:roflol::roflol::roflol:
bizde şimdilik kovduk yataktan babayı
sürgün de sırnaşık şey
merhaba kızlar
karazeytin dün oyun halısını sormuşsun. dün geldi içinde vakit geçiriyo valla ama en fazla yarım saat sonra sıkılıyo bunada şükür ama
benim esimde salonda yatayim diyo ama olmaz yataklari ayirmak dedim. atsam mi acaba bende?:jeyyar:
benim esimde salonda yatayim diyo ama olmaz yataklari ayirmak dedim. atsam mi acaba bende?:jeyyar:
bizde 1 ay filan hep ayrı yatmıştık. ama ben döndrmediydim kendi kaçıyodu.
ipek kucağımda yatıyo ya bir yeri çarpar deyü korkuyom ondan kovduk
zaten oda memnun ağlama sesi duymuy ya o mutlu biz mutlukaydirigubbakcemile3
biz zattın ilk siftahı yaptıydık ikinciye korkuyom
kız üzerimden inse kociş gelcek de fırsatı bulamıykaydirigubbakcemile3
bebişim çok ağlıyodu ya ozaman benim. ondan kaçıyodu zavallıcık. e sabah işe gitcek. yoksam benden mi kaçıyodu ki:1ninca:niye kaciyordu? cocuk olunca oluyo boyle ayriliklar. sonra doner eskiye.
şekercik canım hiç kaytarma tedavi ol benim arkadaşım uzunca bi süre gitmedi son aşamaya gelmiş dr yaraları dondurmak zorunda kaldı
bebişim çok ağlıyodu ya ozaman benim. ondan kaçıyodu zavallıcık. e sabah işe gitcek. yoksam benden mi kaçıyodu ki:1ninca:
Şeniz kız gel yeni yıla dargın girmeyekdüdük makarnaları laelaelaelaelae
yok gı karyolasına koyar koymaz giriştik alalacele zattın kabus gibiydikiz uzerinde nasil yaptiniz kiz siftah? tebrik ederim valla.vereliniortak
allaam. ne kaa kalabalık bugün buraa. yılbaşında napıyonuz bacılaa. kaydirigubbakcemile3 çok mu zor bi soru oldu akannehirakannehir
canım geldi ya sonra. hatta bebişe beni karımdan ettin senin odayı ayırım bak diyo :kedi: ama başta bende kıyamadım onun uykusuz kalmasınabenimki gece gündüz çalışıyo
gideyim dedi hayır dedim bi dahada bişey demedi
bana sorarsan bi an önce geri getir adamı
hiç mantıklı değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?