wannacım aynısından mı var sende faydası oldumu gııı
benim kız ters ya korkuyom memnun etmek çok zor ipeki
eveeet senin haberin yok mu
ortopedi verdi arasina bez koymakla yada cift bezle vakit harcamayalim direk bununla devam edelim dedi..garanti olsun diye bununla tamamen gecme ihtimali % 95 in üstünde
al iste bu kocalarin hepsine sopa gerek hepsi mi ayni olurhepsi ayni bunlarin ya. bende dun gece huysuzlasinca yattigim yerde emziriyordum. bi ara esim gelmis, hayatim olmaz boyle koy yerine kizi demezmi. aglarsa sen ver memeni diycektim.
bide gece gelirken cok sessiz ol, kugu gibi suzul yataga diyorum, adam izmir marsiyla giris yapiyo.:roflol:
elifim yaa şu sallanan beşik işe yarıyomu sende
sallayınca uyuyomu pınar
benim kız sallanmayıda sevmiyo:1no2:
ayağımda da sallıyom ağlama şiddetini artırıyo bu seferkafamçokkarıştı
sadece kucağıma alcam gezecez öle uyuyo
bazen kucağımdan da sıkılıyo akannehir
şuan kolumda uyuyo zilli
kolum uyuştu
size ii muhabbetler oğlumuda kendimide hazırlamam lazım 5te kontrolüm var çok korkuyorum
yine muayene kimbilir nasıl olacak kadın olmak ne zor ya
benim ki mecbur sevicek ona karyola alamam 1 aylik izin icin yatsin icinde zaten bi annem bi bizim evde orda burda geciyo izin en iyisi park yatakkelif bend epark yatak kullanıyom. kullanışlı bişey tatlım aslında ama benimki pek sevemedi yatağını. 1 yaşına kadar kullanıp sonra baza alcam oğluma. ama yzlık için filan iyi olabilir. çünkü kurması katlaması pratik.
tam kalca cikikligi sayilmaz aslinda ama sol kalcasinin yarisi yerine yerlesmemis onun icin korse giyiyokalça çıkıklığımı var dı bacım yoksa başka bişe mi
hoşgeldin canımherkes birbiriyle o kadar yakın konuşuyorki kendimi pek yabancı hissettim sanki muhabbete girmemeliyim gibi yeni üyeyimde:) benimde 14 kasım doğumlu oğluşum var
evet kauçukları daha kolay alıyolar emme sağlıklıo değelmişneleri denedin canım sen
eczacı arkadas silikon alın kesinlikle diyor
kaucukları kesinlikle onermiyormus
off alsa bari yaa
emzik guven duygusu için iyiymiş ama bide bıraktırması var akannehir
evet daha güzel emme sağlıklı olmadığı söleniiiiiiikaucuk emzigi daha guzel aliyorlar ama.
:roflol::roflol::rofl erken sevinmişsin bacımUYANDI ZIRLIYO akannehirakannehirakannehir
5 DAKKA UYUMADI YAA SANKI BISEY KACIRICAK delikafadulden
a.sa.sa.s tam bir komedi:roflol:hapsuramayınca cok komik oluyolar yaaakaydirigubbakcemile3
wannacım aynen ya hele kapıyı tam kapatmadan yatıyom
kociş gelince ses çıkması diye
geliyo odaya ısıyı ayarlamak için sonra tak bir kapatıyo kapıyı sinir oluyom
bide demezmi bizim kız seslere alışık diye
ama pat küt seslerden biz olsak bizde uyanırız
normalde alışık seslere ama uyutmak için canımız cıkıy ya
benim ki mecbur sevicek ona karyola alamam 1 aylik izin icin yatsin icinde zaten bi annem bi bizim evde orda burda geciyo izin en iyisi park yatakk
fiyatlari deyiver hele
tam kalca cikikligi sayilmaz aslinda ama sol kalcasinin yarisi yerine yerlesmemis onun icin korse giyiyo
okiş şekerimbenimki oglustan kalma ama bu daha guzel. simdi bile Naz'i baya oyaliyoruz altinda. buyudukce daha da is goruyor. al sen bunu al.kaydirigubbakcemile5
hyr cnm yoğdu :1no2:eveeet senin haberin yok mu
ortopedi verdi arasina bez koymakla yada cift bezle vakit harcamayalim direk bununla devam edelim dedi..garanti olsun diye bununla tamamen gecme ihtimali % 95 in üstünde
zeytün nan sen şimdi çıkıp gezemiinde teşhirden bulamanda abuu kazığı yicen dostummm :roflol:
benim ki mecbur sevicek ona karyola alamam 1 aylik izin icin yatsin icinde zaten bi annem bi bizim evde orda burda geciyo izin en iyisi park yatakk
fiyatlari deyiver hele
mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
anam bu kız beni masrafa sokiy hepten
yoksam çıkardım pazarları altüst ederdim
omadı kendim yapardım bu kazuğu yemezdimakannehir
elikolum baplandı yeterki sussun düşsün yakamdan artıkın ya
ben böle hayal etmediydimdelikafadulden
ne sinir bozucu di mi?klava:
ben uyuttuktan sonra nefes almaya bile korkuyorum, adam geliyo catir cutur orasini burasini kutletiyo, oksuruyo, horluyo. cildircam.akannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?