günaydın millet nasıl gdiyor günler
cnm 1 adet soğanı soymuş 4 e bölüp kaynatmış 10 dk suyunu içmişş kaynatırken suyuna kimyon atarsan gaz yapmaz derler ama bilmiiimmhemen kocişi arıyorum şuanda çörek otu yağı siparişi için bu akşam başlıyorum.
dereotunada akşam başlayacağım.yalnız soğan suyu nasıl içiliyo onu anlamadım :bbo:
soğan suyu gaz yapmaz mı
hep ayni.akannehir
ay sormaa yaa bana gıcık hanfendi kaydirigubbakcemile3aman ne kiymetli babalari var di mi? babaya agular, gulucukler, baba olunca uyumalar. analara dusman bu kizlar.klava:
ben de öyle planlıyorum inş. 6 ay geçsin bakalımcanim, baslarda zor gelicek. ben 1 ay her gun agladim. ama sonrasinda baktim daha mutluyum. evden cikiyorum, insan icine karisiyorum. kendime zaman ayirabiliyorum, bende rahatladim. bu sefer tecrubeliyim artik, belki aglamam Naz'i birakinca.kaydirigubbakcemile3
ama 6 ay raporla filan idare edebilirsen et, ek gidalara falan gecince birakmasi daha rahat olur.
selam kızlarrr
benim gazmana
ne gaz damlası
ne rezene çayı
ne anason çayı
ne fitil
ne calpol
heç biri bu oğlanı uyutmadı
ne acayip bi bünyeymiş annamadım yaw
aynen canım benim gazmaniyede aynı fitilde işe yaramı senin saydıklarının hepsi
hoşgeldin canım bizimkininde karnından gurul gurul sesler çıkıyo bacımselm hatınlaa. nasılsınız bakalım. ben çook fenayım. 2 gündür oğlumun karnı davul gibi. gaz dolu. ay napcam bilmiyoom. çok huzursuz ya yavrum
benim bücür iki buçuk aylık oldu ama hala kakası sıvı acaba bi sorunmu var sizinde öylemi yani bu normalmi.arada günde bir veya iki defada mama veriyorum.birde yanağının içinde sağ tarafında küçücük beyaz bir leke var aft gibi görünüyor ama tamda afta benzemiyor.sizce ne olabilir.ama iştah yada emmesinde falan bi sıkıntı yok
boncukx benimkininde tam tersi çok kaı kakası. 5 6 günde bi fitille yaptırıyorum. dün yaptırdık. öyle yorgun düştüki bebeğim. demekki bu bebeklerin hepsi farklı. bizde bunu bi soralım doktora. ama günde 2 3 defa yapanda 10 günde bir yapanda normal diyolar ama bebeğim çok sıkıntı çekiyo
benim gazmana
ne gaz damlası
ne rezene çayı
ne anason çayı
ne fitil
ne calpol
heç biri bu oğlanı uyutmadı
ne acayip bi bünyeymiş annamadım yaw
ayyy ne kotu. benim kiz gece 8 sabah 8 uyuyo. hic aglamiyo, gazi da yok derrrrrrmmiiiiisssiimmmmmm.akannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?