allaam. ne kaa kalabalık bugün buraa. yılbaşında napıyonuz bacılaa. kaydirigubbakcemile3 çok mu zor bi soru oldu akannehirakannehir
çatırtı karusu nereye gitti yine
gız akşama hindiyimi hazırlıyon
vaaav. iyiymiş gııı. uyusalarda bari rüyamızda gitsek biyerlerekaydirigubbakcemile3ben yılbaşında paristeyim bacım eyfer kulesinin orda akşam yemeği yicem mum ışığındakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
özel uçakla gidip gelecem şekerim:roflol::roflol::roflol::roflol:
bişe değil bu gece furkan 4,5 saat uyusa da ben de uyusam en güzel yılbaışı olur benim için
:roflol::roflol::roflol:
slm kızlar napıyosunuz
ayy hiç gelemez oldum yaaaa oğluşum kendime vakit ayırmamı istemiyo galiba
hayrola yatak muhabbeti geçiyoo ne iş
vaaav. iyiymiş gııı. uyusalarda bari rüyamızda gitsek biyerlerekaydirigubbakcemile3
rüyamdada gitmek istemim ben sadec uyku istim uykuuuuuuuuuuuuuuuuumirmirmirmirmirmirmirmir
wanna sen kaç yaşındasın?,
oğlun kaç yaşında?
yok gı karyolasına koyar koymaz giriştik alalacele zattın kabus gibiydi
canım yandı da ikinciyede korkum o yüzden
hem ha uyandı uyanacak derken bi şeyde anlamıyoz
3.ayda düzene oturturmak lazım
olmas böle:kedi:
canım geldi ya sonra. hatta bebişe beni karımdan ettin senin odayı ayırım bak diyo :kedi: ama başta bende kıyamadım onun uykusuz kalmasına
ühüüüüüüüüü bize niye yok bu tatiiiiiiiiiiiil:sinifsinif:krispi bebeklere bu akşam babaları baksın. yarın tatil nasılsa. sütleri sağıp verelim. bizde uyuyalım bacım ya. :lepi: çok örgütlenmş gördüm yav kendimi
allaam. kendimi tutamicim yapicim iğrenç bi espri. haydin seneye görüşürük bacılaaa lülülülülülü
ayy geçen bende milli oldum :kedi:
ama benim dikişlerim acıyo ya nieki doktor bi sorun yok git naparsan yap dedi rahim çok ii istersen hamile bile kalabilirsin didi ee nie canım acıyo benim yauw kafamçokkarıştı
allaam. kendimi tutamicim yapicim iğrenç bi espri. haydin seneye görüşürük bacılaaa lülülülülülü
ama benim dikişlerim acıyo ya nieki doktor bi sorun yok git naparsan yap dedi rahim çok ii istersen hamile bile kalabilirsin didi ee nie canım acıyo benim yauw kafamçokkarıştı
selam oglum 1 saat uyudu bende uyumusum
yemrek bıle yok yılbasıda benım neyıme be
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?