hade ben kaçtımm canlarımm opuyorumnanaktan
bu arada selam hatunlar daldım içeri birden nediniz
ben çok üzgünüm bebemin sesi kısıldı içim parçalanii onu öle ağlarken gördümmü:çok üzgünüm:senağlamasenağlama
sesimi kısıldı niye kız noldu bebene
git bakalim, gozumuz yok.:gitme:
niyeki, cok aglamaktan mi?
sanırım ağlamaktan oldu yaaa öööffff onu öle görünce yüreklerim parçalaniiiii
senağlamasenağlama
yazik ama iyi tarafindan bak. en azindan sabaha kadar sessiz gezersiniz bu gece.:sinifsinif:
slm hatunlar
ya acaba ben kafayımı yiyorum oğlumun kusmukla karışık kokusu bile bana misler gibi geliyokaydirigubbakcemile3
annelik ne güzel bişeymiş annemi şimdi anlıyorum
kız delimisin o kısık sesle ağlayınca daha beter zorlanii bacım ağlaması durmiki yine ağlıyo ama kısık sesle zorlanırcasına
memnunum hacı ama fatom da dooru diyo vallaadamım ya sen şu slingten harbi memnun kaldın mı gı bak referans olursan alacum bende
sağol canıımm kaydirigubbakcemile2Kartanesi canım hadi geçmiş olsun kalçası düzelmiş maşallah kızıma nazar değmesin.
.
karakiz, kiyamam duruya. niye oyle bagirdiki? ruyami gordu acaba? bol bol oku canim.
slm hatunlar
ya acaba ben kafayımı yiyorum oğlumun kusmukla karışık kokusu bile bana misler gibi geliyokaydirigubbakcemile3
annelik ne güzel bişeymiş annemi şimdi anlıyorum
memnunum hacı ama fatom da dooru diyo valla
daha bi kere çıktık bi de bu haftasonu gidelim diyoz
onu 3-5 kere kullanana kaa dana gibi olcaklar zor taşıncak gerçi oturtmuş o artiz milleti bebelerini belki ölede kullanılır ama o zamanlar artık puset kullanırız heralde
sanırım ruya gördu nası bır ruyaysa artık yavrum o kadar kokrtu.
ay valla ahanda bende öyleyım bır guzel kokuyo bana kaydirigubbakcemile3
ya bide bu dönemde bebeğinizle uyku dışında neler yapıyosunuz ben onunla hep ilgilenmeliymişim gibi geliyo yani kendi yatağında bakındığı zaman bile bişeyler yapmalıyım gibi geliyo zaten akşama kadar eymenle konuşmaktan belli bir yerden sonra saçmalamaya başlıyorumkaydirigubbakcemile3
nan cerenimooo nere gittinn
senin kıza kan sayımı idrar tahlili falan mı yaptılar gıı akannehir
bu sefer profa gittim inceledi baya bi ama heç öle şeyler yapmadılaar
ya bide bu dönemde bebeğinizle uyku dışında neler yapıyosunuz ben onunla hep ilgilenmeliymişim gibi geliyo yani kendi yatağında bakındığı zaman bile bişeyler yapmalıyım gibi geliyo zaten akşama kadar eymenle konuşmaktan belli bir yerden sonra saçmalamaya başlıyorumkaydirigubbakcemile3
o profun inceledigi kadar bende incelerdim.kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?