2009 Kasm Anneleri

hee gıı hele benim kız ilk 3e giremedi bilee :dilcikar:

sen ne küsüyon nan.. senin kizni kimse almicek.. bizim kizlar bosunami süsleniyo.. seninki gelip oglanlari kapcak dimi? yok öyle önce bi boy göstersin bakemklava:klava:

yaaa usb kablosunu bulamyorum yeni taşındım yaaa bi ara koyarm
kıs benim enesinde behlülden kalır yanı yok:jeyyar:emme küççük bıdık için birşey diyemem:roflol:

biara evde durda bul su usb kablosunu o zaman:roflol:

selam kızlar... ne var ne yok anlatın bakiymm...

benim fıstık kızımı beğenmiyon mu gııııbilmiyorumkismile

:roflol::roflol:

seni cekistiriyoz nolmus:dilcikar: amma nazlandin nan.. koy su beyzayi artikalsanaalsanasmile

sen naptin gii gitcekmisin annenlere 40 ucurmaya.. arif enisteyi ikna ettinmi?

yuuuhhh nannn duba kırkın çıkmadı mı dahaaaa

kk ye sen izin vermedin o zaman al bunlar sanaklava:klava: kiz koy bi kerecikten bisey olmaz. cicis toigimiz var hemen sayfalar hizli ucuyoo.. eniste girip bakmaz herhalde.. kaybolup gider beyzanin rsmi orda..

selam hatınnarr..
oglumun cok fena gaz sancısı war dundenberı..o fatos emzıgıde almıyo artık bugun.boshayallersmile
gecedenberı uyanıp ınledı ıkındı durdu kuzum..
demın banyo yaptırdık,ayagına corap tulum patık taktım
emzırdım gogsumde uyuttum babasının gogsune koydum uyudu oylece bende ewı supurdum toz aldım makıneyı calıstırdım camasır katladım yoruldum geldım
halbukı ewde daha dunya ıs war
ama yeter ya yoruldum
herkes burda

kizim uyandi emzireyim.. altini alayim cicisini giydireyim resim cekip ekleyim sonra atta gidiyoz.. gelirim gitmeden hadi öptm hepiniziopuyorumnanaktan

nereye götürecek haa hacııı:jeyyar:hazır kırkında çıkmış:roflol:
sen ne küsüyon nan.. senin kizni kimse almicek.. bizim kizlar bosunami süsleniyo.. seninki gelip oglanlari kapcak dimi? yok öyle önce bi boy göstersin bakemklava:klava:

biara evde durda bul su usb kablosunu o zaman:roflol:

cidden kıs durayum artuk evimde evimi özlemişim valla bütün yaz tıkılı kaldığım ev cennet geldi şimcik:roflol::roflol:

kız fato furaknı ne zaman tohtora götürcen hacıı
birazdan hazırlanıp çıkacam canım
selam kızlar... ne var ne yok anlatın bakiymm...

benim fıstık kızımı beğenmiyon mu gııııbilmiyorumkismile

yavrum diiim yaaa unuttuğum varsa kusura bakmayın hepsi benim hepsi benim işte kimse kalmayacak tek dişi sinek bile bırakmam kimseye

bu arada sıralam yapmadım gacılarölesine yazdım ayola.s

hoşgeldin canım valla işleri düşünmüyorum artık bebişler uyuyunca bende vurup kafayı uyuyorum:roflol:

:roflol::roflol::roflol:

hoşgeldin canım valla işleri düşünmüyorum artık bebişler uyuyunca bende vurup kafayı uyuyorum:roflol:

hooosbulduk tatlıımm
walla bende ole yaptım da baktım kı olmıı
toz ucusuyo heryerde bebegımde hapsuruyo alerjımıdır ne zıkkımsa toz gelmeye gorsun sesı bıle kısılıyo
bendekı gıbı astım bronsıt falan olmasa barı yabilmiyorumkismile

cnm benim oğlan 2870 doğmuştu şimdi 4850 olmuş işte

cnm bo lbol rezene çatı içsene ben poşet rezene içiyorum günde 4 fincan iyi geliyor gaz problemimiz olmuyor

abuu hatına bak beee harem kuracak
furkanın ananesi kenyanın kızına bayılmış ya ondan o ilk sırada boshayallersmile
yuuuuh len hepsini toplamışsın bende 2 erkek var bunlara nereden bulacam
emme enesime blurum kızda çirkin böcüğüme nereden bulacam yawohaoldumsmile
koy şu böcüğü sen de bee :ecrin_bebek:
hoşbulduk dadlum ben vakit bulup gireceğimde 1 haftadır kayınvalidemlerdeydim orada da net yoktu:bbo:
neeeeeee kayınvalidemii 1 hafta mııı akannehir
hele bana bi el atın bakem nası koycem resim
abuu koyacaksan hemen el atarız hacıı ayıbettiinn msnde de göremedim zatiii
imageshack adresine gir resmi yükle
altta resize image yazana tıkla 600lü olanı seç sonra yükle gelen sayfada da resmin altındaki ilk linki kopyala yapıştır taammııı :lepi:
ben çıkıyom gacilaaaa doktora gelince görüşürük 7 ya kaaa anca gelirim öööfffffffffffffffffffff

hadi sağlıknan gel inş. furkanı etkilemez aşılar

ben çocuklarda problem olan gaz için bişey dicem
tatlı elma yağı ayak topuğuna ve göbek çevresine BıR DAMLA (fazla olmasın sakın) döküyorsunuz ve masaj yapıyorsunuz çok güzel geliyor doktor tavsiyesidir deneyin hemen

ıcıyoma slında sekercık ama yetmıyo demekkı dur aklıma gelmısken ıcem

nan sen kuduruksun yaa herkeside kuduruk sanıyon heee klava:
yok nannn nazar değdirdiniz bağaaaa daha siftak bilem yok:bbo:
walla biz denedik hiç faydası olmadı

koyacağım inş.yakında heeee kıs kabus gibi 1 haftaaaaakannehir

snways cnm bolca iç ben 4 fincan içiyom
bide ayaklarını karnına doğru çek bisiklet pedalı çevirir gibi
annem de bana kuru soğan ye diyor o zaman gazın ı rahat çıkarıyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…