delüü mimkin olsa doğurcan yanee boşver bacım gel biz diyete devam edekkhee canım ya yalnız olmasam dogururumda burda anam yok kaynana yok buna kim bakacak bide dogumdan korkuyom 7 saat sancı çektim velet aşagı inmedi bide üzerine sezeryan acısını unutayımda ondan sonra
selam kızlar bu aşı yaptıranlar tam 2.ayın içinde mi yaptırdınız iz de pzt sarılık aşısı olduk diğer aşıları 3.ayın sonuna doğru yazmışlar.Belli bi günü yok mu?Dünde doktora gittik kalça ultrasonu çektirin dedi.ultrasondaki kadında 3. ayın sonu gelin.Doktor o zaman daha iyi anlıyor dedi.anlamadım...
cnm ya zor olmuş doğumun ama biliyosundur 2 yılda kadın bünyesi anca toparlıyomuşhee canım ya yalnız olmasam dogururumda burda anam yok kaynana yok buna kim bakacak bide dogumdan korkuyom 7 saat sancı çektim velet aşagı inmedi bide üzerine sezeryan acısını unutayımda ondan sonra
cnm bizim ultrason 2. ayın başında çekildi aşılar da 3. aya girdiğimizde yapıldıselam kızlar bu aşı yaptıranlar tam 2.ayın içinde mi yaptırdınız iz de pzt sarılık aşısı olduk diğer aşıları 3.ayın sonuna doğru yazmışlar.Belli bi günü yok mu?Dünde doktora gittik kalça ultrasonu çektirin dedi.ultrasondaki kadında 3. ayın sonu gelin.Doktor o zaman daha iyi anlıyor dedi.anlamadım...
saol cnm inşgeçmiş olsun sekercik ateş düşürücüyle sorunsuz atlatırsınız canım
delüü mimkin olsa doğurcan yanee boşver bacım gel biz diyete devam edekk
anaaaaaam uyandı uyumuyo
snger bob a bakıp bakıp sırıtıyo yandım ben yandım
günaydın hatınlar a.s.
bugün kırkımız çıkıyooooooooooo:dance:
hani hani sihirli değnek nerdesırnaşık şey
kızlar ben pzt dr.a gittim ya
bende nefez darlığı kalp sıkıntısı baş ağrısı oluyordu bide aşırı terliyor ve sıcaklıyordum meğer bunlar doğumdan sonra normalmiş sizde de varmı böyle sıkıntılar ayy çıplak gezicem evde annem de üşütürsün deyip duruyor ince kazakla duruyorum ama pişiyorum
cnm ya zor olmuş doğumun ama biliyosundur 2 yılda kadın bünyesi anca toparlıyomuş
cnm bizim ultrason 2. ayın başında çekildi aşılar da 3. aya girdiğimizde yapıldı
saol cnm inş
bende nefez darlığı kalp sıkıntısı baş ağrısı oluyordu bide aşırı terliyor ve sıcaklıyordum meğer bunlar doğumdan sonra normalmiş sizde de varmı böyle sıkıntılar ayy çıplak gezicem evde annem de üşütürsün deyip duruyor ince kazakla duruyorum ama pişiyorum
günaydın şekerimgunaydinzemuszemus
bende surekli terliyorum, habire ates basiyo. bu kis hic usumuyorum. halbuki kisin bile corapla yatan biriyim ben. gunduz ayaklarim usumesin, sonra sutum gaz yapar diye giyiyorum ama gece nasil cikarip attigimi bilemiyorum.
gecen anneme menopozami giriyorum acaba dedim.kaydirigubbakcemile3
o sıcaklama bendede var biraz azaldı doğumdan hemen sonra daha fazlaydı emzirirken özellikle ateş basıyor bana hormonlardan oluyormuş ilk defa bu kış boğazlı bişeyler giyemiyorum
o sıcaklama bendede var biraz azaldı doğumdan hemen sonra daha fazlaydı emzirirken özellikle ateş basıyor bana hormonlardan oluyormuş ilk defa bu kış boğazlı bişeyler giyemiyorum
c nm her dr kendine göre ayarlıyor snırım o kadar da kati kuralları yoksgumus şekercik teşekkür ederim saoğlun .Demek ki tarihler değişiyor.aşı içinde ultrason içinde...
canım hepimizde var o ben kolay kolay terlememezdim sıcaktan ve terlemekten heryerimde isilik oluştu maleseffff
canım ya diyet yapamıyom kiii yürüyüşte yapamam evlendim 7 kilo aldım zatiii çalışmayı bırakınca 3*-4 senede çalışamayacam daha napam eşimede pasta böregi çok yapınca alıyom malesef şimdi emziriyom felanda almıyom yoksam kesin alırııımmmm:1no2::1no2:
günaydın şekerim
evet ya ben de menopoza mı giriyorum dediydim eşim de kalbinde bi sorun var diyodu ay sıkıyolar iyice beni
kızlar ya dün benden iki damla kan geldi regli oldum sandım ama bi daha hiç gelmedi olmadım mı acaba
doğumdan sonra böyle mi oluyor acep
regli olursam sonra dr.a gidicem yara için ya da bi ay sonra giderim biraz daha bekleyeyim dimi regli olmayabilir
Reyhan222 yazını okudum ne güzel.Bende de bi iştah oldu.Biraz tutayım kendimi diyorum tutamıyorum.Hamilelikte bile bu kadar değildi iştahım.. Gerçi benim yanımda kayınvalidem var yemekleri falan da o yapıyor şimdi kalkıpta şunu yap bunu yap demekte olmuyor .Belki o gidince kendime göre bi şeyler yaparım bende...
Reyhan222 yazını okudum ne güzel.Bende de bi iştah oldu.Biraz tutayım kendimi diyorum tutamıyorum.Hamilelikte bile bu kadar değildi iştahım.. Gerçi benim yanımda kayınvalidem var yemekleri falan da o yapıyor şimdi kalkıpta şunu yap bunu yap demekte olmuyor .Belki o gidince kendime göre bi şeyler yaparım bende...
ananasmııı nann nie zayıflama topicine yazmadın bunu :mymeka:canım ya hepsi hamileliğin marifeti bide velet gelince hareketlendim ister istemez yoksam burda dışarı çıkamıyorum o yüzden hep evde olunca alıyorum kilo bide ilk 12 günde gitti bütün kilolar sonra 1 ayda ancak 1 kilo verdim. bide bolca ananas yiyorum o yazıflatıyooo hemde sütte yapıyo...hihoyyytzemuszemus:sm_cool:
ananasmııı nann nie zayıflama topicine yazmadın bunu :mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?