2009 Kasm Anneleri

keçiboynuzunun kendisimi yoksa pekmezimi süt yapıyo kendisini pek sevmiyorum ama pekmezini yiyebilirim belki diye düşündüm.
çörek otunu öylece yiyeyimmi

günaydıııınnn
ay iznim 5 şubatta bitiyo raporla faln uzatcam ama o ara kayınvalidemler gelcekmiş dün onlar hazır burdayken bırakıp işe gitsem 1 hafta falan sonra mı rapor alsam diye düşündüm anam gece boyu bu düşünce yedi bitirdi beni yaa mafoldumben
bebişim de hissettimi nee anne beni bırakma der gibi koynumda uyuyoo şşimdii off yaaaa vazgeçtim o ara gitmekten bi rapor alırım 20 günlük sonra annem gelcek 15 gün o ara giderim sonra tekrar rapor izin falan 6 ay bi dolsun helee mafoldumben
yarın da aşılarımız var kontrolümüz var
rotayı da yaptırcam ben

spellcim ezanı sormuşsun valla benim babam olsaydı o okurdu ama yok mafoldumben kayınpeder de gelmedi zaten kocişim okudu ezanı 3 gün sonra da bi akraba var hoca onlar gelmişti o okudu dua falan etti mevlüt de yapmadık biz kimse yok zatiii

keçiboynuzunun kendisimi yoksa pekmezimi süt yapıyo kendisini pek sevmiyorum ama pekmezini yiyebilirim belki diye düşündüm.
çörek otunu öylece yiyeyimmi

kendisiymiş cnm ama yiyemiyosan kaynat suyunu iç pekmezide olur belki
çörek otunu yutacakmışsın onu tam bilmiyorum dereotu ye en basiti

ayyy canım ne zor gelecek sana şimdi işe başlamak başlarda biliyosun ben ağlıyordum ama artık zamanla insan alışıyo mecburuz ne yapalım
rotayı bende yaptırdım valla ilk dozunu ikinci dozunu 5. ayda yaptırın dedi bizim dr.muz

kendisiymiş cnm ama yiyemiyosan kaynat suyunu iç pekmezide olur belki
çörek otunu yutacakmışsın onu tam bilmiyorum dereotu ye en basiti

ayy evet canımya en basiti dereotuymuş severimde hem yerim bol bol limonlu limonlu.
inşallah sütüm yeniden düzelir yoksa çok üzülürüm çünkü gerçekten azaldı :çok üzgünüm:

cnm aktardan çörek otu yağı aldımdı 1 fincan ılık suya 3-4 damla damlatıyom bol dereoyu yiyom bi de eltim soğan suyu içmişti geçen hafta bi gün o gece göğsü şişti çok fazla süt dolmuşş bilg......
peki ateş yaptımı 2.ay aşıları ilk bebeğim çok korkuyorum ateş falan yaparsa die
yapmadı cnm ateş inş. size de yapmaz

hemen kocişi arıyorum şuanda çörek otu yağı siparişi için bu akşam başlıyorum.
dereotunada akşam başlayacağım.yalnız soğan suyu nasıl içiliyo onu anlamadım :bbo:

slm anişler gazmanlar ve gamaniyeleriniz nasıl ay benimki huysuzlanmaya başladı gene acaba amip geçmedimi akşam hiç durmadı devamlı ağladı fitilde verdim işe yaramadı anca 3 saat sonra yattı

ay benim kız da dün babası var diye bi güzel uyudu bu gün de sabah 6.30 da hortladı saat anca uyudu yaa hala kafaltı edemediiim

:kedi:günaydınlar
bugün cnm oğlum dayısıyla tanışcak
ancak gelebildi cnm kardeşim görevdeydi çoookk uzaklarda
çok mutluyumda paylaşayım dedim

gozun aydin canim.a.s.

bebeler buyudukçe anneci oluyo anne kimi seviosa onu sevio kimi sevmiosa ona pislik muamelesi yapiy bunu herkes biliy yane kabul etmek lazımki bebeler %99.9 oranla anne tarafını seviy :teytey::hooray::dance:

hah iste, hatun cozmus isi. kesinlikle dogru.:lepi:

biz ayin 20sinde yaptircaz.

rota virusu icin 140 dedi bizim dr.

canim, ise baslamak baslarda cok zor geliyor ama sonrasinda daha huzurlu ve mutlu oluyor insan. sonucta calisma hayatina alisik oldugumuz icin disari cikmak iyi geliyor insana. hem aksam eve dondugunde daha kaliteli zaman geciriyorsun bebeginle ozledigin icin.

benim oglum yasini doldurmadan ise donmustum ben. bakicak kimse olmayinca mecbur krese vermistim. oglus krese 1 haftada ben 1ayda alistim.

benim kızda bu gece çok yordu beni gece kaç kere kalktım walla hatırlamıyorum. ne gazmış bu bee, bitirdi beni. boyun fıtığım coştu sanırım kollarım kızı kaldırmıyo artık.. büyüsünler artık bi an önce 6 aylık olsunlar yaa...

ayy wannaaam allah razı olsun vallaa içimi rahatlattın yaa :1hug:
ben de düşünüyorum herkes çalışıyo bi şekilde alışılıyo diyee hayırlısı artık bakalımm

bu gece bebelerin masallahi varmis yine.kaydirigubbakcemile3

ayy wannaaam allah razı olsun vallaa içimi rahatlattın yaa :1hug:
ben de düşünüyorum herkes çalışıyo bi şekilde alışılıyo diyee hayırlısı artık bakalımm

canim, baslarda zor gelicek. ben 1 ay her gun agladim. ama sonrasinda baktim daha mutluyum. evden cikiyorum, insan icine karisiyorum. kendime zaman ayirabiliyorum, bende rahatladim. bu sefer tecrubeliyim artik, belki aglamam Naz'i birakinca.kaydirigubbakcemile3

ama 6 ay raporla filan idare edebilirsen et, ek gidalara falan gecince birakmasi daha rahat olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…