oğlum uyusun die bakıyom akşam 6dan beri uyanık bu çocuk çok uzun süre uyanık kalıyo ya
bende gece 12 yi bekliom uyutmuyorum
1 saat sonra yatarız kızımla inşallah uyur tabe
tatlım benimkide bugün aşıdan olsa gerek gündüz uyuyan bebek bugün hiç uyumadı şimdi uyuyor ama gece mahvedecek benieyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismileoğlum uyusun die bakıyom akşam 6dan beri uyanık bu çocuk çok uzun süre uyanık kalıyo ya
slm canım ne edelim bebem altını değişirken
üstünü başını çiş yaptı yüzüne kadar geldi delikafadulden yıkadık biz de
sen napıyon
bozo85 hamileymişhihoyyyt belki tanıyan vardır
şimdi öğrendim ay ne mutlu oldum yaa
(erken hamilelik belirtileri topiğindenden)
siz bugün aşı oldunuz demektatlım benimkide bugün aşıdan olsa gerek gündüz uyuyan bebek bugün hiç uyumadı şimdi uyuyor ama gece mahvedecek benieyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
banada yapi öle gııı tam değiştirirken bi bakmışım benimki köprü kurmuş öle bi işiyoki boyunu aşıyo çiş istanbul boğaz köprüsü kurii kerata:roflol::roflol:
tatlım benimkide bugün aşıdan olsa gerek gündüz uyuyan bebek bugün hiç uyumadı şimdi uyuyor ama gece mahvedecek benieyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
banada yapi öle gııı tam değiştirirken bi bakmışım benimki köprü kurmuş öle bi işiyoki boyunu aşıyo çiş istanbul boğaz köprüsü kurii kerata:roflol::roflol:
aşıyı dün olduk canım bugün huzursuzdu:1no2::1no2:siz bugün aşı oldunuz demek
geçmiş olsun, bizim de ayın 12sinde bakalım napacaz
ben bide çiş bezi yaptım altını açınca pipisine kapatıyorumkaydirigubbakcemile3
çünkü her açış yapıyo
dahası yeni beze kaka yapmaya bayılıyo :sinifsinif:
kızlar siz tetnoza devam etcekmisiniz benim şubat ayında
yaptırcam ben
bana 2 doz yapılmıştı ebeler başka bişey demedi
ben yaptırmıycam 3.doz tetenoz
ben yaptırcam bidaha hiç olmuyomuşuz
kızlar bebişlerin popsunu neyle siliosunuz ben hala yeni doğan unibaby kullanıyorum
nezaman değişip sensitivelere geçicez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?