2009 Kasm Anneleri

sabah sabah yazam barı..
dun 2 ye kadar dızdızlandı
dılmuh a da dedı m emıuyo uyumuuyo.kundagına sardım kucakladım yuru besıge dedım
oyle baktı bana
odaya gıttım ısıgı acmadan besıge koydum emzıkle sallıcaktım
abowww bı aktıms esı hıc yok
uyudu besıgıne koyar koymaz
hayret ettım hayrettt
sımdı emzırdımde ıkınıyo gaz cıkarıcak gazı unutturdum uyutum
uyanınca artık yardım ederım cıkarır..
ewden tasınıyouz kızlar mecburıetten
ama ew alıyoruz ınsallah
abm yardım edıcek tabı
kıs ortasında ew sahıbı cıkın dedı hakkımı helal etmıyorum ona
cok moralım bozuk bebegımle ne edece bu sogukta bılmem
bugun ew bakıcaz bıze dua edın olurmu

hayırlısı olsun cnm sıkma canını her şerde bir hayır varmış bak bahaneyle ev sahibi olacaksın

ya benim bu yavrum bir haftadır her sabah 6da ıkınıp ağlamaktan helak oluyo ne yapacağım bilmem
içim gidiyo ya

zor bir durum, kolay gelsin canim. evinizde simdiden hayirli olsun. iyi yanindan dusun, ev sahibi olucaksiniz.

ev sahiinizede yuh.klava:

bende maksimum 1.5 yıl diyorum ama nasip

tabiki cocugun talebinede bakmak lazim.

eltimin kizi 1.5 yasinda ve hala emiyo. gecen geldilerdi. kizi uyutmak icin emzirdi. ama koca kiz hic yakismiyo kucaga oyle. birde annesinin kazagini kendi siyirmis emmek icin tutuyo.kaydirigubbakcemile3

ne bilim, oglumda da 6 ay diyodum, 4. ayda kendi birakti. hic dert etmedim. zaten iyi gelisiyordu. bakalim kiz ne yapacak.:icecream:

valla biz ne yapsak boş minicikler ama şimdiden onların dediği oluyokaydirigubbakcemile5
6 ay emsinde başka istemem

kızlar yarın akşam misafirim var çayın yanına neler yapsam ki
bende kendimi yarın dışarı atacaktım
hevesim kursağımda kaldımafoldumben

kızlar yarın akşam misafirim var çayın yanına neler yapsam ki
bende kendimi yarın dışarı atacaktım
hevesim kursağımda kaldımafoldumben

yap basitinden bi kek bi borek yeter ya.

ben hamileyken pogaca yapip atmistim buzluga. dun aniden arkadasim gelince ne kadar iyi birsey yaptigimi anladim. o bile sasirdi hangi arada yaptin bunu diye.kaydirigubbakcemile3

ya birde uzun bi sure aksam misafir gelsin istemiyorum ben. aksamlari Naz cok huysuzlaniyo. bazen birde oyle bir aglama krizine giriyoki, kari koca elimiz ayagimiza dolaniyo susturmak icin. bide misafirle ugrasip iyice strese giremem. aksam gelmek isteyenlere pazar ogleden sonra gelin demeyi dusunuyorum ben.

al bendende o kadar akşamları çok huysuz oluyo gelenlerde eşimin iş yerinden arkadaşları
ya gelsinler başımın üstünde yerleri var ama akşam oturması gibi uzun uzn oluyo ee bizde artık eskisi gibi değiliz misafir gelince hepten çıldırıyo
aslında akşam misafirine ikram basit olmalı yemek yiiyip geliyolar ama ev sahibi olunca içine sinmiyo abartıyosun

ayy nagişş misafirmi gelcek :sinifsinif: hazırlığı ayrı dert ağırlaması ayrı gittikten sora bebeynen uğraşması apayrı :bbo:
ay bu veletler bizi herşeyden soğuttu ii mi eyvahedigeldismile

ayy nagişş misafirmi gelcek :sinifsinif: hazırlığı ayrı dert ağırlaması ayrı gittikten sora bebeynen uğraşması apayrı :bbo:
ay bu veletler bizi herşeyden soğuttu ii mi eyvahedigeldismile

valla geçen gelenlere 1gün önceden hazırlandım ikramlıkları uyudukça yaptım ama misafirlere sunmasını eşim yaptı oğlum hiç durmadı normalde o kadar değildi o gün çıldırdı ya bakalım bu sefer ne olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…