bi ayimiz kaldi bacim alistirmaya bak simdiden 3 aydan sonra hic alismaz diye korkuyom hic bekleme bence.. yalniz yatsinlar geceleri
o ne bacimfisfisfisevet merak ettim, bide schalf mchlaf cikti.kaydirigubbakcemile3
bende ingiliz dayanismasina gecicem.:roflol:
edoş he nan nasılda duydun alkisalkisalkis
ne alemde gız egemiz
yokmu iyi haber
elif ben wickelkommodeyi hic kullanmadim.. boyum yetismiyooo.. seninkidemi büyük o kadar.. onca hevesle aldim ama cok yükseek.. koltukta degistiriyom altini
bende ingiliz dayanismasina gecicem.:roflol:
bulursan birini gecersinkaydirigubbakcemile3
saaaaneeee... merakmi ettin:roflol::roflol:
yok gülüm yaa bunu müller diye bi oyuncak satan yer var ordan aldim 16€ya toysrusta baktim 20€ acikcasi ise yaramaz sandim ama mozartin müzigi diye kiydim paraya..bi kac güne belli olur ise yarayip yaramicagi,..
gece cok sükür pek bi sorunumuz yok bizim (masallah) ama kucakta uyuyoo iste tek sorun o simdilik.. c&a ya pazartesi gidicem bugün toysrus öyle bi kalabaliktiki beynim sulandi resmen.. güya bebek kiyafetlerinde %70 indirim varmis bi pijama aldim 3€ ya o kadar
küstürdün mü kiz kocayi sen gönlünü almasini bilirsin:jeyyar::jeyyar::jeyyar:kociş ben kesem dediydide izin vermediydim sen dikkat edemezsin diye de küstüydü bana
bende keserken baş parmağını acıttım kenarı kızardıydı bu sefer kociş daha da kızdı bağalmaz:
bana güvenmedin senide gördük diye
şimdide sen kes diyom kesmiyo :jeyyar:küsmüş bana
iş başa düşdü yine
kaydirigubbakcemile5alıman dayanışması:umursamaz:
wickelkommode alt degistirme dolabievet merak ettim, bide schalf mchlaf cikti.kaydirigubbakcemile3
hade hocam başlaaa sendee :lepi::roflol:
bende simdi sana yazicaktim, alttan bakip bakip niye yazmiyon diye.kaydirigubbakcemile3
teskur canim, gerci tahmin ettim ne olduklarini.zemuszemuswickelkommode alt degistirme dolabi
schlafscak uyku tulumu
baksa bilmek istedigin ne var dadlumzemuszemus
wannam odasina degilde.. benim odamdaki besiginde kendi basina uyusun diye cabaliyom.. odasinda yatmak icin erken zatii daha.. ama kucakta daha ne kadar uyucak.. uyuyoo yerine koyunca uyaniyoo bende inatla yataginda birakiyom.. dün bi zimpirti aldiydim onla uyudu bakalim bugün napicak..
üff tek elle yazmak ne zor is.. zilli haala kucagimda
:kedi: anama facebooka girmeyi öğretiyodumm kaydirigubbakcemile3
eliff nbr gııı gelimii 2.bebişşş delikafadulden
bol bol sağ sütleri nan bak 2.yide lazım olceekk delikafadulden
benimde tekrar kesmem lazim cesaret edemiyom
masallah boy olunca sorun olmuyoo tabii.. bi ara tabure koyim dedim kocis dalga gecti.. bende kullanmiyom orayi bu sefer cinleniyoo madem kullanmican ne diye aldirdin diyooo.. sanki gözümle görüp aldimkaydirigubbakcemile3
bi ayimiz kaldi bacim alistirmaya bak simdiden 3 aydan sonra hic alismaz diye korkuyom hic bekleme bence.. yalniz yatsinlar geceleri
:roflol::roflol:
wannam odasina degilde.. benim odamdaki besiginde kendi basina uyusun diye cabaliyom.. odasinda yatmak icin erken zatii daha.. ama kucakta daha ne kadar uyucak.. uyuyoo yerine koyunca uyaniyoo bende inatla yataginda birakiyom.. dün bi zimpirti aldiydim onla uyudu bakalim bugün napicak..
üff tek elle yazmak ne zor is.. zilli haala kucagimda
ahh canikom hafiften değişmeler başladı sanırım :lepi:
uyku düzeni oturuyo :Saruboceq::Saruboceq:
:mymeka::mymeka: türkçe konuusn nan :mymeka:kötükedihüso
hade hocam başlaaa sendee :lepi::roflol:
kendi kendime gecicem, yeterim valla.:roflol::roflol:
bende bakiimm toysrus a madem gerci orda indirim olsa bile önce zam yapiyler sonra indirim..c&a ya git schlafsacklar 12 ye 9 a falan var güzeller
küstürdün mü kiz kocayi sen gönlünü almasini bilirsin:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
kaydirigubbakcemile5
wickelkommode alt degistirme dolabi
schlafscak uyku tulumu
baksa bilmek istedigin ne var dadlumzemuszemus
eliff nbr gııı gelimii 2.bebişşş delikafadulden
bol bol sağ sütleri nan bak 2.yide lazım olceekk delikafadulden
ben herseyi giydiremiyorum ama korseden dolayi hatta aldigim pekcok kiyafeti badiyi bile giydiremiyorum, kot pantolonda etekte giydiremiyorummafoldumbenevet bi güzel elbiseler var kot yada fitiilli ( cord) 15€ dan basliyoo oda ici yok sadece askili elbisee.. o paraya c&a dan bi sürü sey alirim ben.. pazartesi gidicem bakiim bi.. bezlerde indirimdeydi ben almadim evde var diye.. bi bak istersen.
he sen bu nisanin oyuncagini nerden aldin kiz? ben bulamadim güzel bisey?
teskur canim, gerci tahmin ettim ne olduklarini.zemuszemus
ha, o ayri. seninle ayni yataktami yatiyor. bende 3. aya kadar odasina gecireyim diyorum ama geceleri uyaninca rahat oluyo hemen ilgilenmesi. belki yine 5. aya kadar beklerim. hem havalar biraz daha isinmis olur.
ben görüp boyumu deneyip aldim ama ben ve fatihten baska kimse degisemiyo altini herkese cok yüksek geliyo
sen besikte de mi sallayip uyutuyosun ben atiyorum icine tikiyorum agzina emzigi homurdana homurdana uyuyosallamayi cok nadir yapiyorumm..ayy masallahd eyem kizim anazara gelmesin
tek elle yazmaninda caresini buldum cicim pc karsinina gecip emzirme yastiginin üstünde yaitiriyorum nisayi kucagimda böylece hem bana yakin oluyo hemde uyuyo
benim kiz tv seyrederken sizdi gitti. gerci uyutmamaya calisiyordum ama cok tatli geldi heralde. azcik kestirsin bari.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?