aşıda benim bebişim hiç ağlamadığı kadar ağladı yavrumsoluğu kesildi resmen..bikaç dk çok şiddetliydi sonra uyuya kaldı..bende ağlıcaktım ya,çok kötü oldum
eve dönünce fitil vermeye çalıştım olmadı,bizimki kakayla attı,sonra 1/4 ölçek calpol verdim..gece de çok hafif ateşi vardı bişey vermedim,üzerini ince örttüm..
bugünde bisürü kan aldılar bebişimdenbide elinde aldı yavrumun ya..oğlumda zaman zaman gelip giden sarılık var..bu ay 3 kez götürdük doktora,bugün ayrıntılı kan testleri yapılacak..inşallah yoktur bişeyi..doğduğundada sarılığı çok fazla değildi,tedavi filan görmedi yani..
sarılık geçiren yada uzun süren var mı kızlar??
vallaha benim kaynana hastanede dahil 10gün burnumdan getirdi
sonra içimden ddimki ameliyatlı doğum yapmış insana acıması
olmayandan herşeyi beklerim artık içimdeki azcık olan sevgi bitti son buldu
hakarette etse cevap vermiodum ses etmiodum ama bundan sonra
cevabını fazlasıyla alacaktır
selamlar kızlarr ayy bizimkine bişiler oldu cok deli yatıyo bu kız aksam emzirmege bi kalktım ayaklar basucuna gelmiş bi ara mutfaga gittim gene uyuyodu aglamaya basladı bi gittim gene ters donmus yatakta sizinkilerde varmı boyle bişi
sağol canım,haber bekliyorum inşallah yoktur bişey..gecmis olsun canim. ciddi bisey degildir insallah.
sizede geçmiş olsun,, yaaaa offf bende çok korkuyorum katılarak ağlarsa diyee...insanın içi gidiyo vallaa
tammm beslenemiyo mu ki acabaaa
anne sütü mü alıyo sadece ek bişey veriyomusun
çok geçmiş olsunnn inşallah hafiftirde çabuk atlatır...
minicik yavrudan kan alınıncaaaa çok üzülüyorum ben
inşallah bi daha gerek kalmaz böyle bişeye...
pazar gitcez heralde mangoya gidemem ana baba günü oluyo orası da mudoya uğrayalım bii
ya zarada başlamışmı indirim bebrk kıyafetlerinde süper şeyler vardıı
mothercareda bi de zeylandda varmış oof of alıp başımı gidemiyokii
seneye kışın giyeceklerini alcaktım minnoşun
kızlar ben dışarı çıkarken Duru ya astronot tulum giydiriyorum battaniye falan sarmıyorum o kadar iyi oluyoki
şöyle giydiriyorum içinde mutlaka bir tane ayaklı bir tane ayaksız pijaması olur evde bile üstündede yine aynı şekilde mutlaka bir atleti 2 de ince badisi olur sonra bir kadife tulum ohh sıcacık vede astronot tulum zaten tulumun içinde kayboluyo yavrum he ben mutlaka kızımın göğsüne ince bir mendil koyarım üşütmesin sıcak tutsun diye annem koyduruyo hep vardır o
aynen ya 9 ay hiçbişey sormadı sabah 8de doğuma gittim akşam 8de hastaneye geldiler
şimdide yüzlü yüzlü sevmeye geliyolar bide o kadar uzakta oturuyoki sadece üst katta
:1shok::1shok::1shok:
sağol canım,haber bekliyorum inşallah yoktur bişey..
ağlamaz inşallah canım,panik olma sen o sırada yeter..ben çok panik oluyorumda..
anne sütü veriorum sadece..klosu bugün 5.600 dü,boy 59 dr gayet iyi dedi beslenmesi..bilmiyorum bakalım nedenmiş..
sağol canım,haber bekliyorum inşallah yoktur bişey..gecmis olsun canim. ciddi bisey degildir insallah.
sizede geçmiş olsun,, yaaaa offf bende çok korkuyorum katılarak ağlarsa diyee...insanın içi gidiyo vallaa
tammm beslenemiyo mu ki acabaaa
anne sütü mü alıyo sadece ek bişey veriyomusun
çok geçmiş olsunnn inşallah hafiftirde çabuk atlatır...
minicik yavrudan kan alınıncaaaa çok üzülüyorum ben
inşallah bi daha gerek kalmaz böyle bişeye...
kızlar ben dışarı çıkarken Duru ya astronot tulum giydiriyorum battaniye falan sarmıyorum o kadar iyi oluyoki
şöyle giydiriyorum içinde mutlaka bir tane ayaklı bir tane ayaksız pijaması olur evde bile üstündede yine aynı şekilde mutlaka bir atleti 2 de ince badisi olur sonra bir kadife tulum ohh sıcacık vede astronot tulum zaten tulumun içinde kayboluyo yavrum he ben mutlaka kızımın göğsüne ince bir mendil koyarım üşütmesin sıcak tutsun diye annem koyduruyo hep vardır o
ya bende battaniye falan sarıyodum öyle taşımasıda zor gerçekten abartmışım:kedi:
bende surekli mendil koyuyorum. banada annem koyduruyo, demek ki var bi bildikleri.zemuszemus
nan ne mendili ben koymuyom
bu arada bodoslama daldım nbr kızlar
yok canım bende snın gıbıydım hatta bir değil iki battaniyeye sarardım ama sonra bu astronot montu alınca daha doğrusu bir arkadaşım hediye aldı allah razı olsun artıkın sarmıyorum battaniyeye.
evet canım var bir bildikleri annem hep göğsünü sıcak tutar karnı üşümez diye koydurdu bendede alışkanlık haline geldi
bende alayım bari o tulumdan valla karakız bende senin gibi 1 penye birde peluş battaniyeye sarıyorum alayımda kurtulayım bari bende mendil koyuyorum banada cnm annem demişti
gecmiş olsun canımaşıda benim bebişim hiç ağlamadığı kadar ağladı yavrumsoluğu kesildi resmen..bikaç dk çok şiddetliydi sonra uyuya kaldı..bende ağlıcaktım ya,çok kötü oldum
eve dönünce fitil vermeye çalıştım olmadı,bizimki kakayla attı,sonra 1/4 ölçek calpol verdim..gece de çok hafif ateşi vardı bişey vermedim,üzerini ince örttüm..
bugünde bisürü kan aldılar bebişimdenbide elinde aldı yavrumun ya..oğlumda zaman zaman gelip giden sarılık var..bu ay 3 kez götürdük doktora,bugün ayrıntılı kan testleri yapılacak..inşallah yoktur bişeyi..doğduğundada sarılığı çok fazla değildi,tedavi filan görmedi yani..
sarılık geçiren yada uzun süren var mı kızlar??
sağol canım bende donmus halini grdum cok merak ediyorum nasıl becerdiğini korktum valla artık korumasız gozum arkada kalır Allah korusun sizde dikkatli olunmaaşallahhh adaşımmmm elif berayaaa :)))
allah nazarlardan korusunnnn..
saol canımmmm
asyada oldu demek aşıııı sizede geçmiş olsunnn
yawww ben hala gözümün önüne getirmeye çalışıyorum
nasıl döndü ki o yaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yavrum benim o minik kıçını nasıl döndürdü acep kaydirigubbakcemile3
yandın sennn çok koşacannnn peşinden.. kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3benimkide bayilmiyo ama elinden bisey gelmiyo, anasi kundakliyo.kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?