aslında anasonu heç vermeyecedim hiç taraftar değeldim ama o kaaa bunaldımki onuda denedim yok yok yok bünyesimi kuvvetli fayda etmi gııı
eğer bu aşı da ateşi çıkarsa ne halt edecem fayda etmiler
kız belki aşıda ateş yapmaz he baksana okaaa kuvvetli bünyeye mantıken ateş olmaması lazım
aksi halde yandığımın resmidir:1no2::1no2:
bende accık düzelme vardır di,ye bi umut sorduydum haciii emme ve lakin bende ayniiiiiiiiiiiii
şaftıma kaydiiiiiiiiiiiiii-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
ayyy ne kotu. benim kiz gece 8 sabah 8 uyuyo. hic aglamiyo, gazi da yok derrrrrrmmiiiiisssiimmmmmm.akannehir
de kız de valla anca onu ben hayal edbilirim ah uyusada
yine sıvı veriyosun ama demi yani süt öle olunca kaka değişmeyebilir kaşık maması katı olduğu için o zaman değişir bencebusecim mama verincede değişmiyo yine aynı.pamukcuk dile falanda yayılırmış araştıdım da bide iştah kaybı huzursuzkluk falan yaparmış.her ikiside yok allaha şükür.
atlatsınlar bence okaa şeyler yaramise ateşde olmayı versin bari demivalla bacım ne biliyim bünyeler bu ka kuvetliyeken ateşi atlatırlar mı blmiyim of ya ne zaman geçecek bunlar ya o huysuzlanırken bende sinirleniyom
geceleri soyle 12 saat uyutacak, zarari olmayan bir surup veya fitil olsada her gece versek.kafamçokkarıştı
ek olarak bişe verinmi bebeye bacım:uhm:
ne deyon gıııduzelme universiteye gittiklerinde olur ancak.:roflol:
anam bana bi gece bile yeter enerji toplasam yaaaaageceleri soyle 12 saat uyutacak, zarari olmayan bir surup veya fitil olsada her gece versek.kafamçokkarıştı
of ya bir yemeğe bakem dedim kıyameti kopardı salamadım diye.yemeğide ne zorlukla ocağın üstüne bıraktım yakında akıl hastanesini boylyacam sinir sitemlerim çökmüş durumda ya banyo yapamıyom ya inanırmısınız
yine sıvı veriyosun ama demi yani süt öle olunca kaka değişmeyebilir kaşık maması katı olduğu için o zaman değişir bence
ay yaramı oldu acep yanağı hani böle beyaz delikli yaralar olur yaa
doktora sorarsın bacım
atlatsınlar bence okaa şeyler yaramise ateşde olmayı versin bari demi
ben bugece 4 e kaaa ben tuttum sonra kocişe verdim artık duvarlara tuta tuta gezim bayılacamakannehirakannehir
çarşamba günü gidince söyleyeyim dok uyku ilacı yok mu deyü
of ya bir yemeğe bakem dedim kıyameti kopardı salamadım diye.yemeğide ne zorlukla ocağın üstüne bıraktım yakında akıl hastanesini boylyacam sinir sitemlerim çökmüş durumda ya banyo yapamıyom ya inanırmısınız
çarşamba günü gidince söyleyeyim dok uyku ilacı yok mu deyü
aslında ben kara kara düşünyodum nerden bakıcı bulcam diye ama komşular bebeği görmeye gelince biri talip oldu bebeğime bakmaya. önce tamam demedim bi eşime sorayım dedim araştırdım fln herkes çok övdü ısrarla tavsiye ettiler kadını. hem aynı apartmanda oturuyoz. bu çok iyi oldu ya canım. çok dua etmiştim zaten bunun için mafoldumbenslm darksea sana bişey sorcam yaa sen bakıcı ayarladım demişsin yaa nerden buldun güvenebileceğin birini benim annem gelcek ama arada gitmem gerek falan diyo acaba ben de bi bakıcı mı ayarlasam çocuğun düeni olmıcak öbür türlü
yaaaa o zman sütünmü yapii o kakayı öle:uhm:sadece rezene çayı veriyorum. hemşire bi arkadaş gördü dün kaka yaptırırken. zeytinyağı ver hergün düzenli olarak dedi
he vallaha bacım benimde başım döniiii :1no2:gülüm 4 gündür ayağı kalkıyom başım döni sanki ev üstüme geli gecen akşam mutfağa gittim odaya geri dönemdim mutfaktaki tezgahı tutum eşimi çağırıdm yere bile oturamıyordum çok kötü oldum
sanki anason işemi yarii gıııı verse de uyumi vermesedesakın ha zaten anason veriyon diye kızıyom sanaklava: klava:
biraz güçlü ol önce kendini sakinleştir. bu durumda olanın bitek sen olmadığını düşün birde kızını kokla.
yılgınlık yok:1hug:
inanirim canim, 10dk banyoya girmek buyuk luks oldu valla.akannehir
hee gııııııııı öle vallaha amma lüks yaşşik haaaa:roflol::roflol:
yokmus oyle bir ilac canim ama sen yinede sor.
ya bana da gelen giden sen kucağa alıştırmışın diyip duruyo deli oluyom yaa benneyaptımki
ne ara alıştı noldu ben de annamadım vallaaa
uyandıktan sonra max bi yarım saat güzel geçiyo gülücükler falan ondan sonra basıyo yayagarayı kucakta mı gezecek napacak annamıyom valla kucakta geince ii durunca yok oturunca yok akannehir
noldu bu velede yaa
ne deyon gııı
o amanda bulurlar birer manita bizi bırakırlar :roflol::roflol:
gülüm 4 gündür ayağı kalkıyom başım döni sanki ev üstüme geli gecen akşam mutfağa gittim odaya geri dönemdim mutfaktaki tezgahı tutum eşimi çağırıdm yere bile oturamıyordum çok kötü oldum
aslında ben kara kara düşünyodum nerden bakıcı bulcam diye ama komşular bebeği görmeye gelince biri talip oldu bebeğime bakmaya. önce tamam demedim bi eşime sorayım dedim araştırdım fln herkes çok övdü ısrarla tavsiye ettiler kadını. hem aynı apartmanda oturuyoz. bu çok iyi oldu ya canım. çok dua etmiştim zaten bunun için mafoldumben
yaaaa o zman sütünmü yapii o kakayı öle:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?