Şenizbiz de zar zor giriyoz cnmküstüm size beee yazıyom o kaaa bana cvp bile vermiyonuz zeytünüm dışında bi bi arkadaş daha yazmışltı...adam akıllı fırsatta bulup giremiyorum ki buraya..bende kızın çayını verdim uykuya dalar gibi oldu valla gündüz kendi halinde uyuyorda gece kucakta uyuyor anlamadım ben bu işi..
lülülülülülülülülülülülüben sağa dediydim rahat uyuyun gezin diye
pembe panter olduklaelaelaelaelaeanaaa duygukarıma tercuman oldun yaa
uyuduguı an parmak ucunda kacıyoz ama ne fayda üweeeeeeeee dıe baaarıyo
olmiymiş valla ama 4.aydan itibaren başlar eğitim:lepi:hayallerini yiyim senin. cok guldum.kaydirigubbakcemile3
teorikle pratik bir olmuyo di mi? bende oglusda besler, bakar yerine koyarim derdim. kizda hicbisi demedim.:1ninca:
sütüm çok bol maşallah bazen 2 saatte göğüslerim taş gibi oluyor o zaman 100 cc yi biberona sağıyorum göğsümü tam boşaltmak içinde ayrıca bardağa sağıyorum ilk günden beri hep elle sağdım onun için zorlanmıyorum artık alıştım..
süt arttırmak için hergün tahin helvası yiyorum arada humananın arttırıcı çayını içiyorum bulgur pilavı gaz yapsada onuda sık yemeye çalışıyorum meyve ve tatlı bisküvi şeker vs. tüketiyorum ve en önemliside günde 4 sürahi su içiyorum
olmiymiş valla ama 4.aydan itibaren başlar eğitim:lepi:
onca çoçuk baktım bu kadar zorlanmadıydım
ipek mahvetti beni
kuaföre bilem gidemedim
sütüm çok bol maşallah bazen 2 saatte göğüslerim taş gibi oluyor o zaman 100 cc yi biberona sağıyorum göğsümü tam boşaltmak içinde ayrıca bardağa sağıyorum ilk günden beri hep elle sağdım onun için zorlanmıyorum artık alıştım..
süt arttırmak için hergün tahin helvası yiyorum arada humananın arttırıcı çayını içiyorum bulgur pilavı gaz yapsada onuda sık yemeye çalışıyorum meyve ve tatlı bisküvi şeker vs. tüketiyorum ve en önemliside günde 4 sürahi su içiyorum
neeeee 6 gün mü oldu kafamçokkarıştıallaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhh bugun 6.güünn ve özge mıçıyiiiiiiiiiii yandık kıyafet mok içinde kalacuk abuuuuuuuuuuu akannehir
okişyerimsenibenbu arada bizim kızlar bi albüm yaptı msn aç da atam
eytinim ahh o hayaller bende ne hayaller kurduydum...odasında bırakacaktım kendi halinde uyumaya alışacaktı en fazla 3 gün aglaycaktı uyuma vakti artık dedigimde çıkacatım odadan oda bir süre sonra dalacaktı uykuya.şimdi nerde tırsıyom ben bundan..gerçi benimkini alıştırdılar ilk zamanlar kucakta uyutmaya kendi uyumayınca oda artık bunu istiyor..
ayy soyundurdum belden aşşaa bezi kaldı eski bi beze sardım uşumesin deyu şimdi yapsın dursun kaydirigubbakcemile3
bide bu kadar gun sora kaka yaparken muhakkak ki hıçkırık tutuyo CADIARZU
kız bak çok fena örgütlerim ha. senin koca polis ondan korkarım :1ninca: amaan neyse sende ativer babasına. hem bir seneye nasıl başlarsan öyle devam edermiş. bakarsın artık her gece onlar bakar:jeyyar:
ya ben dün gece başladım artık öğretcem yavaş yavaşbenim kociş yenik düşiii be kadar dayanıklı değeldir o
naniknaniknaniknanik
benimkide öle geceyi gündüzü bilmiii
şimdilik erken gece gündüz saatlerini çevirmek hele şu gazları bitsin ondan sonra alıştırırıza.s
bacım ne kızıyon opuyorumnanaktan ben o çaydan hiç vermedim bilmiyomkiküstüm size beee yazıyom o kaaa bana cvp bile vermiyonuz zeytünüm dışında bi bi arkadaş daha yazmışltı...adam akıllı fırsatta bulup giremiyorum ki buraya..bende kızın çayını verdim uykuya dalar gibi oldu valla gündüz kendi halinde uyuyorda gece kucakta uyuyor anlamadım ben bu işi..
amaaaaan kaynanaları takmayın kafayaaaaaaya delı oldum ha,
kaynanam aradı napıyon dıyo cocukla ugrasıyom dedım
aksam mısafırın war deyınce bagırdım artık gorumcem gelıyomusta hazırlık yapcakmısım nedıyon sen ya dedım
ben yemek yemedım daha ewde bı halt yok cocuk durmuyo den ne dıyon dıye kızdım
takılıyom dıyo gecen de aynı seyı dedı baslıcam haaaaa
senın ewın dar gel burda bakalım bırlıkte oraya gelemem dedı
gerızekalı ya bu
bacım kendimi yırttım uyanmıyodılos uyutma o kadar
bak dr lar ıkıncı haftadan ıtıbaren ayrımı yapmaya baslayın dıyo kızlae
allaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhh bugun 6.güünn ve özge mıçıyiiiiiiiiiii yandık kıyafet mok içinde kalacuk abuuuuuuuuuuu akannehir
evet elifim yatak odası için almıstım canımkenyaa sen park yatak almistin demi´
ben türkiyedeki yazliga park yatak alicam gecen chicco nun park yatagi indirime girdi 50 € olmus burdan mi alsam oraya getirsem yoksa burdan oraya tasimaya degmez mi
orda fiyatlar nasil deyiver haciiii
bide kullanisli mi bu park yataklar
aynen benimkide öyle zaten zorla uyuyone sinir bozucu di mi?klava:
ben uyuttuktan sonra nefes almaya bile korkuyorum, adam geliyo catir cutur orasini burasini kutletiyo, oksuruyo, horluyo. cildircam.akannehir
bende gidemedim ya. kasim biyigim birbirine girdi.:bbo:
allaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhh bugun 6.güünn ve özge mıçıyiiiiiiiiiii yandık kıyafet mok içinde kalacuk abuuuuuuuuuuu akannehir
bende gidemedim ya. kasim biyigim birbirine girdi.:bbo:
elim madem ben burdam baksana wanna da demis al deyi bari simdiden aliim atayim köseyeyanlış hatırlamıyosam 200 e fln almıştık ama çok oldu be hacı. bide ben pek fiyat
tutamam aklımda
hyr cnm yoğdu :1no2:
ben çoğu zamanda çift bez bağlamıyom
dr dediydi 3.aydaki kontrolden sonra gerekeni yaparız diyede o zmn önlem alırız dedik
ne kdr kullancak nisa onu cnm
yatarkendemi takıyon sıkılmıyomu peki
rezene çayı içirdim gündüzleri, akşamda gece çayı zaten ortalama iki kere veriyorum çayı...alazzehra maşşalah bayagı sütün varmış benim yok o kaaa vbende yiyem tahin helvası humanadan alayım bare milupanın stil tea olanını almıştım..çammı şammı ne fıstıgından varmış eşim ondan almış kayınvalidem tvde çagladan onu yedigini duymuş süt yapıyormuş ondan al demiş bizimkide almış ben birde süt artırıcı ilaç alıyom ama yine fazla yok..ben mama takviyeside yapıyom kız beni tatlı niyetine aliyy..
kızlaaar dönenceniz yoksa hemen alııınn
berayı sabahtan beri park yatağın üstündeki dönen tavşanlarla oyalıyom şimdi de onlara bakarak uyuyakaldıı zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?