2009 Kasm Anneleri

nie ısyan edesin cnm bilmiyoruz ama burdaki arkadaşlar sağ olsun bende astronot tulum almamıştım gidip alcam iyiyki kk ve sizler varsınızopuyorumnanaktan

canım annemin olmayışına
başımızda bitane büyük olmayılına isyan edesim var

valla olmasaydı bura ne etcektim ben

uyurken ters donmus canım bugun iki defa ayakucu bas ucuna :)) nasıl becermiş anlamadım :uhm:

maşallah senin zilli kızın pek hareketli kenyacım .kaydirigubbakcemile3

asya dönmüş tizesii annesi bi bakmış beşikte ayakları başınınolduğu yere gelmiş takla atmış olabülüü anne karnındaki gibi kaydirigubbakcemile3

duydum duydum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

en içte mi olması gerekio penye mendil dimi bilmiyorumkismile

valla bebek mendilleri varya ahanda onlardan en içinde tenine koyuyosun göğsüne.

ah canım bilmiyomki hiçbişey
bende koyayım
valla isyan edesim geliyo kadere

ya canım yapma biz neciyiz burda hepimiz burdayız olumunekankayizsmile

kız bunun pembesi var Duruda harika bişey hemen al.

daha yemek yapmadım ben.. dolapta hamsi vardı onu çıkardım ama hangi ara yapcam bilmiyom.. bu cadı uyumuyokii:sinifsinif:

nan balık kokar benim eşim duysa bayılıııııır ne kadınlar var hem bebek bakıo bide balık yapıo die kaydirigubbakcemile3

nan balık kokar benim eşim duysa bayılıııııır ne kadınlar var hem bebek bakıo bide balık yapıo die kaydirigubbakcemile3

balkonda yapıyom bacım hava soğuk ama ne edem kociş çok seviyoo..hem kızartmakta bişe yok asıl iş temizlemekteydi..neyseki geçenlerde temizleyip atmıştım buzluğa..onu pişircem..... evin içinde mümkün değil yapmam çok kokutuyo... ama ocakta sirkeli su kaynatınca kokmuyomuş denemek lazım...

geçen bi kızartma yaptım balkonda halimi görsen tam eğlenmelikti vallaaa... kapının camından bakıyom kız ağlıyosa gelip 2 dk kucama alıp sakinleştiriyom sonra yine balkona... 40 defa girip çıkmışımdır balkona ama çok yoruldum...

bu arada salı günü ADANA'ya gidiyom kızlarrrrhihoyyyt
acaba nası geçcek yolculuk çok merak ediyoooommmdelikafadulden

tavuktan zehirlenmişşş mafoldumben

dün gece kusma ve ishal olmuş şiddetli
hastaneye getirmişler hala yatıyo hastanede doktor bu gecede kal demiş
dün gece tavulk yemiş galiba ondan olmuş
ege anneannesiyle ve dedsiyle edoşların evindeler

anaaaaaamm dışardan mı yemiş yoksa tavuğu kıııız.. canım bnim çok geçmiş olsun edayaaa:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…