ayyyyyyyyhhhhhhhhh başladı geneeeeeee 1 sene sorası kıyafet almayaaaaaaa :roflol::roflol::roflol::roflol:
ben de astronot giydiriyom normal kıyafetin üstünee çok rahat oluyoobende alayım bari o tulumdan valla karakız bende senin gibi 1 penye birde peluş battaniyeye sarıyorum alayımda kurtulayım bari bende mendil koyuyorum banada cnm annem demişti
nan kartanesi sen gene 1 sene sonrasına alışverişemi başladın sanırsam daha kız karnındaykene yazlık kıyafetler alıyodun bayanssulusmile
bıde ne dıycem
reyhancım senınkımıydı yanlıssam duzeltın
7 saat nasıl uyudu gı aralıksız hayret dogrusu
kıs kenya ben fransız kaldım ne yaptı senin cimcimen geçmişi okumaya dalarsam çıkamam içinden opuyorumnanaktan
kıs kenya ben fransız kaldım ne yaptı senin cimcimen geçmişi okumaya dalarsam çıkamam içinden opuyorumnanaktan
asya dönmüş tizesii annesi bi bakmış beşikte ayakları başınınolduğu yere gelmiştakla atmış olabülüü anne karnındaki gibi kaydirigubbakcemile3
canım ben bebeğimin göğsüne mendil koyarım iki kat katlanmış onu diyodum sıcak tutsun göğsünü diye.
ayyyyy kızı uyutuym derken bnde onla uyumuşum
ilk defa gündüz uyudu cadı yaaaaa
kaydirigubbakcemile3
nedem nan 40 liraya alcaamı 15e alıyom o zaman :jeyyar:
devir iktisat devri hacıı
gerçi aldıklarım sığmazsa iktisat elimde patlıcak kaydirigubbakcemile3
canım ben bebeğimin göğsüne mendil koyarım iki kat katlanmış onu diyodum sıcak tutsun göğsünü diye.
ah canım bilmiyomki hiçbişey
bende koyayım
valla isyan edesim geliyo kadere
ah canım bilmiyomki hiçbişey
bende koyayım
valla isyan edesim geliyo kadere
etme gıı ben de bilmiyoduum ben de koyem baariiii akannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?