2009 Kasm Anneleri

busecim mama verincede değişmiyo yine aynı.pamukcuk dile falanda yayılırmış araştıdım da bide iştah kaybı huzursuzkluk falan yaparmış.her ikiside yok allaha şükür.

valla bacım ne biliyim bünyeler bu ka kuvetliyeken ateşi atlatırlar mı blmiyim of ya ne zaman geçecek bunlar ya o huysuzlanırken bende sinirleniyom

geceleri soyle 12 saat uyutacak, zarari olmayan bir surup veya fitil olsada her gece versek.kafamçokkarıştı

of ya bir yemeğe bakem dedim kıyameti kopardı salamadım diye.yemeğide ne zorlukla ocağın üstüne bıraktım yakında akıl hastanesini boylyacam sinir sitemlerim çökmüş durumda ya banyo yapamıyom ya inanırmısınız

busecim mama verincede değişmiyo yine aynı.pamukcuk dile falanda yayılırmış araştıdım da bide iştah kaybı huzursuzkluk falan yaparmış.her ikiside yok allaha şükür.
yine sıvı veriyosun ama demi yani süt öle olunca kaka değişmeyebilir kaşık maması katı olduğu için o zaman değişir bence

ay yaramı oldu acep yanağı hani böle beyaz delikli yaralar olur yaa
doktora sorarsın bacım
valla bacım ne biliyim bünyeler bu ka kuvetliyeken ateşi atlatırlar mı blmiyim of ya ne zaman geçecek bunlar ya o huysuzlanırken bende sinirleniyom
atlatsınlar bence okaa şeyler yaramise ateşde olmayı versin bari demi
ben bugece 4 e kaaa ben tuttum sonra kocişe verdim artık duvarlara tuta tuta gezim bayılacamakannehirakannehir

ya bana da gelen giden sen kucağa alıştırmışın diyip duruyo deli oluyom yaa benneyaptımki
ne ara alıştı noldu ben de annamadım vallaaa
uyandıktan sonra max bi yarım saat güzel geçiyo gülücükler falan ondan sonra basıyo yayagarayı kucakta mı gezecek napacak annamıyom valla kucakta geince ii durunca yok oturunca yok akannehir
noldu bu velede yaa

duzelme universiteye gittiklerinde olur ancak.:roflol:
ne deyon gııı
o amanda bulurlar birer manita bizi bırakırlar :roflol::roflol:
geceleri soyle 12 saat uyutacak, zarari olmayan bir surup veya fitil olsada her gece versek.kafamçokkarıştı
anam bana bi gece bile yeter enerji toplasam yaaaaa

inanırım hacii inanırıma.sa.s

gülüm 4 gündür ayağı kalkıyom başım döni sanki ev üstüme geli gecen akşam mutfağa gittim odaya geri dönemdim mutfaktaki tezgahı tutum eşimi çağırıdm yere bile oturamıyordum çok kötü oldum

inanirim canim, 10dk banyoya girmek buyuk luks oldu valla.akannehir

çarşamba günü gidince söyleyeyim dok uyku ilacı yok mu deyü

yokmus oyle bir ilac canim ama sen yinede sor.

aslında ben kara kara düşünyodum nerden bakıcı bulcam diye ama komşular bebeği görmeye gelince biri talip oldu bebeğime bakmaya. önce tamam demedim bi eşime sorayım dedim araştırdım fln herkes çok övdü ısrarla tavsiye ettiler kadını. hem aynı apartmanda oturuyoz. bu çok iyi oldu ya canım. çok dua etmiştim zaten bunun için mafoldumben

sadece rezene çayı veriyorum. hemşire bi arkadaş gördü dün kaka yaptırırken. zeytinyağı ver hergün düzenli olarak dedi
yaaaa o zman sütünmü yapii o kakayı öle:uhm:
he vallaha bacım benimde başım döniiii :1no2:
sanki anason işemi yarii gıııı verse de uyumi vermesede
inanirim canim, 10dk banyoya girmek buyuk luks oldu valla.akannehir
hee gııııııııı öle vallaha amma lüks yaşşik haaaa:roflol::roflol:

yokmus oyle bir ilac canim ama sen yinede sor.

öle bi laç olsada vermezki doktorlar

hepsi ayni canim. simdi ancak kucakta oyalaniyolar. biraz daha buyusunler, oyuncaklar falan dikkatlerini cekince daha az alirsin kucaga.

ne deyon gııı
o amanda bulurlar birer manita bizi bırakırlar :roflol::roflol:

kaydirigubbakcemile3

dikkat et canim kendine. yok mu bir kac saat bebeye bakicak, azcik dinlensen.

buyuk sans olmus sizin icin, Insallah gozun arkada kalmaz. bakalim biz napicaz ise donerken.mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…