ıhlamur kızımz verebilirmiyim sanki grip olacak
sağol tatlım,herkes 3 aya kadar bazı bebekler sarı olabilir diyo..inşallah zararsızca geçer..surem çok geçmiş olsun benim oğlum yeni doğduğunda hafif sarılık var emzirdikçe geçer dedi doktor
ama ben o kadar panikledimki çocuk hep sarı gibi geliyodu kan falan alınırken içim gitmişti
Allah yardımcın olsun
sağol tatlım ya..gecmiş olsun canım
sağol canım bende donmus halini grdum cok merak ediyorum nasıl becerdiğini korktum valla artık korumasız gozum arkada kalır Allah korusun sizde dikkatli olun
kaydirigubbakcemile3
ay yavrum ya..geçmiş olsun,allah beterinden saklasın..yavruşum mamalarlan çaylarlan idare ediomuş mafoldumben ilaç aldığı için emziremiomuşşş dolapta olan sütüde sevmiomuş ege paşam içmiomuş kıyamam yaa :gitme:
ah bide benimki alsa,çok fena kız,nası ağlıyo emziği yaklaştıramıyorum bile:bbo:bu emzıkten allah ragzı olsun ya
sayesınde yemegımı yaptım camasırımı astım
kahwaltımı ettım sabah rahatca
bı yerı agrımadgıı surece emzık oyalıyo be
bende nuk ve chicco 4-5 tane aldım heralde,fayda etmedi..nuk chicco ve avent denedim son çarem fatoş
ben hepsinden kullanıyom valla,yetişmiyo kirleniyo çünkü..kızlar siz sütyen ne kullanonuz yaaa
ben emzirme sütyeni aldım pek memnun diilim
bide çok sütüm akıo göğüs pedi dayanmıo yaaa
3-4 gün yıkama dediler saa demediler mi bilmiyorumkismile
hani kız aventi almadımıdı irem cadısı bilmiyorumkismile
aynen hem ek gıda zamanıda gelir rahat ederizahh o sıkıntı hepimizde var bahar gelsede yayılsak parka bahçeye
bendeeeeeeeeeeee
bide kociş gececi
kızlar siz bebişinizi nekadar emzirmeyi düşünüyosunuz
ya ben salatayı çok özledim bana yeşillik yeme gaz yapar dediler ama ben çok özledim salatayı yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
kızlar siz bebişinizi nekadar emzirmeyi düşünüyosunuz
kızlar bişe sorcam yaaaa..acil cevap bekliyom sizden haaa.. benim salı gününe kadar kızıma astronot tulum almam lazım.. Adana ya giderkene giydircem... şu civil bebedeki tulumdan alan var mı ve yarın sipariş versem pazarteiye gelir mi acaba.. yoksa pazar günü bebişi babasına bırakıp mağazalara mı baksam... ankamalde ne kadara bulurum acaba.. Ankaralı gacılar var mı Ankamale giden......
[QUOTE=cersu;10893749]kızlar siz sütyen ne kullanonuz yaaa
ben emzirme sütyeni aldım pek memnun diilim
bide çok sütüm akıo göğüs pedi dayanmıo yaaa
bende altını açtım havalandırıyorum ağlayınca kapıycam
ben yaza kadar emzirmeyi düşünüyorum 7-8 ay filan şimdilik düşüncem böle
selaaaaaaamm kasım danaları nediniz
slm canım ne edelim bebem altını değişirkenselaaaaaaamm kasım danaları nediniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?