anaaaaaamm dışardan mı yemiş yoksa tavuğu kıııız.. canım bnim çok geçmiş olsun edayaaa:gitme:
canim ya kiyamam, egecik napiyo acaba annesiz.bilmiyorumkismile
yavruşum mamalarlan çaylarlan idare ediomuş mafoldumben ilaç aldığı için emziremiomuşşş dolapta olan sütüde sevmiomuş ege paşam içmiomuş kıyamam yaa :gitme:
yavruşum mamalarlan çaylarlan idare ediomuş mafoldumben ilaç aldığı için emziremiomuşşş dolapta olan sütüde sevmiomuş ege paşam içmiomuş kıyamam yaa :gitme:
cok gecmiş olsun edaya cok uzuldum valla bir an once ayaga kalkar inş.
balkonda yapıyom bacım hava soğuk ama ne edem kociş çok seviyoo..hem kızartmakta bişe yok asıl iş temizlemekteydi..neyseki geçenlerde temizleyip atmıştım buzluğa..onu pişircem..... evin içinde mümkün değil yapmam çok kokutuyo... ama ocakta sirkeli su kaynatınca kokmuyomuş denemek lazım...
geçen bi kızartma yaptım balkonda halimi görsen tam eğlenmelikti vallaaa... kapının camından bakıyom kız ağlıyosa gelip 2 dk kucama alıp sakinleştiriyom sonra yine balkona... 40 defa girip çıkmışımdır balkona ama çok yoruldum...
bu arada salı günü ADANA'ya gidiyom kızlarrrrhihoyyyt
acaba nası geçcek yolculuk çok merak ediyoooommmdelikafadulden
eee sadece edami yemis tavuk? diger aile fertleri?
çok tebrik ederim bacım alnından öperim
slm bacular nasılısnız ya ben geçmişe dönüp bakamadım bizimkiü heran uyanabilir yoksa size yazmayabilirimde...daha yeni oturdum bende....edaya nolmuş yaaa?
cerin gı geçen geçmişe bakayoım dedim de bizden mi bahsettin anlamadım bizimmi fotomzu gördün facede ailecek berraya yazmışsında diger berraylamı karıştırdım acep dedim...
kartanesi gıı sagol bende ankamalla gitmek istiyom aslında ...bildigim iyi oldu...
eee ne yapıyorsunuz bakalım?
tavuktan zehirlenmiş bacım hastanede yatıyor durumu iyia.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?