2009 Kasm Anneleri

yok kiz ben bursadayim. kayit olurken istanbul yazmisim oyle kalmis. ama annemler orda, bi ayagim orda yani.
heeeeeeeeeeee annadıma.s
kolay gelsin benim de misafir gelecek
bi uğrayayım dedim
oğluş uyurkene bişi hazırlasam ama ne bilmiyom
dün benim bugün senin misafirin var hayde bree kolay gelsinkaydirigubbakcemile3

hoşgeldin panda anası:roflol::roflol:

valla oğluşumun hakkını yiyimem beni çok üzmüyo
gerçekten uykusu varsa garibim sızıyo zaten tabi gazı yoksa

masallah oglusuna o zaman.

he bide gariptir eve misafir gelince çıldırıyo yapmadığı huysuzluğu yapıyo

bebekler evde farkli insan oldugunu anliyorlar. 3 haftalikken kayinvalidemler gelmisti gormeye. birden kalabalik gelince acayip huysuzlanmisti. gece 2 de zor uyutmustum o gece. bebekler alisik olduklari ortami seviyor. farkli bir yere gidince veya birileri gelince huylari degisiyor.

benim daha hic misafirim gelmedi. yariyil tatilinde gelirler artik. simdiden korkuyorum misafir oldugu gunler cok zor olucak.mafoldumben

bagira bagira satis yapan sokak saticilarina sinir oluyorum. hele yazin camlar acik olunca daha zor. patatesci geciyor, alcam o patates cuvallarini...... tobe tobe...klava:

valla ben bursalı değilim eşim bursalı
bursalılar alınmasınlar ama çok saçma adetleri var
doğum yaptım hemen damladı millet bizde birkaç aylık olmadan gidilmez
zaten kaynanam görümcem ayrı alemm

bende bursali degilim canim, benimde esim bursali. sevda ugruna burlardayim ben.kaydirigubbakcemile3

hatta ben yurt disinda dogdum buyudum, hic anlamam ve haz etmem bu kadar orf ve adetten.:umursamaz:

bende bursali degilim canim, benimde esim bursali. sevda ugruna burlardayim ben.kaydirigubbakcemile3

hatta ben yurt disinda dogdum buyudum, hic anlamam ve haz etmem bu kadar orf ve adetten.:umursamaz:

ya zaten o sevda olmasa insan hiçbişeye katlanamaz
çoğu şeye eşimin hatrına diyip ses etmiyorum
kendime şaşıyorum ben bu kadar sabırlımıydım die.)

slm canım hoşgeldin

heeeeeeeeeeee annadıma.s

dün benim bugün senin misafirin var hayde bree kolay gelsinkaydirigubbakcemile3

hoşgeldin panda anası:roflol::roflol:

hoşgeldinnnnnnnnnnn
hosbulduk kızlarrrrr

niye sacma olsunki her yerde boyle bu adet sen nerelisin ki burda kk daki herkesi aynı sekilde dogum yaptıgı gibi ziyarete gittiler bencede makbulu boyle zemuszemus

hosbulduk kızlarrrrr

niye sacma olsunki her yerde boyle bu adet sen nerelisin ki burda kk daki herkesi aynı sekilde dogum yaptıgı gibi ziyarete gittiler bencede makbulu boyle zemuszemus

cnm alışık olduğunuz için normal geliyo bide gelenler hiç tanımadığın insanlar olunca garip oluyo arkadaş eş dost neyse ben popomun üstüne oturamazken teyzelerin gelmesi garipti bana göre biraz iyileştikten sonra olsaydı neyse yani misafiri sevmediğimden değil :kedi:

bir ara çok kusuyodu şimdi daha az diyebilirim
ya bide 2 numara prima bezi bacaklrını sıkıyo diye değiştirdim
3numarada bacaklarına iz yapıyo sizinkiler nasıl

evet yaaa bende 3 numero prima kullanıyom bacakları çok fena lastiğin tüm deseni olduu gibi çıkıyooo o kadarda dikkatli bağliiyom oysakii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…