2009 Kasm Anneleri

hee canım ya yalnız olmasam dogururumda burda anam yok kaynana yok buna kim bakacak bide dogumdan korkuyom 7 saat sancı çektim velet aşagı inmedi bide üzerine sezeryan acısını unutayımda ondan sonra
delüü mimkin olsa doğurcan yanee boşver bacım gel biz diyete devam edekk

çok sağolun arkadaşlar rahatladım biraz...bizede dr umuz calpol ver dedi bakalım geçen hafta bacaktan oldu pönomokok biraz ağrı yapmıştı inş.bunlar yapmaz bakalım...

biz 2.ay bittiğinde yaptırdık aşıları kalça ultrasonda 1.5 aylıkken çekildi

hee canım ya yalnız olmasam dogururumda burda anam yok kaynana yok buna kim bakacak bide dogumdan korkuyom 7 saat sancı çektim velet aşagı inmedi bide üzerine sezeryan acısını unutayımda ondan sonra
cnm ya zor olmuş doğumun ama biliyosundur 2 yılda kadın bünyesi anca toparlıyomuş

cnm bizim ultrason 2. ayın başında çekildi aşılar da 3. aya girdiğimizde yapıldı
geçmiş olsun sekercik ateş düşürücüyle sorunsuz atlatırsınız canım
saol cnm inş

kızlar ben pzt dr.a gittim ya
bende nefez darlığı kalp sıkıntısı baş ağrısı oluyordu bide aşırı terliyor ve sıcaklıyordum meğer bunlar doğumdan sonra normalmiş sizde de varmı böyle sıkıntılar ayy çıplak gezicem evde annem de üşütürsün deyip duruyor ince kazakla duruyorum ama pişiyorum

delüü mimkin olsa doğurcan yanee boşver bacım gel biz diyete devam edekk

canım ya diyet yapamıyom kiii yürüyüşte yapamam evlendim 7 kilo aldım zatiii çalışmayı bırakınca 3*-4 senede çalışamayacam daha napam eşimede pasta böregi çok yapınca alıyom malesef şimdi emziriyom felanda almıyom yoksam kesin alırııımmmm:1no2::1no2:

gunaydinzemuszemus

anaaaaaam uyandı uyumuyo
snger bob a bakıp bakıp sırıtıyo yandım ben yandım

kizim gecenin 3unde tv niye acik. tabi uyumaz bakar, sonra gecesi gunduzu karistirmis bu cocuk diyosun.lmaz:

günaydın hatınlar a.s.
bugün kırkımız çıkıyooooooooooo:dance:
hani hani sihirli değnek nerdesırnaşık şey

hadi hayirli olsun. oyle sihirli bi degnek yok canim, hayal bunlarrrr.delikafadulden

bende surekli terliyorum, habire ates basiyo. bu kis hic usumuyorum. halbuki kisin bile corapla yatan biriyim ben. gunduz ayaklarim usumesin, sonra sutum gaz yapar diye giyiyorum ama gece nasil cikarip attigimi bilemiyorum.

gecen anneme menopozami giriyorum acaba dedim.kaydirigubbakcemile3

o sıcaklama bendede var biraz azaldı doğumdan hemen sonra daha fazlaydı emzirirken özellikle ateş basıyor bana hormonlardan oluyormuş ilk defa bu kış boğazlı bişeyler giyemiyorum

sgumus şekercik teşekkür ederim saoğlun .Demek ki tarihler değişiyor.aşı içinde ultrason içinde...

canım hepimizde var o ben kolay kolay terlememezdim sıcaktan ve terlemekten heryerimde isilik oluştu maleseffff

günaydın şekerim
evet ya ben de menopoza mı giriyorum dediydim eşim de kalbinde bi sorun var diyodu ay sıkıyolar iyice beni
kızlar ya dün benden iki damla kan geldi regli oldum sandım ama bi daha hiç gelmedi olmadım mı acaba
doğumdan sonra böyle mi oluyor acep
regli olursam sonra dr.a gidicem yara için ya da bi ay sonra giderim biraz daha bekleyeyim dimi regli olmayabilir

o sıcaklama bendede var biraz azaldı doğumdan hemen sonra daha fazlaydı emzirirken özellikle ateş basıyor bana hormonlardan oluyormuş ilk defa bu kış boğazlı bişeyler giyemiyorum

cnm ben de hormonlardan diyordum öyleymiş dr öyle dedi güldü hatta kalbin de sıkışıyor mu dedi evet dedim bende bir haftadır var bu

dogumdan sonra daha fenaydi. gece sirilsiklam uyaniyordum, sacim basim ter icinde kaliyordu. simdi azaldi ama hala usume yok. bogazli normalde de giyemem sikilirim ama bu sene hic giyemem herhalde.akannehir

sgumus şekercik teşekkür ederim saoğlun .Demek ki tarihler değişiyor.aşı içinde ultrason içinde...
c nm her dr kendine göre ayarlıyor snırım o kadar da kati kuralları yok

canım hepimizde var o ben kolay kolay terlememezdim sıcaktan ve terlemekten heryerimde isilik oluştu maleseffff

demek herkeste varmış ben de bi tek bende oluyo sandıydım

Reyhan222 yazını okudum ne güzel.Bende de bi iştah oldu.Biraz tutayım kendimi diyorum tutamıyorum.Hamilelikte bile bu kadar değildi iştahım.. Gerçi benim yanımda kayınvalidem var yemekleri falan da o yapıyor şimdi kalkıpta şunu yap bunu yap demekte olmuyor .Belki o gidince kendime göre bi şeyler yaparım bende...

belki regl olucaksindir ama eskisi gibi olman icin biraz daha gecer herhalde. belki simdi bir kac ay hic gelmez. tamamen eskisi gibi gelene kadar bekle canim sen.

yara icinde canini sikip durma. ben ilk evlendigimde yaktirmistim, hissetmiyosun merak etme. sen simdi normal dogum yapmis insasin, yara ne ki senin icin?zemuszemus

istah sanirim hepimizde var. bu sabah 6da karnim bi aciktiki usenmesem kalkip yemek yiycektim.:kedi:

canım ya hepsi hamileliğin marifeti bide velet gelince hareketlendim ister istemez yoksam burda dışarı çıkamıyorum o yüzden hep evde olunca alıyorum kilo bide ilk 12 günde gitti bütün kilolar sonra 1 ayda ancak 1 kilo verdim. bide bolca ananas yiyorum o yazıflatıyooo hemde sütte yapıyo...hihoyyytzemuszemus:sm_cool:

ananasmııı nann nie zayıflama topicine yazmadın bunu :mymeka:

ananasmııı nann nie zayıflama topicine yazmadın bunu :mymeka:

ne bilem canım öyle çok yazamıyom zati veletten benim velet gündüzleri çok az uyuyo onuda koştura koştura ev işlerini yapıyom ancak emzirirken giriyom buraya onuda çok yazamıyom... genelde sadece takip ediyom

Başta iştahım yoktu benim tabi bi de dikkat etmiştim sezeryan olunca...annemde sen emziriyorsun iştahlı olman lazım normalde diyordu.Şimdilerde maşallah.Bazen gece emzirdikten sonra bile bi şeyler yemek istiyor canım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…