2009 Kasm Anneleri

edoş he nan nasılda duydun alkisalkisalkis
ne alemde gız egemiz
yokmu iyi haber

ahh canikom hafiften değişmeler başladı sanırım :lepi:
uyku düzeni oturuyo :Saruboceq::Saruboceq:

elif ben wickelkommodeyi hic kullanmadim.. boyum yetismiyooo.. seninkidemi büyük o kadar.. onca hevesle aldim ama cok yükseek.. koltukta degistiriyom altini

:mymeka::mymeka: türkçe konuusn nan :mymeka:kötükedihüso

bende ingiliz dayanismasina gecicem.:roflol:

hade hocam başlaaa sendee :lepi::roflol:

bende bakiimm toysrus a madem gerci orda indirim olsa bile önce zam yapiyler sonra indirim..c&a ya git schlafsacklar 12 ye 9 a falan var güzeller

küstürdün mü kiz kocayi sen gönlünü almasini bilirsin:jeyyar::jeyyar::jeyyar:

alıman dayanışması:umursamaz:
kaydirigubbakcemile5

evet merak ettim, bide schalf mchlaf cikti.kaydirigubbakcemile3
wickelkommode alt degistirme dolabi
schlafscak uyku tulumu
baksa bilmek istedigin ne var dadlumzemuszemus

wannam odasina degilde.. benim odamdaki besiginde kendi basina uyusun diye cabaliyom.. odasinda yatmak icin erken zatii daha.. ama kucakta daha ne kadar uyucak.. uyuyoo yerine koyunca uyaniyoo bende inatla yataginda birakiyom.. dün bi zimpirti aldiydim onla uyudu bakalim bugün napicak..

üff tek elle yazmak ne zor is.. zilli haala kucagimda

eliff nbr gııı gelimii 2.bebişşş delikafadulden
bol bol sağ sütleri nan bak 2.yide lazım olceekk delikafadulden

wickelkommode alt degistirme dolabi
schlafscak uyku tulumu
baksa bilmek istedigin ne var dadlumzemuszemus
teskur canim, gerci tahmin ettim ne olduklarini.zemuszemus

ha, o ayri. seninle ayni yataktami yatiyor. bende 3. aya kadar odasina gecireyim diyorum ama geceleri uyaninca rahat oluyo hemen ilgilenmesi. belki yine 5. aya kadar beklerim. hem havalar biraz daha isinmis olur.

ben görüp boyumu deneyip aldim ama ben ve fatihten baska kimse degisemiyo altini herkese cok yüksek geliyo

sen besikte de mi sallayip uyutuyosun ben atiyorum icine tikiyorum agzina emzigi homurdana homurdana uyuyo sallamayi cok nadir yapiyorumm..ayy masallahd eyem kizim anazara gelmesin
tek elle yazmaninda caresini buldum cicim pc karsinina gecip emzirme yastiginin üstünde yaitiriyorum nisayi kucagimda böylece hem bana yakin oluyo hemde uyuyo

benim kiz tv seyrederken sizdi gitti. gerci uyutmamaya calisiyordum ama cok tatli geldi heralde. azcik kestirsin bari.

ahh canikom hafiften değişmeler başladı sanırım :lepi:
uyku düzeni oturuyo :Saruboceq::Saruboceq:

:mymeka::mymeka: türkçe konuusn nan :mymeka:kötükedihüso

hade hocam başlaaa sendee :lepi::roflol:

iyi be ne kiziyonuz.. wickelkommede alt degistirme dolabi( kullanamiyom cok yüksek diye) schlafsack te uyku tulumu indirimdeymiste oldumuu simdi..kaydirigubbakcemile3

ege pasa napiyoo edos? öp benim icin nilayin selami var deopuyorumnanaktan

kendi kendime gecicem, yeterim valla.:roflol::roflol:

sırnaşık şeysırnaşık şey

evet bi güzel elbiseler var kot yada fitiilli ( cord) 15€ dan basliyoo oda ici yok sadece askili elbisee.. o paraya c&a dan bi sürü sey alirim ben.. pazartesi gidicem bakiim bi.. bezlerde indirimdeydi ben almadim evde var diye.. bi bak istersen.

he sen bu nisanin oyuncagini nerden aldin kiz? ben bulamadim güzel bisey?

eliff nbr gııı gelimii 2.bebişşş delikafadulden
bol bol sağ sütleri nan bak 2.yide lazım olceekk delikafadulden

bana bak ziplicam simdi yanina heeee:mymeka:
benim icim icimi yiyo zati
ayin 15 inde falan test yapicam bakalim ne cikicak:çok üzgünüm:

ben herseyi giydiremiyorum ama korseden dolayi hatta aldigim pekcok kiyafeti badiyi bile giydiremiyorum, kot pantolonda etekte giydiremiyorummafoldumben
rahat seyler aliyorum o yüzden
bezler hep indirime giriyo yaa ben tomm dan aliyorum megapaket bu sabahta kaynanam geldi arkadasi kinderklinikte calisiyomus 4 paket 3 numrö pampers 15 € dedi ordan alicam baya bi gider bana..
nisa nin oyuncagi c&a da var güzeller babyone da var bide dm de var ama bir aldigini hep ayni yerden alman gerekiyo alistilarmi hep onu istiyolarmis

nolucak benim halim. kaynasin diye biberon koymustum ocaga, unutmusum.:çok üzgünüm: mutfaga birsey almaya gitmeseydim yanicakti.mafoldumben

besiginde yatiyoda yaa besigi sallicam yada kucakta uyutup yatircam..

salliyom mecburen yada kucakta uyutup koyuyorum besige.. kocis karismasa belki mizildana mizildana uyucakta.. al sunu kucagina uyut diyoo.. böylelikle düzeni kuramiyorum.. masallah nisa tek basina uyuyosa
dogru diyon emzirme yastigi iyi fikir deneyim bende..

benim kiz tv seyrederken sizdi gitti. gerci uyutmamaya calisiyordum ama cok tatli geldi heralde. azcik kestirsin bari.

masallah uyusun naz hanim.. ama tv izletme kücük bebeye..klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…