2009 Kasm Anneleri

MAŞALLAH MAŞALLAH EVET DAHA İRİ GÖRİNİ KIZIN BEKLESİN BENİM OĞLANI ÖLE OLURMU KIZLAR UZUN ERKEKLER KISA OLMAZ OTURSUN ACCIK OTURDUĞU YERDE DU BAKEM BİZİM OĞLAN YARIN BOYU NE ÇIKACAK DURUMA GÖRE BERAYIN UZAMASINA İZİN VERİRİK:roflol::roflol::roflol:

nan cerenimooo nere gittinn
senin kıza kan sayımı idrar tahlili falan mı yaptılar gıı akannehir
bu sefer profa gittim inceledi baya bi ama heç öle şeyler yapmadılaar

canım ben gaz sancıları duzelmeye başlamıştı son 3 gündür yine çok kötü kıvranıyo didim idrar yolu enfeksiyonuna bi bakalım dedi
elleri ve ayakları hep soğuk oda ısısı 22 derece üstünüde ii giydiriom ısınmıyo dedim kan sayımıda onun için yapıldı
bayaada bi didik didik incelediii döt deliine kaa baktı nan makatı darmış bizimkinin akannehirakannehirakannehir

:roflol::roflol::roflol::roflol:

ben ogluma gece yatarken keloglan masali uydurmustum, her gece ayni seyi anlatiyordum. bir sure sonra farkli birsey soyledigimde oyle degildi diye beni duzeltmeye baslamisti. demek ki her kelimeyi cok dikkatle dinliyolar.

ayhhhhh kesinlikle bende abimin veletlerinde çok çektim bu durumdan
bide bizimkiler çizgi filmleri masal halinde anlatmamı istiolardı shrek buz devri garfield gündüz çizgi filmini izlioduk gece masal olarak annatıyodum :roflol::roflol::roflol:

aa aynı kilodalar gııııııııı kaydirigubbakcemile5
benimki boydan 2 cm kıt sadece kaydirigubbakcemile3

kızlarınıza söleyin boyları daha uzamasın ayip oli ama

kaydirigubbakcemile3 dur gı fatoo benim kızın uzaması lazım zira biz sidik yarıştırizz eltimin kızı 1 yaşında geçen seneki gelişime göre gidiiik eltim kaynanamın yeğeni olan varya hani o kocasıda uzun karunun kendide aa onların bebesi kesin uzun olur diylerdi bizde durum sakat ben boy ortalamasını aşaaa çekiom kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bizim kızın boyu izzeti nefis meselesi oldu annicaaann kaydirigubbakcemile3

aman mannak ya bebesi 13 aylık oldu boyu 83 cm miş noldu diy özgenin boyu kaç didim 58 ay dio bişi kalmamış arada dedim güzelim o şimci annaşılmas hele buda o yaşa gelsin bakarussssssss lülülülülülü
nan demişler ya kuma kumayı kabullenmişte elti eltiyi kabullenememişşşşşş harbi doğru haaaaaaaaaaaaaaa :roflol::roflol::roflol:

ama benim behlülümün yanında ayip olmimi bacım benimki bodur kaldı nan :jeyyar::jeyyar:
desene 1,55 lik ananın oğlu selvi boylumu olacadı:roflol::roflol::roflol:
ama dur yarın belli olur bodurmu değelmi a.sa.s

anam delümü ne bir yaşında bebeynen kıyaslama yapi
eltiler kumadan beter anam hangi elti anlaşabilmişki:1no2::1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…