2009 Kasm Anneleri

buyuk sans olmus sizin icin, Insallah gozun arkada kalmaz. bakalim biz napicaz ise donerken.mafoldumben

ya annem babam hatta eşim bile bakacak olsa yine gözüm arkada kalır ama napalım başka çaremiz yok. çalışmak zorundayım...
ya ben sürekli kamerayla izleyim diyorum ama bakıcı ne düşünür bu konuda CADIARZU siz olsanız napardınız kızlar

kimse yokmalesef anneml var hasta eşimin terafıda sordukları yok

bir sure sonra paranoyak olursun. bebeginin bakiciyi sevip sevmedigini bir sure sonra anlarsin zaten. sevmedikleri insanda aglarlar, gitmek istemezler. bebegini cok yakin takip etmelisin. hem bakmaya kim gelirse gelsin bir sekilde kendi duzenini kurup o sekilde bakicak, aynen senin baktigin gibi bakmasi imkansiz.

ayy çok süper olmuş vallaaa
ben hiç araştırmadım düşünmediğim için eşim de bakıcıya nasıl güvencez diyo zaten
annem izmirde özel işi var bırakıp gelecek ama arada gidip işleri toparlamam gerek falan diyo kafamçokkarıştı o gidince nolcak bilmiyom o gidince kayınvalidem mi gelir nasıl olur ama şöyle yakında ii birini bulsam sabah bırakıp akşam alsam daha rahat olcak sanki

hepsi ayni canim. simdi ancak kucakta oyalaniyolar. biraz daha buyusunler, oyuncaklar falan dikkatlerini cekince daha az alirsin kucaga.

.
ay gıcık kapıom millete sen kuağa alıştırmışsın diyolar hemen bi kere görmeyle :mymeka:
hem alıştırırım size ne keyif benim keyfim zaten şurda 6 ay sonra öleyip durcam minnoşumuuu
buyuk sans olmus sizin icin, Insallah gozun arkada kalmaz. bakalim biz napicaz ise donerken.mafoldumben

kafamçokkarıştı

kızlaaar. bebeğinin uyumasını isteyen anneler. ayva yaprağı kaynatıp çay olarak içirebilirrsiniz. hem soğuk algınlığına öksürüğede doğal şifadır kendileri

kayınvalidem bakarken ağlayınca emzirirse diye korkuyom delikafadulden

mandalinanın gaz yapmadığını biliyom

ben gaz yapiyoo birde pisik yapiyo diye duydum.

ay gıcık kapıom millete sen kuağa alıştırmışsın diyolar hemen bi kere görmeyle :mymeka:
hem alıştırırım size ne keyif benim keyfim zaten şurda 6 ay sonra öleyip durcam minnoşumuuu

o kadar iste, sanki onlar tasiyo.klava:

ya kızlar benim klavyedeki z ve c harfi bazen basmıyo hızlı yazarken farketmiyom idare ediverin gaari

ya bacım elimde değil. benim sahiplenme duygum bi tuhaf işliyo. allam napcam ben. annem burdaydı. 40 çıkınca gitti. o bakıyodu ozaman. ben markete fln gidince bile koşa koşa gidip geliyodum lmaz: neyse alışcam bakalım başka çaremyok

wannaa okullar ne zaman tatil oluyoo kaynanamlar gelcekmiş o zaman

haziranin 18i diye biliyorum.

sahiplenme, hemde asiri sahiplenme bende de var. o kadar ki benim oglusun gobek bagi hala cuzdanimda duruyo, kizinkinide yanina koydum. tursularini kurcam benim cocuklarin.:roflol:

aslında kayınvalidenle aynı şehirdeyseniz ve senin istediğin gibi bakacaksa bebeğe
(sürekli 25 yıl önceki tecrübelerinden bahsetmemesi lazım) tabi akrabanın bakması daha iyi olabilir ama bizimkilerle aynı şehirde değiliz. kimsenin düzeni bozulsun istemiyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…