2009 Kasm Anneleri

benim gazmana

ne gaz damlası
ne rezene çayı
ne anason çayı
ne fitil
ne calpol

heç biri bu oğlanı uyutmadı
ne acayip bi bünyeymiş annamadım yaw

hemen kocişi arıyorum şuanda çörek otu yağı siparişi için bu akşam başlıyorum.
dereotunada akşam başlayacağım.yalnız soğan suyu nasıl içiliyo onu anlamadım :bbo:
cnm 1 adet soğanı soymuş 4 e bölüp kaynatmış 10 dk suyunu içmişş kaynatırken suyuna kimyon atarsan gaz yapmaz derler ama bilmiiimm

soğan suyu gaz yapmaz mı

aman ne kiymetli babalari var di mi? babaya agular, gulucukler, baba olunca uyumalar. analara dusman bu kizlar.klava:
ay sormaa yaa bana gıcık hanfendi kaydirigubbakcemile3
ben de öyle planlıyorum inş. 6 ay geçsin bakalım

slaam 3 aylık anne kaydirigubbakcemile2

aynen canım benim gazmaniyede aynı fitilde işe yaramı senin saydıklarının hepsi

aslında anasonu heç vermeyecedim hiç taraftar değeldim ama o kaaa bunaldımki onuda denedim yok yok yok bünyesimi kuvvetli fayda etmi gııı
eğer bu aşı da ateşi çıkarsa ne halt edecem fayda etmiler
kız belki aşıda ateş yapmaz he baksana okaaa kuvvetli bünyeye mantıken ateş olmaması lazım
aksi halde yandığımın resmidir:1no2::1no2:

ben kacayım bari benm minnos uyandı herkes kendine ve bebeklerine ii baksın

selm hatınlaa. nasılsınız bakalım. ben çook fenayım. 2 gündür oğlumun karnı davul gibi. gaz dolu. ay napcam bilmiyoom. çok huzursuz ya yavrum

benim bücür iki buçuk aylık oldu ama hala kakası sıvı acaba bi sorunmu var sizinde öylemi yani bu normalmi.arada günde bir veya iki defada mama veriyorum.birde yanağının içinde sağ tarafında küçücük beyaz bir leke var aft gibi görünüyor ama tamda afta benzemiyor.sizce ne olabilir.ama iştah yada emmesinde falan bi sıkıntı yok

boncukx benimkininde tam tersi çok kaı kakası. 5 6 günde bi fitille yaptırıyorum. dün yaptırdık. öyle yorgun düştüki bebeğim. demekki bu bebeklerin hepsi farklı. bizde bunu bi soralım doktora. ama günde 2 3 defa yapanda 10 günde bir yapanda normal diyolar ama bebeğim çok sıkıntı çekiyo

valla boncukcum bizimki de sıvı süt aldıı sürece öle olcak diye biliyom ben
mama vermiyom hiç ama sıvımsı yani
ben de ishal olsa nerden anlıcaz onu merak ediyom
ağzındaki de pamukçuk olmasın canım karbonatlı suyla silsene
biz de yarın dra gidiyoz ben de sorcam bakalım şu kaka çok kafa karıştırıcı bişey yaaa

slm darksea sana bişey sorcam yaa sen bakıcı ayarladım demişsin yaa nerden buldun güvenebileceğin birini benim annem gelcek ama arada gitmem gerek falan diyo acaba ben de bi bakıcı mı ayarlasam çocuğun düeni olmıcak öbür türlü

selm hatınlaa. nasılsınız bakalım. ben çook fenayım. 2 gündür oğlumun karnı davul gibi. gaz dolu. ay napcam bilmiyoom. çok huzursuz ya yavrum
hoşgeldin canım bizimkininde karnından gurul gurul sesler çıkıyo bacım

aft ne bacım :uhm:
beyaz lekjelerin pamukçuk olduğunu bilim ama omudur acaba
ek mama verince kakasının değiştiğini sanıyordum değişmemdimi

ek olarak bişe verinmi bebeye bacım:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…