canım rota virüsü aşısını biz kendmizi eczaneden aldık sanırım 140 falandı
2. ay aşıları bizde ateş falan yapmadı çok şükür inşallah sizdede yapmaz.
ben dereotu yiyorum hem gaz içinde iyiymiş bide keçiboynuzu acayip süt yapıyomuş
yiyemiyorum ama kaynatıp içiyorum
beyaz üzüm,keçiboynuzu bide kuru kayısı şekersiz kaynatıp içiyom
çörek otunuda yutarsan bebeğin gaz problemi olmuyomuş
inşallah yapmaz haftaya perşembe hem kontrolümüz hem aşılarımız var
keçiboynuzunun kendisimi yoksa pekmezimi süt yapıyo kendisini pek sevmiyorum ama pekmezini yiyebilirim belki diye düşündüm.
çörek otunu öylece yiyeyimmi
günaydıııınnn
ay iznim 5 şubatta bitiyo raporla faln uzatcam ama o ara kayınvalidemler gelcekmiş dün onlar hazır burdayken bırakıp işe gitsem 1 hafta falan sonra mı rapor alsam diye düşündüm anam gece boyu bu düşünce yedi bitirdi beni yaa mafoldumben
bebişim de hissettimi nee anne beni bırakma der gibi koynumda uyuyoo şşimdii off yaaaa vazgeçtim o ara gitmekten bi rapor alırım 20 günlük sonra annem gelcek 15 gün o ara giderim sonra tekrar rapor izin falan 6 ay bi dolsun helee mafoldumben
yarın da aşılarımız var kontrolümüz var
rotayı da yaptırcam ben
spellcim ezanı sormuşsun valla benim babam olsaydı o okurdu ama yok mafoldumben kayınpeder de gelmedi zaten kocişim okudu ezanı 3 gün sonra da bi akraba var hoca onlar gelmişti o okudu dua falan etti mevlüt de yapmadık biz kimse yok zatiii
kendisiymiş cnm ama yiyemiyosan kaynat suyunu iç pekmezide olur belki
çörek otunu yutacakmışsın onu tam bilmiyorum dereotu ye en basiti
cnm aktardan çörek otu yağı aldımdı 1 fincan ılık suya 3-4 damla damlatıyom bol dereoyu yiyom bi de eltim soğan suyu içmişti geçen hafta bi gün o gece göğsü şişti çok fazla süt dolmuşş bilg......kıs ebisce az evvel bir topicte senin süt yapması için içtiğin bişey okudum kısss çörek otu yağı mı içiyon sen nan nası yapıyon hele banada söle sütüm yok dencek kadar azaldı çıkmıyo sinirden deliye dönmek üzereyim ya
yapmadı cnm ateş inş. size de yapmazpeki ateş yaptımı 2.ay aşıları ilk bebeğim çok korkuyorum ateş falan yaparsa die
cnm aktardan çörek otu yağı aldımdı 1 fincan ılık suya 3-4 damla damlatıyom bol dereoyu yiyom bi de eltim soğan suyu içmişti geçen hafta bi gün o gece göğsü şişti çok fazla süt dolmuşş bilg......
yapmadı cnm ateş inş. size de yapmaz
hemen kocişi arıyorum şuanda çörek otu yağı siparişi için bu akşam başlıyorum.
dereotunada akşam başlayacağım.yalnız soğan suyu nasıl içiliyo onu anlamadım :bbo:
taht mı alemsin kız wanna kaydirigubbakcemile3
:kedi:günaydınlar
bugün cnm oğlum dayısıyla tanışcak
ancak gelebildi cnm kardeşim görevdeydi çoookk uzaklarda
çok mutluyumda paylaşayım dedim
bebeler buyudukçe anneci oluyo anne kimi seviosa onu sevio kimi sevmiosa ona pislik muamelesi yapiy bunu herkes biliy yane kabul etmek lazımki bebeler %99.9 oranla anne tarafını seviy :teytey::hooray::dance:
ebisce 2. ay aşılarını ne zaman yaptırcan
bide sağlık ocağındamı yaptırcan
rota virüsü için ne karar verdiniz
biz çok kararsısız etrafımızda kimse yaptırmamış çoğunun haberi bile yok
günaydıııınnn
ay iznim 5 şubatta bitiyo raporla faln uzatcam ama o ara kayınvalidemler gelcekmiş dün onlar hazır burdayken bırakıp işe gitsem 1 hafta falan sonra mı rapor alsam diye düşündüm anam gece boyu bu düşünce yedi bitirdi beni yaa mafoldumben
bebişim de hissettimi nee anne beni bırakma der gibi koynumda uyuyoo şşimdii off yaaaa vazgeçtim o ara gitmekten bi rapor alırım 20 günlük sonra annem gelcek 15 gün o ara giderim sonra tekrar rapor izin falan 6 ay bi dolsun helee mafoldumben
yarın da aşılarımız var kontrolümüz var
rotayı da yaptırcam ben
spellcim ezanı sormuşsun valla benim babam olsaydı o okurdu ama yok mafoldumben kayınpeder de gelmedi zaten kocişim okudu ezanı 3 gün sonra da bi akraba var hoca onlar gelmişti o okudu dua falan etti mevlüt de yapmadık biz kimse yok zatiii
canim, ise baslamak baslarda cok zor geliyor ama sonrasinda daha huzurlu ve mutlu oluyor insan. sonucta calisma hayatina alisik oldugumuz icin disari cikmak iyi geliyor insana. hem aksam eve dondugunde daha kaliteli zaman geciriyorsun bebeginle ozledigin icin.
benim oglum yasini doldurmadan ise donmustum ben. bakicak kimse olmayinca mecbur krese vermistim. oglus krese 1 haftada ben 1ayda alistim.
ay benim kız da dün babası var diye bi güzel uyudu bu gün de sabah 6.30 da hortladı saat anca uyudu yaa hala kafaltı edemediiim
benim kızda bu gece çok yordu benigece kaç kere kalktım walla hatırlamıyorum. ne gazmış bu bee, bitirdi beni. boyun fıtığım coştu sanırım kollarım kızı kaldırmıyo artık.. büyüsünler artık bi an önce 6 aylık olsunlar yaa...
ayy wannaaam allah razı olsun vallaa içimi rahatlattın yaa :1hug:
ben de düşünüyorum herkes çalışıyo bi şekilde alışılıyo diyee hayırlısı artık bakalımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?