sanırım sütüm yapıyo :gitme:
ya ben öbür meyveler gaz yapar diye sadece muz yiyom. omu yapıyoki.
aklıma başka bişe gelmiyo. şimdi muzuda kestim. yemicem bakalım nolcak
buyuk sans olmus sizin icin, Insallah gozun arkada kalmaz. bakalim biz napicaz ise donerken.mafoldumben
sanırım sütüm yapıyo :gitme:
ya ben öbür meyveler gaz yapar diye sadece muz yiyom. omu yapıyoki.
aklıma başka bişe gelmiyo. şimdi muzuda kestim. yemicem bakalım nolcak
hepsi ayni canim. simdi ancak kucakta oyalaniyolar. biraz daha buyusunler, oyuncaklar falan dikkatlerini cekince daha az alirsin kucaga.
kaydirigubbakcemile3
dikkat et canim kendine. yok mu bir kac saat bebeye bakicak, azcik dinlensen.
ya annem babam hatta eşim bile bakacak olsa yine gözüm arkada kalır ama napalım başka çaremiz yok. çalışmak zorundayım...
ya ben sürekli kamerayla izleyim diyorum ama bakıcı ne düşünür bu konuda CADIARZU siz olsanız napardınız kızlar
bende sadece muz yiyorum. mandalina portakal yemek istiyorum.
ayy çok süper olmuş vallaaaaslında ben kara kara düşünyodum nerden bakıcı bulcam diye ama komşular bebeği görmeye gelince biri talip oldu bebeğime bakmaya. önce tamam demedim bi eşime sorayım dedim araştırdım fln herkes çok övdü ısrarla tavsiye ettiler kadını. hem aynı apartmanda oturuyoz. bu çok iyi oldu ya canım. çok dua etmiştim zaten bunun için mafoldumben
ay gıcık kapıom millete sen kuağa alıştırmışsın diyolar hemen bi kere görmeyle :mymeka:hepsi ayni canim. simdi ancak kucakta oyalaniyolar. biraz daha buyusunler, oyuncaklar falan dikkatlerini cekince daha az alirsin kucaga.
.
buyuk sans olmus sizin icin, Insallah gozun arkada kalmaz. bakalim biz napicaz ise donerken.mafoldumben
kimse yokmalesef anneml var hasta eşimin terafıda sordukları yok
mandalinanın gaz yapmadığını biliyom
ay gıcık kapıom millete sen kuağa alıştırmışsın diyolar hemen bi kere görmeyle :mymeka:
hem alıştırırım size ne keyif benim keyfim zaten şurda 6 ay sonra öleyip durcam minnoşumuuu
kızlaaar. bebeğinin uyumasını isteyen anneler. ayva yaprağı kaynatıp çay olarak içirebilirrsiniz. hem soğuk algınlığına öksürüğede doğal şifadır kendileri
kayınvalidem bakarken ağlayınca emzirirse diye korkuyom delikafadulden
bir sure sonra paranoyak olursun. bebeginin bakiciyi sevip sevmedigini bir sure sonra anlarsin zaten. sevmedikleri insanda aglarlar, gitmek istemezler. bebegini cok yakin takip etmelisin. hem bakmaya kim gelirse gelsin bir sekilde kendi duzenini kurup o sekilde bakicak, aynen senin baktigin gibi bakmasi imkansiz.
kayınvalidem bakarken ağlayınca emzirirse diye korkuyom delikafadulden
yanılmıyosam doktorum programında duymuştum.bide bebeğimin bikere burnu tıkanınca vermiştim. şimdi yapcam hem kendim içcem hem bebişime vercem bakalım uykuyada yarıyomu gerçektendenedin mi? ise yariyomu?
wannaa okullar ne zaman tatil oluyoo kaynanamlar gelcekmiş o zaman
ya bacım elimde değil. benim sahiplenme duygum bi tuhaf işliyo. allam napcam ben. annem burdaydı. 40 çıkınca gitti. o bakıyodu ozaman. ben markete fln gidince bile koşa koşa gidip geliyodumlmaz: neyse alışcam bakalım başka çaremyok
yanılmıyosam doktorum programında duymuştum.bide bebeğimin bikere burnu tıkanınca vermiştim. şimdi yapcam hem kendim içcem hem bebişime vercem bakalım uykuyada yarıyomu gerçekten
ayy çok süper olmuş vallaaa
ben hiç araştırmadım düşünmediğim için eşim de bakıcıya nasıl güvencez diyo zaten
annem izmirde özel işi var bırakıp gelecek ama arada gidip işleri toparlamam gerek falan diyo kafamçokkarıştı o gidince nolcak bilmiyom o gidince kayınvalidem mi gelir nasıl olur ama şöyle yakında ii birini bulsam sabah bırakıp akşam alsam daha rahat olcak sanki
ay gıcık kapıom millete sen kuağa alıştırmışsın diyolar hemen bi kere görmeyle :mymeka:
hem alıştırırım size ne keyif benim keyfim zaten şurda 6 ay sonra öleyip durcam minnoşumuuu
kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?