2009 Kasm Anneleri

al iste bu kocalarin hepsine sopa gerek hepsi mi ayni olur klava:klava:klava:

yariyo valla gündüz btün gün onun icinde uyuyo sallana sallana
gecede besigine yanlislikla degersem sallaniyo hemen uyaniyo bende anlamadim:bbo:
ben hic ayakta sallamiyorum basi sersem oluyo diye bu sallanan zimbirti bütün vücutunu salliyo:smiley-cool:

zeytün nan sen şimdi çıkıp gezemiinde teşhirden bulamanda abuu kazığı yicen dostummm :roflol:

size ii muhabbetler oğlumuda kendimide hazırlamam lazım 5te kontrolüm var çok korkuyorum
yine muayene kimbilir nasıl olacak kadın olmak ne zor ya

h.gŞenizmavişim tad almayı biliyorlar gız
gaz şurubu var onu hemen içiyo
bağırsak düzenleyici var portakallı onu diliyle itiyo bide kusma numarası yapıyo
çayı açken 20 ml içirebiliyom o kadar o da yeterli oluyomu bilmiyom
bide aç vermek sakıncalı olabilir diye kestim
anasonu deniycem bir ara olmadı

wannacım aynen ya hele kapıyı tam kapatmadan yatıyom
kociş gelince ses çıkması diye
geliyo odaya ısıyı ayarlamak için sonra tak bir kapatıyo kapıyı sinir oluyom
bide demezmi bizim kız seslere alışık diye
ama pat küt seslerden biz olsak bizde uyanırız
normalde alışık seslere ama uyutmak için canımız cıkıy ya

benim ki mecbur sevicek ona karyola alamam 1 aylik izin icin yatsin icinde zaten bi annem bi bizim evde orda burda geciyo izin en iyisi park yatakk
fiyatlari deyiver hele

kalça çıkıklığımı var dı bacım yoksa başka bişe mi
tam kalca cikikligi sayilmaz aslinda ama sol kalcasinin yarisi yerine yerlesmemis onun icin korse giyiyo

herkes birbiriyle o kadar yakın konuşuyorki kendimi pek yabancı hissettim sanki muhabbete girmemeliyim gibi yeni üyeyimde:) benimde 14 kasım doğumlu oğluşum var
hoşgeldin canım
aaaa ayıp ettin bugün yarın sende alışırsın bizim dilden konuşmaya:roflol::roflol:
neleri denedin canım sen
eczacı arkadas silikon alın kesinlikle diyor
kaucukları kesinlikle onermiyormus
off alsa bari yaa
emzik guven duygusu için iyiymiş ama bide bıraktırması var akannehir
evet kauçukları daha kolay alıyolar emme sağlıklıo değelmiş

emziği bırakması okadar zor olmii be korkma nan o kaaa buse 1 haftada bıraktı bende korkidim emme korktuğum gibi olmadı 3 yaşına kadar emdi
kaucuk emzigi daha guzel aliyorlar ama.
evet daha güzel emme sağlıklı olmadığı söleniiiiiii
UYANDI ZIRLIYO akannehirakannehirakannehir
5 DAKKA UYUMADI YAA SANKI BISEY KACIRICAK delikafadulden
:roflol::roflol::rofl erken sevinmişsin bacım
hapsuramayınca cok komik oluyolar yaaakaydirigubbakcemile3
a.sa.sa.s tam bir komedi:roflol:

ne sinir bozucu di mi?klava:
ben uyuttuktan sonra nefes almaya bile korkuyorum, adam geliyo catir cutur orasini burasini kutletiyo, oksuruyo, horluyo. cildircam.akannehir

yanlış hatırlamıyosam 200 e fln almıştık ama çok oldu be hacı. bide ben pek fiyat
tutamam aklımda

benimki oglustan kalma ama bu daha guzel. simdi bile Naz'i baya oyaliyoruz altinda. buyudukce daha da is goruyor. al sen bunu al.kaydirigubbakcemile5
okiş şekerim
aldım gittizemuszemus
eveeet senin haberin yok mu
ortopedi verdi arasina bez koymakla yada cift bezle vakit harcamayalim direk bununla devam edelim dedi..garanti olsun diye bununla tamamen gecme ihtimali % 95 in üstünde
hyr cnm yoğdu :1no2:
ben çoğu zamanda çift bez bağlamıyom
dr dediydi 3.aydaki kontrolden sonra gerekeni yaparız diyede o zmn önlem alırız dedik
ne kdr kullancak nisa onu cnm
yatarkendemi takıyon sıkılmıyomu peki

zeytün nan sen şimdi çıkıp gezemiinde teşhirden bulamanda abuu kazığı yicen dostummm :roflol:

mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
anam bu kız beni masrafa sokiy hepten
yoksam çıkardım pazarları altüst ederdim
omadı kendim yapardım bu kazuğu yemezdimakannehir
elikolum baplandı yeterki sussun düşsün yakamdan artıkın ya
ben böle hayal etmediydimdelikafadulden

ya bacılaa bizi tutmadı hiç emzik ama tutmasını çok istiyom. e ben işe başlayınca her dakka nerden bulcak memeyi :ecrin_bebek: 2 emzik denedim 2 sinide almadı. şu bakkal emziklerini övüyolar ama nerden bulcam. bakkal mı kaldı :bbo:

harbi sen kendin yaparsin bunu kiz.kaydirigubbakcemile3

merhaba kızlar
karazeytin dün oyun halısını sormuşsun. dün geldi içinde vakit geçiriyo valla ama en fazla yarım saat sonra sıkılıyo bunada şükür ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…