2009 Kasm Anneleri

selam kızlar ay 2 gündür girmiyorum özledim hepinizi dün süt iznim vardı biliyosunuz kızımla vakit geçirdim bol bol.

sizede geçmiş olsun,, yaaaa offf bende çok korkuyorum katılarak ağlarsa diyee...insanın içi gidiyo vallaa
tammm beslenemiyo mu ki acabaaa
anne sütü mü alıyo sadece ek bişey veriyomusun
çok geçmiş olsunnn inşallah hafiftirde çabuk atlatır...
minicik yavrudan kan alınıncaaaa çok üzülüyorum ben
inşallah bi daha gerek kalmaz böyle bişeye...

kızlar ben dışarı çıkarken Duru ya astronot tulum giydiriyorum battaniye falan sarmıyorum o kadar iyi oluyoki
şöyle giydiriyorum içinde mutlaka bir tane ayaklı bir tane ayaksız pijaması olur evde bile üstündede yine aynı şekilde mutlaka bir atleti 2 de ince badisi olur sonra bir kadife tulum ohh sıcacık vede astronot tulum zaten tulumun içinde kayboluyo yavrum he ben mutlaka kızımın göğsüne ince bir mendil koyarım üşütmesin sıcak tutsun diye annem koyduruyo hep vardır o

selam kızlar... benim kız sabahtan beri uyumuyo ve hep kucakta durmak istiyo yaaa.. zar zor yemek yiyebildim haaaa. canım bişeler daha istiyo ama küçükhanımdan fırsat yokki gidip dolabı karıştırayım... kucama alıp bakıyodum önceden ama belim çok ağrıyo onu da yapamıyom artık..kafamçokkarıştı

bacım bizde yılbaşı akşamı sorun yaşadık ve sinir krizi geçirdim... o günden beri aramıyom.. adam anjiyo oldu yinede aramadım artık görüşmek istemiyom o insanlarla... böle daha huzurluyum vallaaa..

maşallah kenyacım çok zilli olcak senin kız... bizimki şimdilik o kadar hareketli değil ama sırt üztü yatırınca ayaklarını yere dayayıp sürünebiliyokaydirigubbakcemile3

gecmis olsun canim. ciddi bisey degildir insallah.
sağol canım,haber bekliyorum inşallah yoktur bişey..

ağlamaz inşallah canım,panik olma sen o sırada yeter..ben çok panik oluyorumda..
anne sütü veriorum sadece..klosu bugün 5.600 dü,boy 59 dr gayet iyi dedi beslenmesi..bilmiyorum bakalım nedenmiş..

ayyyyyyyyhhhhhhhhh başladı geneeeeeee 1 sene sorası kıyafet almayaaaaaaa :roflol::roflol::roflol::roflol:

ya bende battaniye falan sarıyodum öyle taşımasıda zor gerçekten abartmışım:kedi:

allah allah maaşallah kilosu gelişimide çok iyiyimiş
neden böyle oldu ki fisfisfis
inşalllah ilerlemeden geçer...

gecmis olsun canim. ciddi bisey degildir insallah.
sağol canım,haber bekliyorum inşallah yoktur bişey..

ağlamaz inşallah canım,panik olma sen o sırada yeter..ben çok panik oluyorumda..
anne sütü veriorum sadece..klosu bugün 5.600 dü,boy 59 dr gayet iyi dedi beslenmesi..
kociş geldi sonuçları getirdi,sarılık oranı düşük çıkmış,kontrol altında tutacağız..rahatladım ya..

bende surekli mendil koyuyorum. banada annem koyduruyo, demek ki var bi bildikleri.zemuszemus

surem çok geçmiş olsun benim oğlum yeni doğduğunda hafif sarılık var emzirdikçe geçer dedi doktor
ama ben o kadar panikledimki çocuk hep sarı gibi geliyodu kan falan alınırken içim gitmişti
Allah yardımcın olsun

ya bende battaniye falan sarıyodum öyle taşımasıda zor gerçekten abartmışım:kedi:

yok canım bende snın gıbıydım hatta bir değil iki battaniyeye sarardım ama sonra bu astronot montu alınca daha doğrusu bir arkadaşım hediye aldı allah razı olsun artıkın sarmıyorum battaniyeye.

bende surekli mendil koyuyorum. banada annem koyduruyo, demek ki var bi bildikleri.zemuszemus

evet canım var bir bildikleri annem hep göğsünü sıcak tutar karnı üşümez diye koydurdu bendede alışkanlık haline geldi

bende alayım bari o tulumdan valla karakız bende senin gibi 1 penye birde peluş battaniyeye sarıyorum alayımda kurtulayım bari bende mendil koyuyorum banada cnm annem demişti

bende alayım bari o tulumdan valla karakız bende senin gibi 1 penye birde peluş battaniyeye sarıyorum alayımda kurtulayım bari bende mendil koyuyorum banada cnm annem demişti

canım valla eğer yakınlarda Civil varsa orda şuan indirimde 29 tl sanırım gayette güzel sıcacık tutuyo nettende girip bakabilirsin.

gecmiş olsun canım
sağol canım bende donmus halini grdum cok merak ediyorum nasıl becerdiğini korktum valla artık korumasız gozum arkada kalır Allah korusun sizde dikkatli olun
benimkide bayilmiyo ama elinden bisey gelmiyo, anasi kundakliyo.kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3

nan kartanesi sen gene 1 sene sonrasına alışverişemi başladın sanırsam daha kız karnındaykene yazlık kıyafetler alıyodun bayanssulusmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…