istah sanirim hepimizde var. bu sabah 6da karnim bi aciktiki usenmesem kalkip yemek yiycektim.:kedi:
ananasmııı nann nie zayıflama topicine yazmadın bunu :mymeka:
öyle canım bendede var o iştah bugünlerde gün aşırı irmik helvası yapıp yiyom valla geri gelecek kilolar.......kafamçokkarıştı:1no2:
gizli kizim, sizden gizli vercek kilolari.aklinialirimsmile
anammm, aklima helva koydun simdi.:mymeka:
cnm biz benm doğum yaptığım hast.ye gidiyoruz bu sefer devlete gittik ama hiç memnun kalmadım çocuk dr bi kez bile gülmedi çok suratsızdı gene öbür dr.a gidicez bren kendim de doğum yaptığım dr a gidiyorumşekercik siz doktora özele mi gidiyorsunuz devlet hastanesi ne mi?
belki de amaaan ne bileyim şimdi bekleyeyim bakalım herif de bekliyyy bi kez siftah oldu sonra korktum benbelki regl olucaksindir ama eskisi gibi olman icin biraz daha gecer herhalde. belki simdi bir kac ay hic gelmez. tamamen eskisi gibi gelene kadar bekle canim sen.
yara icinde canini sikip durma. ben ilk evlendigimde yaktirmistim, hissetmiyosun merak etme. sen simdi normal dogum yapmis insasin, yara ne ki senin icin?zemuszemus
istah sanirim hepimizde var. bu sabah 6da karnim bi aciktiki usenmesem kalkip yemek yiycektim.:kedi:
yaaa neden her gelen bana vuruyo bugün ebisce şimdide sen sırada kim var acabaCADIARZUCADIARZUCADIARZU
ben de ben de:))) gece emzirmeye kalkınca mutlaka bisküvi atıştırıyorum karnım zil çalıyor resmen
ben tkmıyorum kilo filan, ne istersem yiyorummm diyete girip de sütümü azaltamam
wannammm öyle deme hiçbi kıyafetim olmuyrrr
ayy oğlan kaka yapmış ben çıkıyorum huysuzlanıyor zaten aşıdan heralde
öptümmm
wannammm öyle deme hiçbi kıyafetim olmuyrrr
ayy oğlan kaka yapmış ben çıkıyorum huysuzlanıyor zaten aşıdan heralde
öptümmm
kizlar napiyosunuz? bugün ablamlar geliyolar.. haftasonuna kadar annemlerde kalicaklar.. bende kendimi oraya aticam..cok özledim.. cuma günüde mevlüt yapicaz.. cumartesine kadar giremem sanirim.. gece girip gecmise bakarim bi..
kilo deyip durmayin.. ben almaya basladim galiba.. tartilmadim ama göbegim cok sis.. hava var sanirim.. baslarda böyle degildi niye böyle oldu anlamadim.. giydigim hic bisey yakismiyo:sinifsinif:
Selam kızlar nasıısınız,
bu terleme sıcakbasması bende de var. geceleri terleyerek uyanıyorum sutyeninim altı terden sırılsıklam oluyor valla. evde penyelerle dolaşıyorum ben de usustmemek için gaz olmasın diye zoraki carap giyiyorum umarım gecer kısa zamanda
yarın oğlumun verem asısı var gecen hafta difteri dizanteri pnomokok hepatiti vs 5 li ası olduk biz de calpol verdik gece cok agrısı aglaması olmadı sorun yasamadık 2. ay dolunca yaptık bu asıları
kalca ultrasonunu da 1. ay dolunca yaptırmıstık
bu arada kılosu 3500 boyu da 52 cm eulaşmış normal bir doğum kılosu ve boyuna ulaştı 2. ay sonunda oğlum:)
sut içmesi de arttı gunde 550 ml içiyor sağdığım yaklaşık 480 ml geliyor deepfreezedekilerden kullanarak tamamlıyorum hala randımanlı emmeye baslamadı bebegim hep sağarak veriyorum
emzirmeye calışınca 1-2 dk emiyor agşıyor ınsallah alışır diye umuyorum zira sağmaktan cok sıkıldım dolaptaki sutler de bitince acıkırsa milupa preaptamil vereceğim ek olarak ama daha baslamadım
kılolarla basım dertte ama hiç bir sey yapamıyorum yuruyemiyorum da sut için de yiyorum nasıl olacak bilmiyorum:)
bendeki durumlar bu sekilde
hepinizi opuyorum sevgiler.
olur canim olur. vucudun toparladikca olur merak etme.
ayse, gece lambasi ise yariyormu? nilay kendi kendine isiga bakip uyuymaya devam ediyomu?
kızlaaar bu aşılar bizi mahvetti dün gece o kadar da calpol verdim ama aşıdan mı gazdan mı sorun anlayamadım gaz sorunumuz kalmadı derken acaba dün dra giderken fıstık üşüdümü gerçi sıcacıktı ama
gece 11 gibi uyudu 2de kalktı emmek için her zamanki gibi emdi yatırdım uyuyor ama ne uyuma sürekli inleme halinde saat 4 oldu hala inleyerek uyuyor dalamadı bi emzireyim dedim belki dalar anamm daha beter oldu gaz da vardı sanırım emdi ama ağlıyo sürekli emziği de almadı baktım biraz ateşi var üstünü incelttim ama 7ye kadar uyumadık 7de daldı biraz ama 8de geri uyandı
sabah anladımki gazı var çığlık çığlığa zinco verdim karnına ayaklarına bez ısıtıp koydum sıcak su torbası falan koydum az biraz uyudu ama şimdi gene uyanık eyvahedigeldismile
inş. bu aşı düzenimizi bozmaz da gece uykularımıza devam ederiz
bu ara gelen gidenden dolayi nilayi gec yatiriyorum baya uykusu gelmis oluyoo.. besige koyuyorum onu acinca uyumus oluyoo.. sabah 7de emzirdikten sonra uyanikti deneyim bi dedim actim gene bende girdim yatagima.. bi kalktium saat 10 olmuskaydirigubbakcemile3
sanirim ise yariyoo dimi.. biraz daha denicem bakalim..
kızlaaar bu aşılar bizi mahvetti dün gece o kadar da calpol verdim ama aşıdan mı gazdan mı sorun anlayamadım gaz sorunumuz kalmadı derken acaba dün dra giderken fıstık üşüdümü gerçi sıcacıktı ama
gece 11 gibi uyudu 2de kalktı emmek için her zamanki gibi emdi yatırdım uyuyor ama ne uyuma sürekli inleme halinde saat 4 oldu hala inleyerek uyuyor dalamadı bi emzireyim dedim belki dalar anamm daha beter oldu gaz da vardı sanırım emdi ama ağlıyo sürekli emziği de almadı baktım biraz ateşi var üstünü incelttim ama 7ye kadar uyumadık 7de daldı biraz ama 8de geri uyandı
sabah anladımki gazı var çığlık çığlığa zinco verdim karnına ayaklarına bez ısıtıp koydum sıcak su torbası falan koydum az biraz uyudu ama şimdi gene uyanık eyvahedigeldismile
inş. bu aşı düzenimizi bozmaz da gece uykularımıza devam ederiz
ben üşüdüydüm kız giderken beray sıcaıktı ama ben hastaneye gidene kadar arabada üşüdümm bilmiyorumkismilecanim benim kiyamam yavrumm hem asinin acisi hem gaz sanci ondan uyuyamamidir annesii.. düzeni bozulmaz merak etme.. bugünüde atlat yarin eski nesesine döner insallah.. sende üsümedin dimi.. sen üsüdüysen özellikle ayaktan sütten beraya gecer dikkat et kendine..
selcen gii berayin sacida uzun ya kestirmicen dimi sen.. bizimkiler cok üsteliyoo kestir diye ama ben kiyamiyom yaa..mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?