2009 Kasm Anneleri

selam kizlar nasilsinizopuyorumnanaktan
cok pis gazi var ikinip duruyo cikaramiyo karninda bombalar patliyo sanki öyle sesli bagirsaklari off bugün bana rahat yok anlasilan

siz asilari oldunuz bizim ilk asi 12 subatta niye öyle gec acaba

wannam bi kac gün daha deneyim sonra söylerim size.. bosuna almis olmayin sonra.. gece ise yariyor kesin.. cünkü isigi ara ara yanip sönüyor buda göz yoruyor.. müzikte zaten uyku getiriyo.. o da bende uyuyakalmisiz.. gerci ben artik yastiga kafami kyodummu uyuyom amaakaydirigubbakcemile3

sen üsüdüysen ondandir gazi canim.. sütten geciyor.. gecen gece bizde cektik öyle gaz sancisi.. o gün kar yagmisti anneme biraktim kizi markete gittim gelene kadar ayaklarim donmustu.. gece sabaha kadar uyumadik.. simdi cift corap giyiyom disari cikinca..

iyi madem yaa bende kestirmiyom o zaman baanaaneeebayanssulusmile

selam kizlar nasilsinizopuyorumnanaktan
cok pis gazi var ikinip duruyo cikaramiyo karninda bombalar patliyo sanki öyle sesli bagirsaklari off bugün bana rahat yok anlasilan

siz asilari oldunuz bizim ilk asi 12 subatta niye öyle gec acaba

gecmis olsun canim.. kiyamam ben ona sicak tut karnina ayagina.. bide lefax aldiysan ondan ver bizde ise yariyo hemen..

bizimkide 21inde normalde 10 haftalikken yapiliyomus.. tarihe bakinca 11 haftalik oluyoo bugün aradim cocukdoktorunu olsun dedi kari bi haftadan bisey olmaz dedi.. ama normali 10 haftalikkenmis burda canim.. ikinci asida U4 le bir yapilcakmis..

selam karular ben geldüm nediniz nasılsınız sıpalar nasıl
bende bugün doktora gidim vallaha çok tırstım ben aşılardan netcem bilmim zati uyumuyo gece hiç bide üstüne aşı acısı olursa yandımki ne yandım :bbo:

yok canım yaaa üşütmemiştir kız o kaaa iğne vurdular onlar muhakkak acımıştır kız huzursuzluğu ondan bence 1,2 güne bişeyi kalmaz merak etme
okadar aşıyı sende yesen sende inlerdin dimi amaa.s

hadi dene biraz daha da ona gore alalim.kaydirigubbakcemile3

gecmis olsun canim.. erkekler daha bi dayanikli cikti bu asilara.. seninkide atessiz atlatir insallah.. durumlar nedir canim.. boyu kilosu kac olmus furkaninopuyorumnanaktan

he buarada gecmisi kurcalarken okudumdu.. anan benim kizim hakkinda yorum yapmadimialsanaalsanasmile

bi de berayın sol bacağı acıyo yaa yanlışlıkla dokunsam başlıyo ağlamaya bilmiyorumkismile

aynisi banada oldu kar yagdigi gün alisverise gittik nisa da yanimizaydi benim ayaklarim üsümüs farkina varmadim o gece sabahi sabah ettik aglamaktan,,cok dikkat etmek gerek
sen hala sac meselesindemisin yaa birak milleti o güzelim saclar kesilir mi hicguclubacismile
aysee sana kesinlikle pampers active fit i tavsiye ederim, baby dry cok ii ama sdece cisi tutuyo kaka üstünde yüzüyo resmen kakayi emmiyo..:1no2: 12 saat koruyucu diyolar ama zaten 4 saate bir degistigimiz icin ona gerek yok, nisakac seferdir hep tasiriyodu gittim active fit aldim dün onun en üst tabakasi newbaby gibi tasma ihtimali yok

kız daha getirmedim saat 4 de gitcem doktora inşallah olmaz ateşi bakalım kilosu boyu felan gelince yazarım

anam tam senin beben hkkında yorum yapacadıkii furkan uyandı:roflol::roflol::roflol::roflol:

alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
active fit nerden cikti kiz simdi.. hem o 4 numara olmuyomu? ben hep new baby aliyodum.. sen gecen baby dry iyi deyince.. gittim 3 paket baby dry aldim 3 numara.. biz daha 2 kullaniyoz.. ucuzlamis diye aldim bende.. bunlar sana canimklava:klava:klava:

karnina kirshkernkissen koydum ise yarar insallah lefax i benim zilli tatli niyetine aliyo artik banamisin demiyokaydirigubbakcemile3 sapsimplex denicem bide bugün gidip almam gerek lefax ta bitmek üzere

bizim ilk asi olcak U4 de 10 haftalik oluyo..ama zaten defterde yaziyo neyi ne zaman yapicaklar endiselenmeye gerk yok

gizli kizim, sizden gizli vercek kilolari.aklinialirimsmile

anammm, aklima helva koydun simdi.:mymeka:
versinnerde göriim nann bendeki çaba heç kimsede yok haa kendimi aştım emme tık yokkk
bi de berayın sol bacağı acıyo yaa yanlışlıkla dokunsam başlıyo ağlamaya bilmiyorumkismile
cnm aşıdan sonra bacakları acırmış bebelerin zatennn.... calpol ver yarım ölçek cnm

:kedi::kedi::kedi:
ben sana ogün devamini yazicaktim nisa rahat vermedikaydirigubbakcemile3 aqcmadiysan kartonu geri ver active fit al oda indirimde bu hafta 3 numarasi da var ben aldim

kız daha getirmedim saat 4 de gitcem doktora inşallah olmaz ateşi bakalım kilosu boyu felan gelince yazarım

anam tam senin beben hkkında yorum yapacadıkii furkan uyandı:roflol::roflol::roflol::roflol:

he tamam bacim.. git gel yaz bilgilerini merak ettim furkanin boyu kac diyekaydirigubbakcemile3 malum benim boyda kisa insallah kizim bana cekmemistir..:sinifsinif:
bidaa girsin baksin kizima o halde.. yorum istiyom ben baaane:sinifsinif: furkanda uyancak zamani bulmus be haci..

kartanemm nooldu gı berayımızaa

hemsommm napiyon gi? erbaada tanidigin varmi gii hangi köyleri biliyon söyle bakim?

kundaklar gibi sar penye battaniyeye kirschkernkissenide koy ayaginin altina.. genelde ise yariyo öyle yapinca..nilayda seviyo lefaxi ama fazla gerek kalmiyo masallah gaz sorunumuz kalmadi bizim pek.. emzige damlatipmi veriyosun sende damlalari.. bide d vitamini nasil veriyosun.. ben cok unutuyorum onu vermeyi nasil bi düzene koycam bilmiyorum valla?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…