2009 Kasm Anneleri

kıs kenya ben fransız kaldım ne yaptı senin cimcimen geçmişi okumaya dalarsam çıkamam içinden opuyorumnanaktan

ayyyyyyyyhhhhhhhhh başladı geneeeeeee 1 sene sorası kıyafet almayaaaaaaa :roflol::roflol::roflol::roflol:

kaydirigubbakcemile3
nedem nan 40 liraya alcaamı 15e alıyom o zaman :jeyyar:
devir iktisat devri hacıı
gerçi aldıklarım sığmazsa iktisat elimde patlıcak kaydirigubbakcemile3

bende alayım bari o tulumdan valla karakız bende senin gibi 1 penye birde peluş battaniyeye sarıyorum alayımda kurtulayım bari bende mendil koyuyorum banada cnm annem demişti
ben de astronot giydiriyom normal kıyafetin üstünee çok rahat oluyoo

nan kartanesi sen gene 1 sene sonrasına alışverişemi başladın sanırsam daha kız karnındaykene yazlık kıyafetler alıyodun bayanssulusmile

evet hacı yazlıkları tam hamişken aldıydım kaydirigubbakcemile3
sıra kışlıklardaa kaydirigubbakcemile2

bıde ne dıycem
reyhancım senınkımıydı yanlıssam duzeltın
7 saat nasıl uyudu gı aralıksız hayret dogrusu

canım evet benimkiydi canım o gün dr gitmiştik ordanda arkadaşa giitik akşam 23:00 de döndük eve çok yoruldu gsliba normalde de gece1 kere uynanıp emip geri yatıyodu o gün 3 müzde sızıp kalmışız valla....:lepi:

kıs kenya ben fransız kaldım ne yaptı senin cimcimen geçmişi okumaya dalarsam çıkamam içinden opuyorumnanaktan

asya dönmüş tizesii annesi bi bakmış beşikte ayakları başınınolduğu yere gelmiş takla atmış olabülüü anne karnındaki gibi kaydirigubbakcemile3

öğlen babaanneye sattım özgüşü markete eczaneye gittim geldim oturdum az baktım babaanne ilgilenio bi yarım saat kestirdim sora aldım çıktım azcık uyudu o sırada yememi yaptım şimci kucaamda az sora eşimin yeğeni gelcek o oyalarkene evi toparlicam işaallah

anam bu velet kucağımdan inmiyo
bi tane çirkin sünger bob balonu varda arada ona dalıyoda duruyo ana kucağında yoksa bitiyom yaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…