2009 Kasm Anneleri

çok tebrik ederim bacım alnından öperim

slm bacular nasılısnız ya ben geçmişe dönüp bakamadım bizimkiü heran uyanabilir yoksa size yazmayabilirimde...daha yeni oturdum bende....edaya nolmuş yaaa?

cerin gı geçen geçmişe bakayoım dedim de bizden mi bahsettin anlamadım bizimmi fotomzu gördün facede ailecek berraya yazmışsında diger berraylamı karıştırdım acep dedim...

kartanesi gıı sagol bende ankamalla gitmek istiyom aslında ...bildigim iyi oldu...

eee ne yapıyorsunuz bakalım?

tavuktan zehirlenmiş bacım hastanede yatıyor durumu iyia.s

kızlar yazacaktım ama fırsatım olmadı berrayla ugraşıyorum bu ara biraz huysuzlaştı çünkü..doktora gittik salı günü kilomuz 4730 gram olmuş ama doktor az dedi sütüm yeteli gelmemiş mama dozunu artırdı boyuda 58 cm olmuş..aşımızı vurulduk...veremide bir ara vurulacaz kalça ultrasonuda çektircez..

kıslar edoşla konuştum
iyiymiş şimdi bitek eda zehirlenmiş tavuğu evde yemişler nan
hassas bünyeli gacııııı

cersu dogrumu söylüyorsun amma hassas bünyeliymiş bir tek o mu zehirlendim..neyse iyimişş durumu sevindim...kısa zamanda aramıza bekliyoruz..

ayy edoşuma noollmuuşşşş
aklı hep egededir şimdi ay annelik nasıl bişe yaa kendi derdine mi yansn egeyi besleymediğine mii
tez zamanda iileşir inşallaahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…