canım bazen bende konuşacak bişi bulamıyorum ve araya hemen Masal kitabımız giriyo kurtarıcımız tabi dr muz bize kitabı gözlerinin içine bakarak tane tane anlaşılır bir şekilde okuyun demişti bende öyle yapıyorum he bıde su sıralar bababababab dedirtmeye çalışıyorum henüz demedi ama bende bu azım varken garanti söyler benım kızım e Agu diyo sırada bababababa demesi kaldı ama ben babababab dedikçe o sevinçten heyecandan kımıl kımıl oluyo kaydirigubbakcemile2
anammm bizimki uyandı altını degiştirdim agrı kesicide verdim müzikte actım kollar havaya kalktı dans ediyo herhal :))))
ayy keyfi bozulmaz inş.
bi dahakine sana getirem :roflol:
bi de bi dahaki aşılar 2 ay sonraymış 2 ay gitmicez draa
canım bazen bende konuşacak bişi bulamıyorum ve araya hemen Masal kitabımız giriyo kurtarıcımız tabi dr muz bize kitabı gözlerinin içine bakarak tane tane anlaşılır bir şekilde okuyun demişti bende öyle yapıyorum he bıde su sıralar bababababab dedirtmeye çalışıyorum henüz demedi ama bende bu azım varken garanti söyler benım kızım e Agu diyo sırada bababababa demesi kaldı ama ben babababab dedikçe o sevinçten heyecandan kımıl kımıl oluyo kaydirigubbakcemile2
valla önceden kendi kendine bakınıyodu da artık ilgi istiyo zaten illa konuşcann
jimnastik yaptırıyom bazen
mutfağa alıyom yaptıım yemekleri annatıyom bazen yemek işini kurtarmış oluyoz ama hanfendinin keyfi yerindeyse kaydirigubbakcemile3 bulaşık makinasını yerleştirirken neyi nereye koycanı öğretiyom yakında ona yaptırcam da :roflol:
karakııız masal kitabı tavsiye etsene alalım yaa
bizim evde gazete vermiş bi tane okuyam dedim bu kaa mı saçma olur
karpuz zıplarken düşmüş yarılmış kavun teyze de gelmiş dikmiş ee sonuç?? :roflol:
kociş de karpuzdan nefret edecük bebiş diyoo kaydirigubbakcemile3
o ne bicim hikaye be.:roflol:
bizde de kotu kurt ve 7 kucuk keci var. kurt butun kecileri yutuyo, anneleri kurtariyo.kaydirigubbakcemile3
hee benimki de az önce uyandı kaka yaptı gülücükler saçtı keyfi yerindeydi
ben de üstünü değiştirdim altını değiştirdim calpol verdim
şimdi gene uyudu eski günlerdeki gibi hiç ağlamadan kendi kendine :sm_cool:
sorma yaa sonuç yok bişey yok :roflol:
adamın biri sallamış işte delikafadulden
bi de espri patlatmış demişki karpuz kavun teyze noolur düğmelerimi diiikk kavun teyze de düğme ne demiş o da çekirdeklerini göstermiş kavun teyze gülmüş :roflol: :roflol:
kıs ona ne tutuyon kıtabı sen onun gözlerine bakarak okuyacaksın harfleri tane tane ookuycan dr öyle demişti bu sayede okunan her bır kelimeyi okunduğu şekli ile beynine kaydediyomuş tıpkı bir bilgisayar gibi daha sonra ilerde konuşmaya başladığında ahanda böle tane tane konuşilermiş bu bebeler
karakııız masal kitabı tavsiye etsene alalım yaa
bizim evde gazete vermiş bi tane okuyam dedim bu kaa mı saçma olur
karpuz zıplarken düşmüş yarılmış kavun teyze de gelmiş dikmiş ee sonuç?? :roflol:
kociş de karpuzdan nefret edecük bebiş diyoo kaydirigubbakcemile3
kıs valla ben daa hamileykene carrefourdan almıştım masal kıtapları hemide kalın kalın içindede nerdeyse 20 tane masal var belkide daha fazla oku oku bitmez.
gecenlerde kızkardeşim Duruya masal okuyacam diye beni aradı bende işteyim aynen şöyle soruyo.
aramızda gecen diyalogu yazıyorum.
---ablaaaaaa
----he canım
---- kısss ablaaa duruya masal okuyacam
---- e oku ne soruyonki bana
----ya ama abla sen bu kırmızı ipi bi masalın yarısında bırakmışsın
----eeee kafamçokkarıştı ben burda dumur oldum tebi
----ya ben acaba yeni bir masaldan başlasam olurmu
----kıs melek sen beni delirtcenmi
---- ya abla noldu gene
---- tamam hangisinden istersen başla hadi işim var kapat telefonu
---- tamam ablaaaa
aradan 5 dakika geçiyo benim telefon yine çalıyo arayan kardeşim
---- ablaaaacımm
---he meleğim söle
--- ya ben duru ya şu masalı okuyabilirmiyim
--- e oku nıye soruyon
--- ya abla sen okuduysan cocuk bı daha belki aynı şeyleri duymak istemeyecek
---kapat telefonu kapatttttttt. :roflol: :roflol:
ne zaman bu uyuz sağlık ocağına gitsem kızım gece uyumuyo
yine düzenimiz şaştı bu sarılık aşısı ateş huysuzluk yapıomuydu yaaa
ne zaman bu uyuz sağlık ocağına gitsem kızım gece uyumuyo
yine düzenimiz şaştı bu sarılık aşısı ateş huysuzluk yapıomuydu yaaa
kıs ona ne tutuyon kıtabı sen onun gözlerine bakarak okuyacaksın harfleri tane tane ookuycan dr öyle demişti bu sayede okunan her bır kelimeyi okunduğu şekli ile beynine kaydediyomuş tıpkı bir bilgisayar gibi daha sonra ilerde konuşmaya başladığında ahanda böle tane tane konuşilermiş bu bebeler
hani bir masal vardı
anne ayıcık baba ayıcık bide yavru ayıcık diye
bu annenin sandalyesi bu babanın bu da yavrunun
masanın üzerinde 3çorba varmış biri annenin biri babanın vss böle devam ediyodu işte...............
eskiden ezbere bilirdim çok hoişuna giderdi baktığım bir çoçuğun
şu an bebelerede anlatılır bence en azından anne baba terimlerini ilk olarak öğrensin diye
aklıma gelirse yazarım masalın adını
bendeki anlatım şekli de ne saçma olmuş yakaydirigubbakcemile3
yok kız o bişey yapmıyoduu :1no2:
karakıız bi daa bi daa okumayın bebişe aynı masalları kaydirigubbakcemile3
hani bir masal vardı
anne ayıcık baba ayıcık bide yavru ayıcık diye
bu annenin sandalyesi bu babanın bu da yavrunun
masanın üzerinde 3çorba varmış biri annenin biri babanın vss böle devam ediyodu işte...............
eskiden ezbere bilirdim çok hoişuna giderdi baktığım bir çoçuğun
şu an bebelerede anlatılır bence en azından anne baba terimlerini ilk olarak öğrensin diye
aklıma gelirse yazarım masalın adını
bendeki anlatım şekli de ne saçma olmuş yakaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?