecmis olsun canim. nasil bir tedavi basladiniz? benim kizda ara sira cikariyor am cok fazla degil, uykudanda kusarak uyanmiyor. bende hep sutun fazlasi diyorum. birde fiskirarak kusmadiklari surece sorun degilmis.
bende aynisini yapip icine domates falanda ekliyordum. kim ugrascak tek tek yedircem diye. buyuyunce nasil olsa yiyorlar.kaydirigubbakcemile3
gecmis olsun canim. nasil bir tedavi basladiniz? benim kizda ara sira cikariyor am cok fazla degil, uykudanda kusarak uyanmiyor. bende hep sutun fazlasi diyorum. birde fiskirarak kusmadiklari surece sorun degilmis.
aaaaaa geçmiş olsun canım
ne olyor bu bebelere yaaaa biri kızamık çıkarıyo biri reflü oluyo öffffffffffffffffffff
inşallah düzelir canım:Saruboceq::Saruboceq:
mavi deniz buse furkan saolun canlarım ya ben giremedim kaç gündür doğru dürüst kiminki kızamık oldu çook geçmiş olsunn nazaramı geldik nedirr
sunways arkadaşımızın oğlu kızamık oldu canım o da kaç gündür onla uğraşıyo
hee gııı nazara geldik bacım
sen beni tanıdınmı gıı ben krispikaydirigubbakcemile3
off yaa canım çok geçmiş olsun opuyorumnanaktankıss senii nasıl tanımamm adın farklı olsada anlıyoruz çıtırtı hallerindennkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?