2009 Kasm Anneleri

slm hatunlar
ya acaba ben kafayımı yiyorum oğlumun kusmukla karışık kokusu bile bana misler gibi geliyokaydirigubbakcemile3
annelik ne güzel bişeymiş annemi şimdi anlıyorum

slm hatunlar
ya acaba ben kafayımı yiyorum oğlumun kusmukla karışık kokusu bile bana misler gibi geliyokaydirigubbakcemile3

oyledir annelik. igrenc ama ben oglumun ayaklarini koklamayi kizim dogunca biraktim. artik kizimin eksi ayaklarini koklayip ohhh mis gibi diyorum.kaydirigubbakcemile3

kız delimisin o kısık sesle ağlayınca daha beter zorlanii bacım ağlaması durmiki yine ağlıyo ama kısık sesle zorlanırcasına

yazik yavruya be.

adamım ya sen şu slingten harbi memnun kaldın mı gı bak referans olursan alacum bende
memnunum hacı ama fatom da dooru diyo valla
daha bi kere çıktık bi de bu haftasonu gidelim diyoz
onu 3-5 kere kullanana kaa dana gibi olcaklar zor taşıncak gerçi oturtmuş o artiz milleti bebelerini belki ölede kullanılır ama o zamanlar artık puset kullanırız heralde
Kartanesi canım hadi geçmiş olsun kalçası düzelmiş maşallah kızıma nazar değmesin.
.
sağol canıımm kaydirigubbakcemile2

karakiz, kiyamam duruya. niye oyle bagirdiki? ruyami gordu acaba? bol bol oku canim.

sanırım ruya gördu nası bır ruyaysa artık yavrum o kadar kokrtu.

slm hatunlar

ay valla ahanda bende öyleyım bır guzel kokuyo bana kaydirigubbakcemile3

kangurular, slingler uzun sure kullanim icin degil zaten. minicik bebeyken bile bi sure sonra insanin omuzlari, sirti agriyor. en iyisi puset, at icine, aksama kadar dolas.zemuszemus

sanırım ruya gördu nası bır ruyaysa artık yavrum o kadar kokrtu.

ay valla ahanda bende öyleyım bır guzel kokuyo bana kaydirigubbakcemile3

ya bide bu dönemde bebeğinizle uyku dışında neler yapıyosunuz ben onunla hep ilgilenmeliymişim gibi geliyo yani kendi yatağında bakındığı zaman bile bişeyler yapmalıyım gibi geliyo zaten akşama kadar eymenle konuşmaktan belli bir yerden sonra saçmalamaya başlıyorumkaydirigubbakcemile3

nan cerenimooo nere gittinn
senin kıza kan sayımı idrar tahlili falan mı yaptılar gıı akannehir
bu sefer profa gittim inceledi baya bi ama heç öle şeyler yapmadılaar

bununla ilgili konu acmisti biri ama kimse yazmamis. uyanikken zaten ilgi istiyorlar, kendi basina 5dk dursa basiyor yaygarayi, resmen bende burdayim diyo.kaydirigubbakcemile3

valla önceden kendi kendine bakınıyodu da artık ilgi istiyo zaten illa konuşcann
jimnastik yaptırıyom bazen
mutfağa alıyom yaptıım yemekleri annatıyom bazen yemek işini kurtarmış oluyoz ama hanfendinin keyfi yerindeyse kaydirigubbakcemile3 bulaşık makinasını yerleştirirken neyi nereye koycanı öğretiyom yakında ona yaptırcam da :roflol:

canım bazen bende konuşacak bişi bulamıyorum ve araya hemen Masal kitabımız giriyo kurtarıcımız tabi dr muz bize kitabı gözlerinin içine bakarak tane tane anlaşılır bir şekilde okuyun demişti bende öyle yapıyorum he bıde su sıralar bababababab dedirtmeye çalışıyorum henüz demedi ama bende bu azım varken garanti söyler benım kızım e Agu diyo sırada bababababa demesi kaldı ama ben babababab dedikçe o sevinçten heyecandan kımıl kımıl oluyo kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…