2009 Kasm Anneleri

slm kızlar napıyosunuz
ayy hiç gelemez oldum yaaaa oğluşum kendime vakit ayırmamı istemiyo galiba

hayrola yatak muhabbeti geçiyoo ne iş

allaam. ne kaa kalabalık bugün buraa. yılbaşında napıyonuz bacılaa. kaydirigubbakcemile3 çok mu zor bi soru oldu akannehirakannehir

ben yılbaşında paristeyim bacım eyfer kulesinin orda akşam yemeği yicem mum ışığındakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
özel uçakla gidip gelecem şekerim:roflol::roflol::roflol::roflol:
bişe değil bu gece furkan 4,5 saat uyusa da ben de uyusam en güzel yılbaışı olur benim için
:roflol::roflol::roflol:

vaaav. iyiymiş gııı. uyusalarda bari rüyamızda gitsek biyerlerekaydirigubbakcemile3

slm kızlar napıyosunuz
ayy hiç gelemez oldum yaaaa oğluşum kendime vakit ayırmamı istemiyo galiba

hayrola yatak muhabbeti geçiyoo ne iş

hoşgeldin tatlumŞeniz
bizde onu diydik vakit ayırmamızı istemiyler ya bebişler ondan kocişleri salona attıydık da
benimki daha 1 ay daha salonda:kedi:

wanna sen kaç yaşındasın?,
oğlun kaç yaşında?

canim ben 35, oglusumda 9 yasinda

ne 3.aymis be, neler bekliyon sen bu 3. aydan boyle.:roflol:

allaam. kendimi tutamicim yapicim iğrenç bi espri. haydin seneye görüşürük bacılaaa lülülülülülü

allaam. kendimi tutamicim yapicim iğrenç bi espri. haydin seneye görüşürük bacılaaa lülülülülülü

ayy geçen bende milli oldum :kedi:
ama benim dikişlerim acıyo ya nieki doktor bi sorun yok git naparsan yap dedi rahim çok ii istersen hamile bile kalabilirsin didi ee nie canım acıyo benim yauw kafamçokkarıştı

selam oglum 1 saat uyudu bende uyumusum
yemrek bıle yok yılbasıda benım neyıme be

krispi bebeklere bu akşam babaları baksın. yarın tatil nasılsa. sütleri sağıp verelim. bizde uyuyalım bacım ya. :lepi: çok örgütlenmş gördüm yav kendimi
ühüüüüüüüüü bize niye yok bu tatiiiiiiiiiiiil:sinifsinif:

aman allahım delikafadulden

ayy geçen bende milli oldum :kedi:
ama benim dikişlerim acıyo ya nieki doktor bi sorun yok git naparsan yap dedi rahim çok ii istersen hamile bile kalabilirsin didi ee nie canım acıyo benim yauw kafamçokkarıştı

anaaa bızım kıde gun sayıyooo mıllı olmak ıcünn emme bu welet wıyaklarkene olmazküü
bıde acırsa mıçtık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…