tavuktan zehirlenmiş bacım hastanede yatıyor durumu iyia.s
ay ben millete emzik tavsiye ederken benim kız sabahtan beri emziği almadı yahuuubu emzıkten allah ragzı olsun ya
sayesınde yemegımı yaptım camasırımı astım
kahwaltımı ettım sabah rahatca
bı yerı agrımadgıı surece emzık oyalıyo be
sunways hklısın emzik çok işe yarıyor bence bende onla uyutuyorum işte...emme biizmki istemedigi zamanda yapıştırsanda agzında tutmaz diliyle hemen itekliyor işlerimi yapmam için uyuması lazım..yoksa gözüyle takip ediyor gözden kaybolunca aglıyor şimdiden kullanmaya başladı bizi...
kızlar bebişini burda okuduklarına dayanarak yüzüstü yatıran bebişi bu arada kakasını yapan aa ii oldu diye sevinen belki biraz daha yapar diye bekleyip ayaklarına destek olarak sürünmesini sağlayan ve kendini ileri attı diye daha da bi sevinen anneye bi alkış lütfeen aklinialirimsmile
zira bebişin altını açtıında ne görsem beğenirsiniiiz her taraf batmış beline kadar mok içinde bi beraycıkk
anası öle süründürürse e o da biraz fazla yapınca sonuç bu tabiiii mafoldumben
bi de üstüne aşıdan dolayı yıkayamayına ıslak mendillerle temizle dur artık mafoldumben
ay ben millete emzik tavsiye ederken benim kız sabahtan beri emziği almadı yahuuu
ağzına dayayınca bile ağlamaklı oluyoo kötü bi anısı mı var ki :sinifsinif:
aşı vurulurken yoktu heralde ağzında emzik ohaoldumsmile
emziği mi eskidi yaw yenisini almalı
sunways hklısın emzik çok işe yarıyor bence bende onla uyutuyorum işte...emme biizmki istemedigi zamanda yapıştırsanda agzında tutmaz diliyle hemen itekliyor işlerimi yapmam için uyuması lazım..yoksa gözüyle takip ediyor gözden kaybolunca aglıyor şimdiden kullanmaya başladı bizi...
kızlar bebişini burda okuduklarına dayanarak yüzüstü yatıran bebişi bu arada kakasını yapan aa ii oldu diye sevinen belki biraz daha yapar diye bekleyip ayaklarına destek olarak sürünmesini sağlayan ve kendini ileri attı diye daha da bi sevinen anneye bi alkış lütfeen aklinialirimsmile
zira bebişin altını açtıında ne görsem beğenirsiniiiz her taraf batmış beline kadar mok içinde bi beraycıkk
bi de üstüne aşıdan dolayı yıkayamayına ıslak mendillerle temizle dur artık mafoldumben
3-4 gün yıkama dediler saa demediler mi bilmiyorumkismileanammmmm dur alkışlayayım alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis kız niye yıkmıyorsun ki yassak mı yıkamak ben aşıdan sonra belki 3 kere yıkadım..
nuk chicco ve avent denedim son çarem fatoş
ben kullanıyom emzirme sütyeni rahat oluyookızlar siz sütyen ne kullanonuz yaaa
ben emzirme sütyeni aldım pek memnun diilim
bide çok sütüm akıo göğüs pedi dayanmıo yaaa
neyse kakayı da yapmış olduk beelece kaydirigubbakcemile3:roflol::roflol::roflol: canım ya çok güldüm valla ben onu altını aldıktan sonra yapıyom keyifli oldugunda.......bayanssulusmile
yok demediler bana yıkama falan diye...banyo yaptırmadım emme kaksını yaptıgında yıkadım poposunu...yoksam ondan mı agladı ..ama yıkarken hiç bir şeyi yoktu..hatta sonra altını bagladıktan sonra nemlendiricide sürdümm..bu arada cildimiz fazlaca kurumuştu doktor nemlendirici kullanın dedi.mustelanın nemlendiricisini verdi nan benim kız bana fark attı eşim öyle diyiy nemlendiricisi 40 lira ben bile o kaa nemlendirici almiyimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?