2009 Kasm Anneleri

he valla uyduruk masal anlatmamak lazım
hemen anlarlar hatta arasında en çok duymak istedikleri cümleler bile oluyo
özellikle onları tekrarlamamızı istiyorlar şimdiden başlamak lazım ben şuan hep konuşuyom sadece
oda dinliy bir ara masasla başlım en iyisi

karakızım arayan benim gördüğüm kardeşindi dimi:roflol:
kız öp benim için onu olurmu.hiç güleceğim yoktu valla
masal ney okuma tamam istemim deseydin gız çıldırtır bu kız adamı

evet canım ahanda o kardeşim he bu arada kendisi artıkın hamile allahın izni ile inşallah sağlıcakla kucağına alır bebişini bol bol dua ediyoruz ona biliyorsun daha önce bir bebeği kalbi durmuştu hamileliğinde.

uydururken ne uydurduguna dikkat edicen, unutmiycan.:roflol:

kıslarr yarın izin günüm bebisimle bol bol vakit geçiririz inşallah
ha şu zeytin karusuna gidem dedimde oda grip olmuş o yüzden gitmem bu karunun evine kaydirigubbakcemile3

bebislere ayni seyi okumak gerekiyormus. ayni seyi duymaktan hoslaniyorlarmis. buyuduklerinde her gece farkli kitap okuycan.
tamam örtmeniiim
o zaman ben şu kavun karpuzu okuyam her gece :roflol:
cocuun psikolojisi bozulsun
kıslarr yarın izin günüm bebisimle bol bol vakit geçiririz inşallah
ha şu zeytin karusuna gidem dedimde oda grip olmuş o yüzden gitmem bu karunun evine kaydirigubbakcemile3

canım sen süt izinlerini nasıl kullanıyoon?haftada bir günmü?

kıslar ben süt sağmıştım
dolapta kaç gün saklanıodu ben 8 gün die biliorum
doğrumudur benim 5 gün oldu yarın dışarı çıkıciiiiz
ona göre o sütü vericiğim

tamam örtmeniiim

canım sen süt izinlerini nasıl kullanıyoon?haftada bir günmü?

ben haftada 1 gün kullanıyorum böyle çok iyi oluyo hem hastaneye dr a kontrole falan giderken ekstradan izin almama gerek kalmıyo o hafta eger kontrolum varsa iznimi o gune kullanıyorum

kıslar ben süt sağmıştım
dolapta kaç gün saklanıodu ben 8 gün die biliorum
doğrumudur benim 5 gün oldu yarın dışarı çıkıciiiiz
ona göre o sütü vericiğim
kuzum ben buzdolabında 24 saat buzlukta 6 ay diye biliyom dr öle demişti
ben haftada 1 gün kullanıyorum böyle çok iyi oluyo hem hastaneye dr a kontrole falan giderken ekstradan izin almama gerek kalmıyo o hafta eger kontrolum varsa iznimi o gune kullanıyorum

mantıklıymış yaa yoksa erken çıkmak pek mantıklı olmıcak yollarda geçcek zaman

tamam örtmeniiim

sen adam gibi bi kitap al onu oku yoksa senin kizin psikolojisini asla toplayamazsin.:roflol:

boyle tek gun olabiliyosa iyiymis. bende ise donunce 1 gune toplayip isteyim bari. tabi verirlerse.

selcen nettin gııı doktorda nasılmış beray kalçası felan gelişimi iyimi ek gıda gereklimi bütün sorularıma cevap ver hacı:roflol:

fatom kalçası düzelmiiiş kaydirigubbakcemile5
ek gıda gerekli değil
çok kilo almamış gerçi 800 gr almış dr normal dedii
boyu da çok uzamamış bu sefer gıı senin oğlanı beklii kaydirigubbakcemile3
5200 gr 60 cm olmuş

selam ben geldım
walla oglum rekor kırdı bugun hala uyuyo arada uyanıyo ama olsun
utumu yaotım yemeklerı yaptım komposto yaptım ohh
sız nasılsınız

kartenesi maşallah kızına ama daha tombiş görünüyor kızın benim oglanda 10 önce 4500 du benımkıde göstermıyo yüzü minyon seninkinin yanakları cok şeker ya

ha bu arada fatos emzık buldu kocam
walla tuttu sıpa ama agzıma aldımda kotu bı tadı war ıkı kere kaynattım ama ınsanın dılınde puturlu bı tat kalıyo sankı ama oglum keyıfle aldı gıbı
uyuyo sımdı uyanınca denıycez bakalım
bıde kollarının altı pısmıs ya
sıldım krem surdum acep ondan mı huzursuz bu sıpa ya

kartenesi maşallah kızına ama daha tombiş görünüyor kızın benim oglanda 10 önce 4500 du benımkıde göstermıyo yüzü minyon seninkinin yanakları cok şeker ya
sorma yaa yanaklar yüzünden şişko gözüküyo kızım kaydirigubbakcemile3
zayıf aslında delikafadulden

oo emziği almış gözün aydııın
ay benimki uyuyo ben gidip eccük kestirsem mi oof bissürü de işim var aslında yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…